Meidän historiamme

 

2004
Nazar aloitti virallisesti toimintansa Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa suuren mediatapahtuman kautta 19. tammikuuta. Nazar oli siinä vaiheessa osa suurta, brittiläistä matkakonsernia First Choice, ja siten konsernin ensimmäinen, pohjoismainen edustaja.

2006
Nazar laajensi toimintaansa Suomeen. Nazar oli Suomessakin ensimmäinen matkanjärjestäjä, joka tarjosi All Inclusive –lomia ennen kaikkea 4-5 tähden hotelleihin Välimeren lomakohteissa.

2007
Kaksi suurta matkakonsernia, First Choice ja TUI, yhdistyivät maailman suurimmaksi matkakonserniksi TUI Plc.. Nazarista tuli tämän myötä muun muassa suomalaisen Finnmatkojen sisaryhtiö.

2009
Nazar esitteli ensimmäisenä Pohjoismaissa All Inclusive –ohjelman Kreetassa. Kreeta ohjelma lopetettiin sesongin 2011 jälkeen. 

2011
Nazar esitteli ensimmäisenä pohjoismaisena matkanjärjestäjänä matkaohjelman, jonka kaikki matkat olivat All Inclusive –lomia.

2012
Nazarin paras kausi taloudellisesti ja vieraiden tyytyväisyyttä mitatessa, talouskriisistä huolimatta.

2014
Nazar kasvaa ja aloittaa matkamyynnin Islannista. Nazar on nyt Pohjolan pohjoismaisin matkanjärjestäjä. TUI Plc ja TUI AG fuusioituu ja näin syntyy TUI Group.