Koe upea Kemer

Kemer on tunnettu ihastuttavasta luonnostaan, joka koostuu kirkkaan sinistestä vedestä, upeista rannoista, hurmaavasta vehreydestä sekä majesteettisista kasvillisuuden peittämistä vuorista, jotka ulottuvat aivan rannikolle asti. Tämän rauhallisen lomakohteen tunnusmerkistönä toimii pikkukaupungin viehätys, ja täällä vallitsee rentoutunut ja rauhallinen tunnelma.

 

Historiallisesta näkökulmasta Kemer on pääasiassa ollut pieni, viihtyisä kalastajakylä, mutta viime aikoina siitä on tullut yhä suositumpi matkustajien keskuudessa – täydellinen sijainti vain 40 km:n päässä suurkaupunki Antalyasta yhdistettynä uskomattomaan luontoon ja fantastiseen, aurinkovarmaan ilmastoon selittävät Kemerin suosion.

 

Uimisen ja rentoutumisen lisäksi Kemerissä on hyvät mahdollisuudet vaellukseen, eikä antiikin kaupungin Phaseliksen raunioita kannata jättää välistä. Keskustan kävelykadun varrella on useita viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, ja näiden lisäksi täältä löytyy useita pieniä toreja, miellyttäviä terasseja sekä rantakatu ja satama.

 

Keskustassa on myös hyvä tarjonta erilaisia kauppoja ja liikkeitä, ja välillä täällä järjestetään myyjäiset, joissa myydään kaikkea maan ja taivaan väliltä. Täältä on myös hyvät kulkuyhteydet Antalyaan, josta löytyy kulttuuria, kauppoja, basaareita, ravintoloita ja yöelämää. 

 

Valitse sinulle parhaiten sopiva hotelli

Asuessasi Viking Starissa on sinulla yhtä pitkä matka rantaan ja keskustaan. Valitessasi Viking Nona Beachin asut aivan rannan tuntumassa, ja keskustan kauppoihin ja elämään on kävelymatka. Halutessasi asua tilavissa huoneistoissa mukavalla ilmapiirillä ja henkilökohtaisella palvelulla höystettynä voit valita Viking Suiten (Viking Apartments). Kaikissa hotelleissa on paljon mukavuuksia, oma persoonallinen viehätyksensä ja ne kuuluvat Holiday Collection.

Lue lisää hotelleista alta.