Paras. Loma. Ever…

…alkaa yhdessä Suomen All Inclusive -spesialistin kanssa, ja harvoin olemmekaan olleet näin valmiita. Nyt voi perheen lomaseikkailu vihdoin alkaa näin pitkän odotuksen jälkeen.

Me odotamme teitä ja teitä odottaa:

  • All Inclusive
  • Tarkkaan valitut hotellit
  • Pohjoismaalaiset lastenkerhot
  • Hotellit heti rannan äärellä
  • Upeat vesipuistot
  • Suuret uima-altaat

On korkea aika lopettaa odottaminen – paras loma ever alkaa nyt!

 

Loistavia lomadiilejä kaikenlaisille perheille!

Haluamme, että kaikki saavat mahdollisuuden onnistuneeseen lomamatkaan, jonka vuoksi juhlimme lomasesongin alkua useilla loistavilla lomalöydöillä. Valitse matka, mikä sopii sinulle parhaiten!

Nazar Collection -hotellimme

Tiesitkö, että 50 % vieraistamme matkustavat Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin? Tämä ei ole niin kummallista, sillä näissä hotelleissa on lähes tulkoon kaikki täydelliselle perhelomalle: pohjoismaalaiset lastenkerhot, jättimäisiä uima-altaita, upeita vesipuistoja ja nyt jopa Vegan Friendly All Inclusivella.

Säästä jopa 281 € henkeä kohden!

Ylellisimmät hotellimme

Onko siitä jonkin verran aikaa, kun viimeksi olit lomalla? Tässä tapauksessa on perheesi ansainnut ylellisen loman johonkin 5-tähden Premium-hotelleihimme. On kannattavaa olla liikkeellä hyvissä ajoin.

Varaa ajoissa ja säästä jopa 350 € henkeä kohden!

Perhehintoja All Inclusivella 4-5 tähden hotelleihin

Täältä näet kesän tarjouksia, jotka kuulostavat lähes liian hyviltä ollakseen totta, mutta sitä ne ovat! Haluamme, että kaikilla perheillä on mahdollisuus mukavaan lomaan, jonka takia tarjoamme erityisen hyviä perhehintoja 4- ja 5-tähden perheiden suosimissa hotelleissa.

All Inclusive kaksi aikuista ja kaksi lasta alk. 1728 €