Me Nazarilla!


Kohteessa

Johanna Kamiloglu - Turkey Area Manager

Suosituin Nazar-hotellisi: Ehdoton suosikkini on Regnum Carya Resort Belekissä! Rakastan hotellia, kaikkia sen puitteita ja hienoa uima-allasaluetta, sekä erityisesti hienoja huoneita - villoja unohtamatta! Ruoka on niin taivaallisen hyvää ja nätisti laitettu esille. Pidän eniten konditoriasta, jossa on kauniita ja erityisen maittavia kakkuja. Tästä ei voi kävellä ohi maistamatta vähän sieltä sun täältä...

Paras matkavinkkini: All Inclusive on ehdottomasti paras vaihtoehto, mikäli toivoo rentouttavaa lomaa! Mitä korkeampi standardi hotellilla on, sitä korkeampi laatu palvelussa, puitteissa ja ruoassa, sekä juomassa on. Voin lämpimästi suositella Premium-hotellejamme. Tykkään todella paljon siitä mukavuudesta, jonka All Inclusive tuo lomaan, ja myös ettei mukana tarvitse kantaa lompakkoa, vaan nauttia ainoastaan lomasta. Pidän myös siitä, että eri ruokaa tarjoillaan eri aikoina ja eri paikoissa ympäri hotellia.


Leyla Pedersen Yüksel - Operation Manager

Suosituin matkakohteesi maailmalla: En ole valitettavasti ehtinyt kokea vielä koko maailmaa, mutta käymistäni paikoista kaikista kiehtovin on Sydney! Se on suurkaupunki, mutta hyvin vehreä, täynnä puistoja, meri lähellä ja siellä on maailman parhaita rantoja aivan kaupungin tuntumassa.

Mitä teet kaikista mieluiten ja joka kerta, kun olet lomalla? Mieluisin huvitus lomalla – helppoa: shoppailu!


Elina Edström - Service Center Manager

Suosituin Nazar-hotellisi: Pegasos Royal. Täydellinen ranta, kaunis puutarhamiljöö ja on upeaa, että voi käyttää kolmen hotellin mukavuuksia.

Suosituin matkakohteesi maailmalla: Pariisi. Palaan sinne aina uudelleen. Siellä on kaikkea: ostosmahdollisuuksia, nähtävyyksiä, hyvää ruokaa. Ja tietenkin Eiffeltorni.

Mitä teet kaikista mieluiten ja joka kerta, kun olet lomalla? Käytän paljon aikaa rannalla olemiseen, rakastan uimista meressä. Shoppailua ja kiertokäyntejä.