Järjestä

x

Hakuehdot

x
Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Tyhjennä hakukenttä
Tuloksia

Matkapaketti lomalennoilla

Alanya, Turkki

Eftalia Aytur Apartments

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 49 arvioon

Eftalia Aytur Apartments on huoneistohotelli kahdella uima-altaalla ja Itäisen rannan lähettyvillä ja vain muutaman minuutin päästä Alanyan keskusta. Huoneistoja on jopa kuudelle hengelle ja lapsihinnan voi saada 17-vuotiaallekin.

Fakta
Lastenallas
Kyllä
Etäisyys rannalle
100 m
Etäisyys keskustaan
1 km
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Näissä huoneistoissa on kaksi huonetta, jotka ovat yhteensä noin 35 m². Täällä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, joista molemmat ovat mitoiltaan 190x90 cm. Huoneistoon vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.