Kuka on nopeiten alhaalla?

Vaihda vapaalle ja syöksy alas meidän kaikkein upeimmista vesiliukumäistämme!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet hotelleihin, jotka eivät ole vain hotelleja vaan myös vesipuistoja. Näissä All Inclusive-hotelleissa pääset sukeltamaan vesimaailmaan, jota kaikki vesipedot tulevat rakastamaan. Löydät useita eri vesiliukumäkiä - niin pitkiä kuin lyhyitäkin, jyrkkiä ja kiemurtelevia, suppiloita, putkia ja boomerangeja! Lisäksi löydät useita hauskoja eri vesiaktiviteetteja pienemmille vieraille, isoja ja mahtavia altaita, jotka houkuttelevat viilentäviin pulahduksiin sekä lisäksi valtavia beach clubeja, jotka pursuavat kaikkia mahdollisia aktiviteetteja niin kuivalla maalla kuin vedessäkin.

Suurin vesipuisto

Varmista äänen toimivuus ja hyppää mukaan meidän vauhdikkaimpiin vesiliukumäkiin!

Täällä siirryt vesimaailmaan, jota vesipedot rakastavat. Täällä on useita erilaisia vesiliukumäkiä: on pitkiä ja lyhyitä, kiemurtelevia ja jyrkkiä, suppiloita, liikettä ja bumerangeja! Meillä on muutamat Välimeren isoimmista vesipuistoista - uskallatko kokeilla?

Valikoima meidän upeimpia vesipuistohotelleja:

Paras beach club

Vesiaktiviteetteja parhaalla paikalla, upealla näköalalla merelle!

Alue levittäytyy keitaan lailla tarjoten vesiliukumäkiä, altaita, urheilumahdollisuuksia ja ravintoloita. Täällä on myös aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja, mikäli haluat nauttia auringosta upean merinäköalan kanssa.

Beach clubimme:

Pienten suosikki

Mahan täydeltä hauskanpitoa tärkeimmille vieraillemme!

Pienimmät matkustajat tulevat rakastamaan kaikkia mielettömiä vesiaktiviteetteja, vesiliukumäkiä, aalto-altaita sekä laiskaa jokea. Tarjolla on pyöreitä altaita, hieman pienempiä vesiliukumäkiä, merirosvolaiva ja kiipeilyteline vedessä!

Valikoima pienten suosikkihotelleja:

Upein vesipuistomme

Villeimmät uima-altaamme

Pikkuisten suosikit