Lisää hakuvaihtoehtoja

Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Lajitteluperuste

Imperial Resort

Asiakasarvio
3.4/5
Perustuu 123 arvioon

Sunny Beach, Bulgaria

Imperial Resort on pesunkestävä perhehotelli, jossa on paljon aktiviteetteja niin pienille kuin suurille. Täällä asut raikkaissa huoneissa, joissa on tilaa jopa kuudelle hengelle, heti Sunny Beachin hienohiekkaisen rannan vierellä ja kävelymatkan päässä historiallisesta Nessebarin kylästä. All Inclusive kuuluu hintaan.

Fakta
Uima-altaita
3
Lastenallas
Kyllä
Etäisyys rannalle
50 m
Etäisyys keskustaan
Noin 800 m Nessebariin, n. 3 km Sunny Beachille
Lapsihinnan enimmäisikä
11 vuoteen asti
Lisätietoa hotellista Näytä hotelli kartalta
Hinta henkeä kohtaan on saattanut muuttua päivän aikana. Tämänhetkinen kokonaishinta näkyy klikkaamalla lähtöpäivä.
Kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 25-30 m². Näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja suurimmassa osassa on kokolattiamatto lukuun ottamatta muutamia, joissa on laminaattilattia. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi enimmillään asua kolme henkilöä ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Mannernäköala, lisärakennuksessa..
Vain muutama huone jäljellä
Deluxe-huoneet sijaitsevat päärakennuksessa ja ovat noin 30 m². Huoneessa on kokolattiamatto sekä kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Mikäli huone varataan kolmelle hengelle, nukkuu kolmas henkilö vuodesohvalla, joka on mitoiltaan 200x120 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään huoneessa voi asua kolme aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huone mannernäköalalla..
Vain muutama huone jäljellä
Deluxe-huoneet sijaitsevat päärakennuksessa ja ovat noin 30 m². Huoneessa on kokolattiamatto sekä kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Mikäli huone varataan kolmelle hengelle, nukkuu kolmas henkilö vuodesohvalla, joka on mitoiltaan 200x120 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään huoneessa voi asua kolme aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huone osittaisella merinäköalalla, seaside.
Vain muutama huone jäljellä