Järjestä

x

Hakuehdot

x
Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Tyhjennä hakukenttä
Tuloksia

Matkapaketti lomalennoilla

Ialyssos, Rodos

Filerimos Hotel

Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 212 arvioon

Filerimos Hotelsissa on mukava rento lomatunnelma. Täällä on kaksi mukavaa allasaluetta hienossa ympäristössä, uusi alue vesiliukumäillä ja veden läiskytyspaikka sekä Nazarin ikioma lastenkerho Captain Nemolla ja hänen merirosvoillaan!

Fakta
Lastenallas
2
Etäisyys rannalle
700 m
Etäisyys keskustaan
2 km
Lapsihinnan enimmäisikä
12 -vuotiaille
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Perhesviitit ovat noin 44 m² ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. ja kaksi paikkaa lisävuoteille, jotka ovat olohuoneessa (patjat ovat 190 x 80 cm). Nämä huoneet sijaitsevat päärakennuksessa.

Täällä tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.