Me Nazarilla!


Kohteessa

Johanna Kamiloglu - Turkey Area Manager

Suosituin Nazar-hotellisi: Ehdoton suosikkini on Regnum Carya Resort Belekissä! Rakastan hotellia, kaikkia sen puitteita ja hienoa uima-allasaluetta, sekä erityisesti hienoja huoneita - villoja unohtamatta! Ruoka on niin taivaallisen hyvää ja nätisti laitettu esille. Pidän eniten konditoriasta, jossa on kauniita ja erityisen maittavia kakkuja. Tästä ei voi kävellä ohi maistamatta vähän sieltä sun täältä...

Paras matkavinkkini: All Inclusive on ehdottomasti paras vaihtoehto, mikäli toivoo rentouttavaa lomaa! Mitä korkeampi standardi hotellilla on, sitä korkeampi laatu palvelussa, puitteissa ja ruoassa, sekä juomassa on. Voin lämpimästi suositella Premium-hotellejamme. Tykkään todella paljon siitä mukavuudesta, jonka All Inclusive tuo lomaan, ja myös ettei mukana tarvitse kantaa lompakkoa, vaan nauttia ainoastaan lomasta. Pidän myös siitä, että eri ruokaa tarjoillaan eri aikoina ja eri paikoissa ympäri hotellia.


Leyla Pedersen Yüksel - Operation Manager

Suosituin matkakohteesi maailmalla: En ole valitettavasti ehtinyt kokea vielä koko maailmaa, mutta käymistäni paikoista kaikista kiehtovin on Sydney! Se on suurkaupunki, mutta hyvin vehreä, täynnä puistoja, meri lähellä ja siellä on maailman parhaita rantoja aivan kaupungin tuntumassa.

Mitä teet kaikista mieluiten ja joka kerta, kun olet lomalla? Mieluisin huvitus lomalla – helppoa: shoppailu!


Elina Edström - Service Center Manager

Suosituin Nazar-hotellisi: Pegasos Royal. Täydellinen ranta, kaunis puutarhamiljöö ja on upeaa, että voi käyttää kolmen hotellin mukavuuksia.

Suosituin matkakohteesi maailmalla: Pariisi. Palaan sinne aina uudelleen. Siellä on kaikkea: ostosmahdollisuuksia, nähtävyyksiä, hyvää ruokaa. Ja tietenkin Eiffeltorni.

Mitä teet kaikista mieluiten ja joka kerta, kun olet lomalla? Käytän paljon aikaa rannalla olemiseen, rakastan uimista meressä. Shoppailua ja kiertokäyntejä.

Pinja Raistakka - Destination Guide Service & Concept Manager

Suosikkihotelli Nazarilla: Ilman miettimistä Side Star Elegance Sidessä. Hotellilla on paljon kantavieraita, jota ei ole vaikea olla ymmärtämättä. Hotelli on hyvin pidetty ja sijainti on täydellinen rannan edessä ja Siden vanhaan kaupunkiin pääsee kävelemällä. Sijainti korkean tason kanssa ja maittavalla All Inclusive-tarjonnalla tekee lomasta unohtumattoman!

Lempimatkakohde maailmalla: Jos Espanjaa ei lasketa mukaan niin suosikkokohteeni on Funchal Madeiralla joulun alla. Funchal on tunnettu tuhansista jouluvaloistaan, jotka on ripustettu ympäri  vanhaa kaupunkia ja tarjolla on paljon ilmaiskonsertteja ja näytöksiä. Madeira tarjoaa paljon sille, joka haluaa nähdä upeita maisemia lomalla.

Mitä teet kaikista mieluiten ja joka kerta, kun olet lomalla? Työskenneltyäni monta vuotta aurinkoisissa lomakohteissamme, eivät auringonotto ja aurinko ole enää niin tärkeitä lomallani. Haluan tutkia ja nähdä uusia asioita, millä on suuri merkitys, kun suunnittelen lomaani. Käymissäni kohteissa täytyy olla paikkoja tai nähtävyyksiä, että voin sanoa olleeni upealla lomalla. Ja aurinko on myös plussaa.