Järjestä

x

Hakuehdot

x
Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Tyhjennä hakukenttä
Tuloksia

Matkapaketti lomalennoilla

Alanya, Turkki

Gardenia Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Gardenia Hotel sijaitsee täydellisesti Kleopatra-rannan äärellä ja vain kivenheiton päässä Alanyan ostoksista, ravintoloista, kulttuurista ja yöelämästä. Tähän kuuluu All Inclusive, ja hotellin ravintolassa voikin nauttia upeasta näköalasta.

Fakta
Lastenallas
Kyllä
Etäisyys rannalle
50 m
Etäisyys keskustaan
500 m
Lapsihinnan enimmäisikä
12 -vuotiaille
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Kahden hengen huone on kooltaan noin 18 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on kooltaan 80x180 cm, eli kapeampi kuin monet muut sängyt. Täällä voi enimmillään asua kolme henkeä ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
Kahden hengen huone Large on kooltaan noin 20 m², ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva kooltaan 80x180 cm, eli kapeampi kuin monet muut sängyt. Huoneessa voi enimmillään asua neljä henkeä, joista enimmillään kolme voi olla aikuisia ja kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.
Vain muutama huone jäljellä
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
Katso lisää (1 kpl)
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.