Kilpaile ja voita unelmisi matka!

All Inclusive -matka kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, arvo 2 780 €

Juuri nyt voit voittaa All Inclusive -matkan kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle suosituimpaan hotelliimme Pegasos Worldiin Sideen, Turkkiin! 

Nauti upeasta All Inclusive -buffetista, juomasta auringonlaskua ihaillessa, vauhdikkaasta vesipuistosta, elävästä rannasta tai pulahda Välimeren suurimpaan uima-altaaseen! Sinun tarvitsee vain vastata oikein yhteen kysymykseen ja perustella, miksi juuri sinun tulisi voittaa! 
 

Näin osallistut

Vastaa alla olevaan kysymykseen ja perustele, miksi juuri sinun tulee voittaa unelmaloma. Voittajan valitaan oikein vastanneista ja parhaimman perustelun unelmaloman voittamiseksi antaneesta!

Voit voittaa

  1. All Inclusive -matkan Pegasos Worldiin, Sideen – Koko perheen Turkki - arvo noin 2 780 €
  2. Lahjakortin – arvo 700 €
  3. Lahjakortin –  arvo 500 €

Suoritettava viimeistään 5.12.2022

Kilpaile täällä


Kilpailuehdot
Kilpailu järjestetään Nazar Nordic AB:n ja Leo’s Leikkimaa Finland kanssa yhteistyönä. Hyväksymällä kilpailun ehdot hyväksyt, että Nazar Nordic AB tallentaa ja käsittelee yhteystietojasi kilpailun hallinnointia varten. Kilpailun voittajan julkistamisen jälkeen etunimesi ja paikkakuntasi julkaistaan Nazarin kanavissa, kuten verkkosivustolla, Facebookissa ja Instagramissa, sekä Leo's Leikkimaan kanavissa, kuten Leo's Leikkimaan verkkosivustolla, Facebookissa ja Instagramissa. Kilpailun päätyttyä sinusta tulee automaattisesti Nazarin uutiskirjeen tilaaja, jonka voit peruuttaa milloin tahansa. Nazar Nordic AB vastaa kilpailusta. Kilpailuun osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Mahdolliset palkintoverot suorittaa voittaja.

Matkan ehdot
Voitto on kahden aikuisen ja kahden lapsen (enintään 15-vuotiaat) viikon mittainen All Inclusive -loma Pegasos Worldissa, johon sisältyy meno-paluulento toukokuussa 2023. Matkatavarat, ateriat lennon aikana ja kuljetukset lentokentälle ja hotelliin sisältyvät hintaan. Muut lisävalinnat tai mahdolliset lisämatkustajat maksaa voittaja. Hotellin ikäraja lapsihinnalle on 15 vuotta, joten yli 15-vuotiaista lapsista veloitetaan lisämaksu, jonka maksaa voittaja. Jos matkustajia on vähemmän kuin kaksi aikuista ja kaksi lasta, erotusta ei palauteta. Matkaa ei voi vaihtaa lahjakorttiin tai rahaan.