Lisää hakuvaihtoehtoja

Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Lajitteluperuste

Matkapaketti lomalennoilla

Viking Suite

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Kemer, Turkki

Viking Suite on mukava huoneistohotelli Kemerissä, joka on monen ystävällistä, hyvää ja henkilökohtaista palvelua sekä rentoa, miellyttävää ilmapiiriä arvostavan kantavieraan suosiossa. Viihtyisä uima-allasalue on hotellin sydän, ja täällä voi todella aistia lomatunnelmaa.

Fakta
Lastenallas
Etäisyys rannalle
Etäisyys keskustaan
Lapsihinnan enimmäisikä
11 vuoteen asti
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Nämä huoneistot ovat kooltaan 30 m². Täällä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa makuuhuoneessa sekä kaksi lisävuodetta olohuoneessa, jotka ovat mitoiltaan 90x190cm. Täällä voi asua enintään neljä henkilöä, ja kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneistossa on parveke. Varatessasi tämän huoneiston ateriat eivät kuulu hintaan.
Vain muutama huone jäljellä
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
Yhden hengen huone. Majoitus tapahtuu useimmiten huoneessa, joka on tarkoitettu yksin matkustaville vieraille. Nämä ovat yleensä pienempiä kuin muut hotellin huoneet ja ovat lisämaksua vastaan.
Vain muutama huone jäljellä
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.