Järjestä

x

Hakuehdot

x
Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Tyhjennä hakukenttä
Tuloksia

Matkapaketti lomalennoilla

Türkler/Alanya, Turkki

Eftalia Village

Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 488 arvioon

Eftalia Village on viihtyisä rento All Inclusive -hotelli. Täältä on pääsy uskomattomaan beach clubiin altailla, vesipuistolla, ravintoloilla ja baareilla. 17-vuotiaatkin voivat saada lapsihinnan ja huoneita on jopa seitsemälle hengelle.

Fakta
Lastenallas
Kyllä
Etäisyys rannalle
100 m
Etäisyys keskustaan
5 km/17 km
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Kahden hengen huoneet ovat noin 28 m² ja näitä on kaikissa rakennuksissa ja kerroksissa. Täällä on kolme kunnollista vuodepaikkaa ja mahdollinen neljäs henkilö nukkuu lisävuoteessa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua neljä henkilöä, joista kolme voi olla aikuisia. Mahdollisuus on jopa kahteen lapsihintaan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
Perhesviitti on kooltaan noin 39 m² ja tilaa on 2-4 hengelle. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Näissä sviiteissä on kaksi erillistä huonetta ja molemmissa huoneissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Kummassakin huoneessa on ilmastointi (mutta vain yksi kaukosäädin). Sviitistä löytyy lisäkti tilava vaatekaappi. Enimmillään täällä voi asua neljä henkilöä.
Vain muutama huone jäljellä
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
Katso lisää (2 kpl)
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.