Lisää hakuvaihtoehtoja

Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Lajitteluperuste

Wela Hotel

Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 90 arvioon

Sunny Beach, Bulgaria

Wela Hotel sijaitsee suositun turistikohteen, Sunny Beachin, pohjoisosassa lähellä sykkivää yöelämää, ostoksia, ravintoloita ja hienohiekkaista rantaa. Hotellilla on raikkaat huoneet, joissa on tilaa jopa kuudelle hengelle ja täällä on uima-allas, wellness-keskus sekä kansianvälinen lastenklubi. All Inclusive kuuluu hintaan.

Fakta
Uima-altaita
2
Lastenallas
1
Etäisyys rannalle
200 m
Etäisyys keskustaan
1 km
Lapsihinnan enimmäisikä
11 vuoteen asti
Lisätietoa hotellista Näytä hotelli kartalta
Hinta henkeä kohtaan on saattanut muuttua päivän aikana. Tämänhetkinen kokonaishinta näkyy klikkaamalla lähtöpäivä.
Kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 30 m², ja näissä on parivuode sekä yhdestä kahteen levitettävää nojatuolia, jotka ovat kooltaan 66x180cm. Täällä voi asua jopa neljä henkeä, joista neljä voi olla aikuisia, ja huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Tämän huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan..
Vain muutama huone jäljellä
Uudistetuissa kahden hengen huoneissa on modernimmat huonekalut kuin muissa huoneissa, ja ovat sisustettu vaalein värein. Kahden hengen huoneissa on noin 30 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä 1-2 pedattavaa nojatuolia, jotka ovat kooltaan 180x60 cm, eli pienemmät kuin tavalliset sängyt. Täällä voi enimmillään asua neljä aikuista, joista enimmillään kolme voi olla aikuista. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan..
Vain muutama huone jäljellä