Lisää hakuvaihtoehtoja

Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Lajitteluperuste

Aqua Paradise

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Nessebar, Bulgaria

Aqua Paradise on upouusi All Inclusive-hotelli, joka on rakennettu valtavan vesipuiston jatkeeksi. Hotellin vieraana sinulla on vapaapääsy hauskoihin vesiliukumäkiin, joista koko perhe tulee pitämään! Hotellilla on sitä paitsi laaja All Inclusive-tarjonta, kaksi suurta uima-allasaluetta ja viihtyisä spa.

Fakta
Uima-altaita
5
Lastenallas
3
Etäisyys rannalle
1 km
Etäisyys keskustaan
3,6 km
Lapsihinnan enimmäisikä
12 vuoteen asti
Lisätietoa hotellista Näytä hotelli kartalta
Hinta henkeä kohtaan on saattanut muuttua päivän aikana. Tämänhetkinen kokonaishinta näkyy klikkaamalla lähtöpäivä.
Nämä kahden hengen huoneet sijaitsevat hotellin siivissä ja ovat kooltaan noin 34 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja kolmas henkilö nukkuu vuodesohvassa, joka on kooltaan 195x75 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta..
Tämä kahden hengen huone on kooltaan noin 32 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Mikäli olette useampi kuin kaksi, tulevat loput nukkumaan vuodesohvissa, jotka ovat kooltaan 200x150 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan..
Vain muutama huone jäljellä