Side, Turkki

Side Star Elegance (Asteria Side)


5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
850€
Lapsi alkaen:
460€
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
4
Ranta
0m
Keskusta
2,5 km

Uudelleen remontoitu kantavierasmagneetti!

Side Star Elegance (Asteria Side) sijaitsee ainutlaatuisella paikalla korkealla Siden yläpuolella, minkä ansiosta sieltä avautuu henkeäsalpaava näköala Siden historialliseen keskustaan ja kimaltelevalle Välimerelle. Jos sinun lomaasi sisältyvät romanttiset puitteet, vehreät puutarhat sekä miellyttävät allasalueet, valitse Side Star Elegance (Asteria Side)!

Talven 2014-2015 aikana useat huoneet ovat saaneet suoran allaskäynnin, joten sinulla ei ole kuin muutama askel sängystä uima-altaaseen! Hotelli on remontoitu suurilta osin, ja tänne on rakennettu yksi asuinrakennus lisää, olemassa olevat huoneet on remontoitu, aula uustu ja wellness-keskus remontoitu kokonaan.

Hotelli on Nazarin klassikkohotelli ja se on tunnettu Sidessäkin viiden tähden hotellina vuodesta 1987 saakka. Kyseessä on siis sielukas, vanha hotelli, jonka kantavierasmäärä kasvaa kausi kaudelta. 2015 aikana toteutuivat uudistukset ja veivät Side Star Elegancen aivan uudelle tasolle ja nyt täällä tuntuukin siltä, kuin hotelli olisi vastarakennettu!

Side Star Elegance (Asteria Side) on todellinen perhehotelli hyvien lastenmukavuuksien ja fantastisen sijainnin ansiosta. Hotellin upea, vanha puutarha on saanut kasvaa rauhassa nykyiseen muotoonsa, ja sen värikäs kukkaloisto ja korkeat puut luovat koko hotellin alueelle idyllisen ja kodikkaan tunnelman. Nauti upeista palmuista sekä suuresta, ihanasta allasalueesta, joka kutsuu luokseen. Voit myös käydä kävelyllä rantatiellä, joka vie sinut Siden keskustaan saakka. Mikä onkaan sen parempaa kuin auringonlaskun ihaileminen hyvässä seurassa meren rannalla?

Hotelli sijaitsee kukkuloilla, minkä takia Side Star Elegancessa (Asteria Side) on monta tasoa ja paljon rappusia, joten emme suosittele tätä hotellia liikuntarajoitteisille vieraille. Hissejä täällä on kaikille tasoille, mutta hissiä joutuu vaihtamaan päästäkseen koko matkan ylös tai alas ja kävelyä tulee olemaan hotellialueella.

Side Star Elegance tunnettiin aikaisemmin Nazarin vieraiden keskuudessa Asteria Side-hotelina.

Rantahotelli hienohiekkaisen, lapsiperheiden unelmien rannan tuntumassa

Vuonna 2015 hotellialueelle avattiin kaksi uutta uima-allasaluetta. Yksi näistä on rauhallinen allas, jossa ei soiteta musiikkia tai järjestetä aktiviteetteja. Toinen altaista on hotellin vanhan sisäänpääsyn tuntumassa ja tänne on nyt rakennettu snackbaari ja pienempi lastenallas aurinkotuoleilla, jossa tunnelma on leppoisa. Joihinkin kahden hengen huoneisiin on rakennettu oma uima-allas, jolloin sinulla on pääsy uima-altaaseen parvekkeelta.

Asteria Siden pääallasaluetta reunustavat kauniit palmut, puutarha sekä hieno allasbaari, josta voi hakea ihanan vilvoittavia juomia. Allasbaari tarjoilee myös oivallista lounasta, joten sinun ei tarvitse lähteä altaalta lounaalle pääravintolaan, jos et halua. Nauti myös päivästäsi muutama tunti terassilla tai varjossa palmujen katveessa upeassa puutarhassa. Allasalueen yhdellä kulmalla on kaksi vesiliukumäkeä, joten tästä allasosastosta tulee nopeasti lasten suosikkialuetta. Voit myös valita viettää siestaa aurinkotuolilla viihtyisän ruohikon tuntumassa.

Hotellin hienohiekkainen ja matalavetinen ranta houkuttelee luokseen paljon vieraita, ja hotellin ulkopuolella oleva asfaltoitu rantatie soveltuu hienosti romanttiselle iltakävelylle tai reippaalle aamulenkille.

Hotellin päärakennukselta pääsee rannalle viehättäviä, kukkien reunustamia polkuja pitkin, jotka kiemurtelevat kukkulalta alas rannalle. Rannalla on luonnollisesti aurinkovuoteita ja varjoja sekä rantabaari, joka tarjoilee kylmiä juomia ja välipalaa koko päivän.

Hotelli tarjoaa pyyhkeet uima-altaalle ja rannalle ilmaiseksi.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista.

Uusiksi remontoitu pääravintola ja paljon valinnanvaraa

Kaikki Side Star Elegancessa (Asteria Sidessä) tarjottava ruoka, sisältäen päivän pääateriat, on hyvää ja maukasta. Sinulle tarjoillaan kattava valikoima turkkilaisen keittiön parhaita antimia, unohtamatta tunnettuja suosikkeja, joita on pakko maistella joka lomalla. Hyvän ruoan kruunaa upea näköala ravintolan terassilta turkoosinsiniselle Välimerelle. Jäätelö on tiettyinä aikoina ilmaista kaikille vieraille. Hotellin pääravintola remontoitiin ja rakennettiin uusiksi talven 2014-2015 aikana ja on nyt valoisa ja hieno modernilla sisustuksellaan. Pääravintola on suunniteltu fiksusti usealla pienellä osiolla, joka auttaa pitämään äänitason matalana. Aterian voi myös nauttia terassilla upean näköalan kanssa. Mikäli haluat vaihtelua, voit syödä lounasta snackbaarissa, joita on eri puolilla altaita. Vaihtoehtoina eri ravintoloita maittavilla vaihtoehdoilla.

All Inclusiven ansiosta voit nauttia vapaasti herkullisesta seisovien pöytien tarjonnasta sekä kaikista paikallisista juomista, mutta myös suuresta valikoimasta tuontijuomia. Päivän aikana tarjotaan myös paljon välipalaa, joten ruokaa ja juomaa on saatavana koko päivän! Käväise myös pienessä, viehättävässä leipomossa, jonka herkulliset kakut ja leivonnaiset suorastaan sulavat suussa, kun kaipaat lisää energiaa. Lapset rakastavat luonnollisesti myös allasbaarin tarjoilemaa jäätelöä ja hattaraa, jota saa syödä ilmaiseksi niin paljon kuin haluaa! Aikuisten suosikkikohde on Düden Bar ja sen suuri terassi, jossa vallitsee rauhallinen lounge-tunnelma, joten voit keskittyä ihailemaan upeaa näköalaa merelle, vuorille ja kaupunkiin aivan rauhassa – täydellinen paikka nauttia drinkki ennen illallista.

Useimpien Nazarin luksushotellien tapaan täälläkin tarjoillaan gözleme-lättyjä, jotka ovat aitoa, turkkilaista perinneruokaa! Käväise siis sinäkin rannan puoleisessa pienessä teltassa ja maistele tätä pohjoismaisten vieraiden suurta herkkua .

Ylimääräisenä etuna voit käydä syömässä Asteria Siden neljässä à la carte –ravintolassa. Jos ravintoloissa on tilaa, voit lomasi aikana syödä näissä maksutta. Valitse oman makusi mukaan italialainen, turkkilainen, kiinalainen tai kalaravintola, mutta muista varata pöytä ajoissa!

Lisämaksua vastaan

Vastapuristettu tuoremehu, osa tuontijuomista, lisäruokailut à la carte -ravintoloissa.

Aukioloajat:

Aukioloajat:
Aamiainen Pääravintola 07:00 - 10:00
Myöhäinen aamiainen Pääravintola 10:00 - 11:00
Lounas Pääravintola 12:30 - 14:00
Illallinen Pääravintola 19:00-21:30
Lastenbuffetti Pääravintola 19:00 - 21:30
Yöpala Pääravintola 23:00 - 06:00
Snacks   12:30 - 15:00
Kahvia & kakkua   11:00 - 17:00
À la carte   19:30 - 21:00
Lobby Bar   10:00 - 00:00
Pool Bar   10:00 - 18:00
Beach Bar   10:00 - 18:00
Cafe Asteria Terrace Bar   10:00 - 00:00
Aqua Bar   10:00 - 00:00
Düden Bar   10:00 - 18:00
Cafe Asteria Patisserie   11:00 - 17:00
Amphi Bar   20:00 - 23:00
Disco Bar   23:00 - 02:00

Täysi vauhti päällä lastenklubissa

Kaikille hotellin lapsille ja lapsenmielisille on kaksi vesiliukumäkeä, jotka päättävät laskunsa suureen altaaseen. Hotellissa on vesiliukumäkien lisäksi kaksi erillistä lastenallasta, ja lapsille järjestetään aktiviteetteja myös lähes koko päivän kansainvälisessä lastenklubissa.

Kaiken kiireen keskellä on kiva rauhoittua hetki, mikä onnistuu erityisen hyvin hotellin peli-huoneessa. Päivän päätteeksi järjestetään vielä illalla lasten oma minidisko. Vanhemmat lapset saavat puolestaan uusia kavereita nuorisoklubissa, joka on auki kesäkuukausina.

Nuorisoklubi on tarkoitettu kaikille 12-16 –vuotiaille lapsille ja nuorille, kun taas kansainvälinen lastenklubi on suunnattu kaikille 4-11 –vuotiaille.

Lisämaksua vastaan

Pelihuone.

Paljon viihdettä!

Amfiteatterissa järjestetään iltaisin ohjelmaa aikuisille päivän lukuisten aktiviteettien vastapainoksi. Kokeile päiväsaikaan vaikkapa tennistä, rantalentopalloa, dartsia, biljardia, keilausta tai pöytätennistä. Yhteisalueilla on myös ilmainen, langaton nettiyhteys, ja yksi nettikahvila, jota voit käyttää maksua vastaan.

Voit pitää yllä kuntoasikin, sillä hotellin kahdesta kuntosalista, jotka remontoitiin talvella 2014-2015,  löydät kaikki tavallisimmat laitteet aerobic-ryhmän, jumpan sekä tanssituntien jatkeeksi. Kuntosali tullaan remontoimaan talven 2014-2015 aikana. Voit myös opetella hotellissa lomakäyttöön turkkia ja keskustella paikallisten kanssa heidän omalla kielellään!

Viehättävän Düden-baarin terassilla soitetaan myös parina iltana viikossa elävää musiikkia ja siellä voi tanssiakin. Jos et välitä tanssimisestä, käy katsomassa amfiteatterin näytöksiä, joita esitetään joka ilta.

Lisämaksua vastaan

Valaistu tenniskenttä, biljardi, keilaus, internet-kahvila.

Huoneita, joissa on oma uima-allas!

Talven 2014-2015 aikana useat huoneet saivat oman allaskäynnin, joten sinulla ei ole kuin muutama askel sängystä uima-altaaseen! Nämä altaat sijaitsevat pohjakerroksessa tietyissä huonerakennuksissa ja altaat ovat suurempia suorakulmioita, joita käyttää myös muut samasta rakennuksesta.

Side Star Elegancessa (Asteria Sidessä) täysremontoitiin todella viihtyisiä huoneita; nämä ovat sisustettu hyvällä maulla. Osa huoneista on kadun puolella ja osa huoneista on altaalle, puutarhaan tai merelle päin, mutta täyttä merinäköalaa ei ole mahdollisuus saada. Huone merenpuoleisella näköalalla on pientä lisämaksua vastaan.

Kaikissa huoneissa on ilmastointi, minibaari, puhelin, tallelokero, tv, amme, langaton wifi ja vedenkeitin tee-/kahvisetillä. Saat myös osana All Inclusive -ohjelmaa mahdollisuuden tilata valittuja ruokia huonepalvelusta kello 24:00-06:00. Vuonna 2015 vaihdettiin kaikkiin huoneisiin laminaattilattia lukuunottamatta kahden hengen huoneita altaalla, joissa on laattalattia. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja kylpyamme tai suihkukaappi ja duplex perhesviiteistä löytyy tämän lisäksi vielä suihkukaappi ja poreamme.

Hotellissa on useita hissejä, joilla pääsee kaikkiin kerroksiin, mutta sen sijainnin vuoksi useammassa tasossa oleviin huoneisiin voi olla myös muutama askelma, sekä hissiä saattaa joutua vaihtamaan.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huoneiden koko on noin 23-28 m². Tilaa on korkeintaan kolmelle henkilölle, joista kaksi ovat täysihintaisia vieraita ja yksi henkilö nukkuu lisävuoteessa. Kylpyhuoneessa on joko suihkukaappi tai amme. Huoneen voi varata yhdelle lisämaksua vastaan. 

Huoneen voi lisämaksua vastaan saada merinäköalalla. Useimmissa mantereenpuoleisissa huoneissa on kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneissa merinäköalalla on joko parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta.

Kahden hengen huone uima-altaalla, 2 hengelle

Talven 2014-2015 aikana tiettyihin maatasolla sijaitsevien kahden hengen huoneiden ulkopuolelle on rakennettu oma uima-allas. Parvekkeelta on suora pääsy uima-altaaseen ja uima-allas jaetaan 5-7 muun kanssa, jotka majoittuvat samanlaisessa huoneessa. Huoneet ovat noin 24 m² kokoisia. Huoneeseen tulee majoittua kaksi henkeä. Huoneessa on kaksi erillistä huonetta. Huomaathan, että turvallisuussyistä alle 13-vuotiaat lapset eivät saa asua tai vierailla tässä huonetyypissä.

Kahden hengen huone merinäköalalla ja terassilla, 2-3 hengelle

Tässä noin 28 m² kahden hengen huoneessa on kahden hengen vuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, sekä vuodesohva. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi asua enimmillään kolme aikuista, ja yhdellä lapsella on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneen taso on yhtä hyvä kuin hotellin muissa huoneissa, ja tämän lisäksi käytössä on terassi ja merinäköala.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitissä on kaksi samassa tasossa olevaa huonetta, joissa on väliovi. Huone on noin 33-35 m² ja vaatii vähintään kaksi täyden hinnan maksavaa. Huoneeseen voi majoittua enintään neljä aikuista ja on mahdollista saada jopa kaksi lapsihintaa. Huoneessa on parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Voit valita allas- tai merinäköalan.

Sviitti, 2-3 hengelle

Side Star Elegancessa (Asteria Sidessä) on lisäksi muutama sviitti, joissa on tilaa kahdelle aikuiselle sekä yhdelle lapselle. Varaukseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja yhdellä lapsella on mahdollisuus saada lapsihinta.

Sviiteissä on makuuhuone ja erillinen olohuone, tilaa on noin 31 m² sisältäen kylpyhuoneen sekä parvekkeen. Kalustukseen kuuluu parivuode sekä yksi vuodesohva. Sviiteissä on joko manner- tai merinäköala, joista viimeksi mainittu on lisämaksua vastaan.

Duplex perhesviitti, 3-6 hengelle

Noin 75 m² perhesviitit ovat kaksikerroksisia ja näissä voi asua korkeintaan neljä aikuista ja kaksi lasta. Varaukseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista ja sviitin voi saada kahdella lapsihinnalla. 

Perhesviitin alakerrassa on parivuode, pieni sohvaryhmä vuodesohvalla sekä kylpyhuone, jossa on amme, vessa sekä hiustenkuivaaja. Täällä on terassi ja yläkerrassa on parivuode sekä kylpyhuone, jossa on suihku sekä poreamme.

Remontoitu Wellness-keskus

Vauhdikkaan päivän päätteeksi suosittelemme vierailua hotellin wellnesskeskuksessa. Täältä löydät turkkilaisen saunan, saunan sekä hyvän sisäuima-altaan, joka remontoitiin talven 2014-2015 aikana.

Aloita lomasi perinteisellä, turkkilaisella hamam-kylvyllä! Kuumien höyryjen jälkeen ihosi kuoritaan puhtaaksi kuolleista ihosoluista, jolloin lomarusketuksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi. Käsittely päätetään ihanalla vaahtohieronnalla. Kerta kaikkiaan unohtumaton kokemus!

Lisämaksua vastaan

Kuorinnat, hieronnat ja muut käsittelyt.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Side

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Sidessä, joka on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta! Se on moderni lomakylä, joka on perustettu keskelle hyvinsäilyneitä, vanhoja roomalaismonumentteja, joten siellä on muunmuassa paljon sokkeloisia mutta viehättäviä pieniä katuja. Hemmottele itseäsi illallisella yhdessä Siden monista, hyvistä ravintoloista, käy ostoksilla loputtomassa valikoimassa jännittäviä myymälöitä tai lähde kävelylle meren rannalle, tähtien tuikkiessa ja vanhojen raunion valaistuksen luodessa koko alueelle aivan erityisen, taianomaisen tunnelman.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.