Lisää hakuvaihtoehtoja

Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Lajitteluperuste

Eftalia Village

Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 286 arvioon

Türkler/Alanya, Turkki

Rannan varrelle levittäytyy jättimäinen beach club vesiaktiviteeteilla sekä ravintoloilla ja baareilla – kaikki tietenkin All Inclusivella! Hinnaltaan laadukas vaihtoehto koko perheelle. Lapsihinnat jopa 17-vuotiaaseen asti ja huoneita jopa seitsemälle hengelle.

Fakta
Uima-altaita
11
Lastenallas
Kyllä
Etäisyys rannalle
50 m
Etäisyys keskustaan
5 km/17 km
Lisätietoa hotellista Näytä hotelli kartalta
Hinta henkeä kohtaan on saattanut muuttua päivän aikana. Tämänhetkinen kokonaishinta näkyy klikkaamalla lähtöpäivä.
Kahden hengen huoneita on kaikissa rakennuksissa ja kerroksissa. Tilaa on 2-4 hengelle, joista korkeintaan kolme voi olla aikuisia. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Suurimmassa osassa huoneita on parivuode ja yhden hengen vuode. Neljäs vieras nukkuu joko vuodesohvalla, levitettävässä nojatuolissa tai lisävuoteessa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan..
Perhesviiteissä on tilaa 2-4 hengelle. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Näissä sviiteissä on kaksi erillistä huonetta, ja kummassakin on ilmastointi, mutta vain yksi kaukosäädin ilmastoinnin säätämiseen. Suurimmassa osassa on toisessa makuuhuoneessa parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Sviitistä löytyy lisäksi tilava vaatekaappi. Huoneet ovat noin 39 m²..
Katso lisää (2 kpl)