Me Nazarilla!


Hallinto

Dan Lundgren - Web Developer

Suosikkihotelli Nazarilla: Pegasos World – täydellinen lapsille!

Paras matkavinkkini: Katso, että lapsilla riittää tekemistä, niin he ovat iloisia, jolloin myös vanhemmat voivat ottaa rennosti ja iloita lomasta.Tina Bengtsson - Editor

Suosikkihotelli Nazarilla: Regnum Carya Resort! Kaikki on huippuluokkaa ja jokainen yksityiskohta on tarkkaan suunniteltu. All Inclusive-tarjonta ylittää kaikki odotukset ja henkilökunta uskomattoman auttavaista. Täällä tuntee itsensä todellakin VIP-vieraaksi! Tämän lisäksi hotellin huoneet ovat parhaat kaikista hotelleistamme - suuria, moderneja ja raikkaita!

Paras matkavinkkini: Kirjoita matkapäiväkirjaa ja tee valokuva-albumi, kun pääset kotiin! Tällä tavalla on helpompi selata kuvia ja muistella matkaa!


Björn Carlsson - Sales & Product Coordinator

Suosikkihotelli Nazarilla: Side Star Elegance - Loistava sijainti, uudet puitteet, maittavaa ruokaa ja ystävällistä henkilökuntaa.

Paras matkavinkkini: Uskalla kokeilla uusia matkakohteita, vaikka edellinen lomasi olisikin ollut lähes täydellinen. Maailmalla on niin paljon näkemistä! Näkiessäsi uusia kulttuureja ja ympäristöjä, kasvat itse ihmisenä.


Vigdis Engenes - Operation Manager

Suosikkihotelli Nazarilla: Pidän ylellisyydestä ja pienestä lisästä, kun olen lomalla, minkä takia valitsen mielelläni jonkin Premium Collection-hotelleista. Suosikkini on Regnum Carya Resort. Täällä on golfkenttä, seikkailupuisto, seitsemän uima-allasta, ranta, kansainvälinen lastenklubi, sportbaari, konditoria ja erityisesti upeat huoneet, eli jokaiselle on jotakin.

Paras matkavinkkini: Lähde retkelle, tutki, näe, testaa paikallisia ruokia ja juomia, niin opit tuntemaat lomakohteen ja maan paremmin. Muuten on ihana rentoutua hyvän kirjan parissa ja nauttia lomasta läheisten kanssa.


Johanna Persson - Overseas Coordinator

Suosituin Nazar-hotellisi: Suosikkihotellini on Side Star Elegance Sidessä. Parempaa sijaintia saa etsiä! Hotelli on rannan äärellä, jossa vesi on matalaa ja uskomattoman hienoa. Täällä on myös upea rantapromenaadi, jota pitkin pääsee koko matkan keskustaan meri taka-alalla. Pisteenä iin päällä on hotellilla parasta baklavaa, jota olen hotelleilla syönyt. Voin luvata, että olen syönyt monia opasvuosieni aikana!

Paras matkavinkkini: Tutustu lomakohteeseen ja paikallisiin alueisiin hotellin ympärillä. Minulla on tapana pitää tauko keskellä lomaa ja vuokrata auto, tai lähteä jollekin jännittävälle retkelle, jotta näen luontoa, pääsen kokeilemaan hyviä ruokia ja ottamaan hienoja lomakuvia. Sanotaan, että muistot elää pidempään kuin fyysiset matkamuistot, johon todellakin uskon.


Jenna Niemi - Quality Coordinator

Suosikkihotelli Nazarilla: Tykkään niin Ramada Plazasta kuin Regnum Caryasta, joissa molemmissa olen ollut lomalla. Ramadan näköala on upea ja huoneet korkeaa standardia ottaen huomioon, että kyseessä on kuitenkin Holiday Collection. Regnum on taas ylellisempi ja hotellilla saa syödä Magnum-jätskiä niin paljon kuin haluaa. Ehdoton plussa lomalla, mutta ehkä miinus loman jälkeen...

Paras matkavinkkini: Matkusta paikkoihin, joissa et ole käynyt aikaisemmin. Itse pidän eniten paikallisista ihmisistä, kulttuurista, ruoasta, viinistä ja roadtrippejen teosta lähiseudulle.


Michael Bronzini - IT Manager

Lempihotelli Nazarilla: Tykkään monesta Nazarin hotellista, mutta jos pitää valita yksi, valitsen Delphin Imperialin. Hotellin ruoka on hyvää, drinkit parhaita ja yltäkylläistä ylellisyyttä on joka paikassa!

Paras matkavinkkini: Buukkaa hamam äidille, Captain Nemo lapsille ja drinkki snackseillä altaan vierelle isälle. Tämä konsepti on ehdoton voitto kaikille!