Järjestä

x

Hakuehdot

x
Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Tyhjennä hakukenttä
Tuloksia

Matkapaketti lomalennoilla

Faliraki, Rodos

Sun Palace

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 342 arvioon

Sun Palace tarjoaa läiskettä ja leikkejä vauhtia täynnä olevassa vesipuistossa. Täällä voi osallistua vesiaktiviteetteihin, joita koko perhe rakastaa. Hotelli sijaitsee lähellä Faliraki Beachiä ja keskustaa All Inclusiven kuuluessa hintaan.

Fakta
Lastenallas
Kyllä
Etäisyys rannalle
400 m
Etäisyys keskustaan
1 km
Lapsihinnan enimmäisikä
11 -vuotiaille
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Kahden hengen huone on kooltaan noin 22 neliötä ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode tai kahden hengen vuodesohva. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista, tai vastaavasti kaksi aikuista ja kaksi lasta. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.