[Translate to Finnish:] desk

Bulgaria

Rantoja, joilla matkabudjetti riittää pidemmäksi aikaa!

Bulgaria on viime vuosien aikana muuttunut hyvin suosituksi lomakohteeksi. Hienointa täällä on leveät kilometrin pituiset hiekkarannat Mustanmeren äärellä, uskomattoman kaunis luonto ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on täällä vakaa kesäilmasto.

Bulgariassa matkakassa riittää pidemmäksi aikaa verraten muihin lomakohteisiin Välimerellä, koska tämä on yksi edullisimpia maita Euroopan lomakohteista. Nazarin matkat Bulgariassa keskittyvät Sunny Beachiin, Nessebariin ja Pomoriin.

Tutustu upeaan Bulgariaan

Täällä on valkoisia hiekkarantoja, jännittävää historiaa, leppoisa ilmasto ja valtavasti aktiviteetteja!

Keskilämpötila heinäkuussa

28°C

Valuutta

Bulgarian Lev (BGN)

Helsinki - Burgas

Noin 3 h

Suosituimmat hotellimme

Etsitkö lomalle All Inclusive -hotellia, vesipuistohotellia vai hotellia rannan äärellä? Bulgariassa on kaikkea tätä ja vielä enemmän!

Kohteemme Bulgariassa

Sunny Beach

Burgaksen rannan suosituin kohde ihanalla hiekkarannalla ja useilla aktiviteeteilla perheille, ystävyksille ja pariskunnille - jotain jokaiselle!

Lue lisää

Nessebar

Kauniissa Nessebarissa on hienoja rantoja, tunnelmallisia nupulakivisiä katuja ja rikasta historiaa. Viihtyisässä vanhassa keskustassa on useita taloja jopa keskiajalta.

Lue lisää

Pomorie

Tämä ei ole niin tunnettu turistien keskuudessa, mutta paikalliset käyvät täällä kauniin luonnon, hienojen rantojen ja rauhallisen tunnelman johdosta.

Lue lisää

Vinkkejä oppailtamme

Osaavat oppaamme Bulgariassa antavat parhaat vinkkinsä jännittävistä paikoista ja hauskoista eri tekemisistä, joissa kannattaa olla mukana.

Retkiä

Lähde mukaan seikkailulle! Tarjonnassamme on monia jännittäviä retkiä.

Khans Tent

Ole mukana katsomassa maagista iltaesitystä neljän lajin illallisella upeissa maisemissa Sunny Beachin yllä vuoristossa.

Quad Safari

Vauhdikas unohtumaton retki mönkijällä vuoristossa Sunny Beachin lähettyvillä. Täydellistä seikkailunhaluisille!

Hidden Bulgaria

Lähde mukaan jännittävälle matkalle paikallisten elämään ja arkeen. Käynti paikallisella viinitilalla kuuluu retkeen!

Haluatko varata retken?

Ota yhteyttä osaaviin oppaisiimme tullessasi Bulgariaan, mikäli haluat tietää lisää tai varata retken. Katso vuoden 2019 retkiohjelma ja hinnat. Huomioithan, että hinnat/ohjelma saattavat muuttua kauden aikana.

Kaikki hotellimme Bulgariassa

Bulgariassa on korkeatasoisia All Inclusive -hotelleja, hotelleja vesipuistolla, hotelleja rannalla sekä hinnaltaan edullisia perhehotelleja ja pienempiä kaupunkihotelleja.