Varaa matka Turkkiin - saat merirosvoristeilyn kaupan päälle!

Arvo 120 €*


Lasten suosikkiretki!

Lähde Kapteeni Nemon ja hänen miehistönsä kanssa fantastiselle seikkailupäivälle Manavgat-joelle. Päivä on täynnä hauskanpitoa ja leikkejä merirosvolaivalla, ja kun laskemme ankkurit ja nousemme maihin, alkaa suuri aarrejahti! Kansainväliset merirosvot tekevät päivästä unohtumattoman, ja kaikki seikkailumieliset merirosvot, niin pienet kuin suuretkin, ovat tervetulleita osallistumaan hauskanpitoon. Edestakainen bussikuljetus sisältyy hintaan.

Ehdot: Varaa matka, jonka ajankohta on 1.6.-29.10. välillä jossain Sidessä, Incekumissa, Avsallarissa, Okurcalarissa, Türklerissä tai Alanyassa sijaitsevassa hotellissamme, ja saat ilmaisen merirosvoristeilyn kaupan päälle! Lahjan arvo on 38€ aikuista ja 22€ lasta kohden. Tarjous koskee varauksia, jotka tehdään 1.-7.12.

*Esimerkki merirosvoristeilyn arvosta perustuu perheeseen, jossa on kaksi aikuista ja kaksi lasta. Aikuisen arvo on 38€ henkilöä kohden ja lapsen arvo on 22€ henkilöä kohden.

Muistathan napauttaa merirosvoristeilyruutua varauskohdassa kotisivuillamme, tai tehdä varauksen puhelimitse tarjouksen aktivoimiseksi.

Lue lisää.