Incekum, Turkki

Pegasos Royal

Asiakasarvio
4.4/5
Perustuu 562 arvioon
Asiakasarvio
4.4/5
Perustuu 562 arvioon

8 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 15 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km/25 km 

Suosittu perhehotelli wipeout-radalla

Pegasos Royal on yksi Nazarin ehdottomasti parhaista ja suosituimmista perhehotelleista, mikä on erityisen hieno saavutus ottaen huomioon kovan kilpailun. Lapsihinta koskee lapsia 15 ikävuoteen asti!

Nazarin omat lastenkerhot ovat peruttu kaudella 2021, mutta takaisin täydellä kapasiteetilla taas 2022. Kaudella 2021 voivat lapset olla mukana hotellin omassa kansainvälisessä lastenklubissa. Seuraavat tiedot ovat voimassa kautena 2022: 
Nazarin omat, pohjoismaalaiset aktiviteettioppaat ottavat lapset avosylin mukaan merirosvokerhoomme ja Swim a´hoy –uimakouluumme unohtamatta nuorisoklubia. Täällä järjestetään myös Mini Chefs, jossa lapset pääsevät leipomaan ja koristelemaan keksejä. Kaikki nämä sisältyvät hintaan!

Perhehotellissa on kattava All Inclusive -tarjonta, jossa ruokaa on tarjolla suurissa seisovissa pöydissä sekä erinäisissä teemaravintoloissa, ja lapsille on jäätelöä saatavilla rajattomasti. Hotelli jakaa ulkotilansa naapurihotellien Pegasos Resortin ja Pegasos Clubin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat yhdestä hotellista, mutta saat kolmen hotellin puitteet käyttöösi. Pegasos Royal on vieraidemme suuri suosikki ja oppaamme tekevätkin hotellilla kaikkensa varmistaakseen teille unohtumattoman loman.

Incekum tarkoittaa turkiksi ”hienohiekkaista rantaa”, joka antaa oikein osuvan kuvan Pegasos Royalin rannasta. Ranta on yli kilometrin pituinen, kullanvärinen, hyvin matalavetinen ja erittäin lapsiystävällinen. Täällä on runsaasti tilaa nauttia auringosta, leikkiä vesirajassa, ja rakentaa upeita hiekkalinnoja. Upealla rannalla on myös loistavan moderni wipeout-rata meressä useilla hauskoilla esteillä, jota Nazarin vieraat saavat käyttää maksutta.

Jos kaipaat vielä enemmän läiskettä ja hauskanpitoa, voit uida kaikkien hotellien yhteisissä altaissa, tai hurjastella laskemalla Captain Nemo's Castlen vesiliukumäkiä pitkin.

Pegasos Royal on yksi parhaimmista perhehotelleistamme, ja kuuluu pohjoismaisen merirosvokerhomme ja Swim a´hoy -uimakoulumme myötä Nazar Collectioniin(Nazarin pohjoismaalaiset lastenkerhot ovat taas takaisin kaudella 2022).

Hienohiekkainen ranta ja loistava wipeout-rata

Vieraana Pegasos Royalissa sinua ja perhettäsi odottavat monet aurinkoiset kokemukset. Käytössäsi ovat kaikki Pegasos Royalin, Resortin ja Clubin altaat, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan allasalueen.

Hotellin suuri allas on kaiken tapahtuman keskipisteenä. Täällä on muun muassa puisia siltoja, jotka kaartuvat altaan ylle, ja korkeita varjoisia puita taustalla. Päiväsaikaan tunnelma altaalla on ihanan eläväinen, kun lapset juoksevat kilpaa tai kelluvat uimarenkaiden päällä. Jos haluat mieluummin rentoutua, voit siirtyä Pegasos Resortin hiljaiselle altaalle.

Pegasos Royalin vesipuisto, Captain Nemo's Castle, on rakennettu hienon merirosvolinnan tyyliin, missä yksi vesiliukumäki toisensa jälkeen laskee altaaseen. Täältä löytyy hurjia vesiliukumäkiä hieman rohkeammille ja pienempiä nuoremmille. Tämän lisäksi pikkulapsille on myös oma alueensa.

Hotellin ranta on aivan omaa luokkaansa ja yksi Turkin hienoimmista. Hiekka on hienoa ja kultaista ja rantavesi syvenee hitaasti. Tältä rannalta löydät jotain niin erityistä, kuin vauhtia täynnä olevan wipeout-radan, jota Nazarin vieraat voivat käyttää maksutta. Wipeout-rata on meressä, rannan läheisyydessä oleva alue, jossa on vedessä kelluvia isoja puhallettavia esteitä. Wipeout-rata on saanut inspiraatiota samannimisestä tv-ohjelmasta. Tällä radalla vesiaktiviteetit ovat omaa luokkaansa ja hurjapäät voivat ottaa mittaa toisistaan gladiaattorien tavoin. Lähde siis mukaan mittelöön hyppimään, pyörimään, läiskyttelemään ja pomppimaan. Tällaista aluetta ei todellakaan löydy joka hotellilta! Huomioithan, että rata saattaa olla myös suljettu sääolosuhteiden takia, kuten kovan tuulen tai laineiden vuoksi.

Voit katsoa videoita ja kuvia hurjasta Wipeout-radasta täältä.

Huomioithan, että pyyhkeet altaalle ja rannalle saa käyttöön maksutta. Voit vaihtaa pyyhkeen puhtaaseen joka päivä spa-keskuksessa.

 

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit.

Lasku on maksettu kotoa käsin

Lomaillessasi Pegasos Royalissa voit jättää arkipäivän askareet ja ylimääräiset matkakassat kotiin, sillä All Inclusiven myötä hotellilasku on maksettu jo ennen lähtöä! Päivän kolme pääateriaa tarjoillaan hotellin vilkkaassa ja herkuntäyteisessä pääravintolassa. Voit nauttia seisovan pöydän antimista joko sisätiloissa tai ulkona kotoisan terassin äärellä.

Seisova pöytä sisältävää laajan valikoiman sekä turkkilaisia erikoisuuksia, että kansainvälisiä ruokalajeja, joista osa valmistetaan paikan päällä toivomuksiesi mukaan. Aitona lastenhotellina Pegasos Royal tarjoaa myös lapsille erityisen lasten buffetin. Pääravintolassa on myös oma osio, jossa tarjoillaan ruokia erikoisruokavaliota noudattaville. Täällä on huomioitu erityisesti gluteenikot, pähkinäallergikot ja laktoosi-intolerantikot. Lue lisää erikoisruokavalioista ja allergiakaavakkeesta tämän sivun lopusta kohdasta "Matkustaminen allergikkona".

Kauden aikana tiettyinä ajankohtina tarjoillaan samettisen pehmeää pehmistä kahtena eri makuna. Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoosittomia jäätelöpuikkoja! Ajanjaksoina, jolloin pehmistä ei ole saatavilla, tarjoillaan hotellilla tavallista jätskiä.

Illalla voi ihanan lomapäivän päätteeksi nauttia virvokkeita Buddha Barissa, Pegasos Royalin tunnelmallisessa ulkoilmabaarissa. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät All Inclusive -valikoimaan.

Pegasos Royalissa on yhteensä kolme teemaravintolaa, jotka kaikki sijaitsevat hotellien välisellä alueella. Voit valita turkkilaisen, italialaisen tai aasialaisen keittiön väliltä. Tilan salliessa voit ruokailla kerran viikossa yhdessä näistä ravintoloista maksutta. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Osa teemaravintoloista sijaitsee ulkotiloissa, minkä takia aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteista.

 

Lisämaksua vastaan

Pullojuomat, tuontijuomat, juomat discossa, vastapuristettu tuoremehu, turkkilainen kahvi sekä ruokailu teemaravintoloissa ensimmäisen maksuttoman käyntikerran jälkeen.

Omat pohjoismaiset lastenkerhomme

Nazarin omat lastenkerhot ovat peruttu kaudella 2021, mutta takaisin täydellä kapasiteetilla taas 2022. Kaudella 2021 voivat lapset olla mukana hotellin omassa kansainvälisessä lastenklubissa, jossa ohjaajat puhuvat englantia.

Hotellin oma kansainvälinen miniklubi järjestetään kuutena päivänä viikossa ja täällä on ohjelmaa eri ikäisille lapsille: miniryhmä 4-6-vuotiaille, maxiryhmä 7-11-vuotiaille ja nuorisoryhmä 12-16-vuotiaille. Miniklubi on avoinna aamu- sekä iltapäivisin, ja täällä on hauskaa tekemistä, jotka on suunnattu eri ikäryhmille, kuten liikuntaa, leikkejä, askartelua ja haastavia tehtäviä. Illan suuri kohokohta on tietenkin minidisco, joka alkaa kello 20.30. Täällä kaiken ikäiset lapset pääsevät tanssimaan lomahittien tahdissa!

Seuraava on voimassa kaudella 2022:


Nazarin omat, pohjoismaiset aktiviteettioppaat ovat valmiita viihdyttämään pikkuvieraita merirosvokerhossamme ja Swim a´hoy –uimakoulussamme unohtamatta nuorisoklubia.

Captain Nemon merirosvokerho

Nazarin oma Captain Nemon merirosvokerho järjestää kokoontumisiaan tunnelmallisissa, puisissa merirosvomajoissa, joissa on paljon tilaa piirtää ja maalata, pelata pelejä ja valmistautua viikon suureen kohokohtaan. Tämä on Captain Nemon syntymäpäivä, jossa kapteenia juhlitaan kakun ja laulun voimin! Kaikki Nazarin vieraat saavat vapaasti osallistua merirosvokerhon temmellyksiin, joita ohjaavat meidän omat, innokkaat, pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme.

Koko viikon ajan ohjaajat opettavat lapsia myös tanssimaan, ja näitä liikkeitä lapset esittelevätkin ylpeinä iltaisin minidiscossa. Minidisco järjestetään viitenä iltana viikossa ja myös lastenkerho on auki viisi kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun, ja tämä on tarkoitettu kaikille 4-11-vuotiaille lapsille. Ohjaajamme puhuvat suomea tai muita pohjoismaisia kieliä!

Chill Out Club

Isommat lapset voivat viettää aikaa ilman vanhempia yhdessä muiden, samanikäisten pohjoismaisten nuorten kanssa Nazarin Chill Out Clubissa. Täällä voit urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta hyvässä seurassa. Nuorisoklubi on avoinna kaikille 12-16-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun.

Swim a’hoy uimakoulu

Loma Pegasos Royalissa on lomaa uima-altaassa, joten on tärkeää, että lapset viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi vedessä. Nazarin pohjoismaisessa Swim a’hoy -uimakoulussa lapset oppivat uimaan virallisen uimaohjaajakoulutuksen läpäisseiden uimaohjaajiemme kanssa. Kuvittele kuinka ylpeä lapsesi on, kun hän voi esitellä uusia uimataitojaan kavereilleen loman jälkeen!

Uimaopetusta järjestetään 2-4 kertaa viikossa. Ryhmät jaetaan iän mukaan 4-7-vuotiaisiin ja 8-12-vuotiaisiin. Pienimmille lapsille opetuksessa on enemmän kyse turvallisuudesta ja leikistä vedessä, kun taas vanhempien lasten ryhmässä keskitytään enemmän varsinaiseen uimaopetukseen. Swim a’hoy on täysin maksutta avoinna kesäkuusta lokakuuhun. Huomioithan, että lapsille tulee varata paikka uimakouluun aktiviteettioppailta paikan päällä ja paikkoja on rajoitetusti.

Mini Chefs - UUTUUS

Paikoillanne, valmiina, leipokaa! Toivottuna uutuutena lastenkerhoomme tulee Mini Chefs! Täällä lapset saavat leipoa ja koristella keksejä osaavien aktiviteettioppaidemme avustamina. Kun keksit ovat valmiita, nautitaan ne luonnollisesti pienellä piknikillä yhdessä Captain Nemon ja hänen merirosvojensa kanssa.

Päästä sisäinen lapsenmielesi valloilleen

Arkena voi olla hankala löytää ylimääräistä energiaa ja aikaa uusille aktiviteeteille. Pegasos Royalissa sen sijaan tarjonta on niin kattavaa, että välillä voi olla vaikeaa valita mitä kivaa tekisi. Voit kokeilla rantapalloa ja tennistä, tai klassikkoja, kuten pöytätennistä ja tikanheittoa. Täällä on myös pelihalli, joka houkuttelee hauskoilla pelikoneillaan. Iltaisin järjestetään kaikenlaisia esityksiä amfiteatterissa, ja juuri täällä voi osallistua minidiscoon, joka järjestetään viitenä kertana viikossa ja jossa lapset pääsevät näyttämään tanssikoulussa oppimia tanssiaskeleitaan.

Hotellin pohjatasossa ja vastaanoton läheisyydessä sijaitsee kojuja, joista voi ostaa nahkatuotteita, koruja sekä muita tuliaisia. Pohjakerroksessa on myös pikkukauppa, jossa on myynnissä snackseja, aurinkorasvaa, puhallettavia allasleluja ja muita mukavuuksia.

Urheilumielisille tarjolla on viihtyisä hotellia kiertävä 1.5 kilometriä pitkä juoksupolku. Pakkaa siis juoksukengät mukaasi ja kiirehdi ulos aamutunneilla nauttimaan laineiden kohinasta ja raikkaasta aamuilmasta samalla, kun muu hotellin väki vasta heräilee. Jos kaipaat lihaksillesi lisähaasteita, voit koetella fyysisiä voimavarojasi hotellin kuntosalissa tai sisäuima-altaassa, jonka läheisyydessä on myös rentouttava kylpylä.

Maksuton wifi on käytössä aulassa, ja lisämaksua vastaan voit käyttää yhteyttä myös huoneessasi.

 

Lisämaksua vastaan

Pelihalli, osa vesiliikunta-aktiviteeteista, tenniskenttä, tennisvälineiden vuokraus, wifi huoneissa ilman Comfort Classia.

Hienoja huoneita jopa kahdeksalle hengelle

Pegasos Royalin tarjoamat huoneet ovat raikkaita ja miellyttäviä. Huoneet ovat sisustettu vaaleilla kevyillä sävyillä ja kaikissa huoneissa on laminaattilattia. Tyyli on modernia ja ajatonta. Elävyyttä huoneeseen tuovat vaaleasta puusta tehdyt huonekalut sekä kultaisin värein värjätyt tekstiilit. Iso peili ja hieno valaistus luovat tilavan ja kotoisan tunnelman.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, joka on toiminnassa lämpötilan ja sesongin mukaan, tv, puhelin, hiustenkuivaaja, suihkukaappi, tallelokero ja minijääkaappi. Huoneisiin saa langattoman nettiyhteyden maksua vastaan tai varaamalla Comfort Classin, jolloin nettiyhteys sisältyy hintaan.

Mantereenpuoleisissa huoneissa saattaa kuulua melua suurelta päätieltä, joka kulkee hotellin edestä. Merenpuoleisissa huoneissa taas saattaa kuulua jonkin verran ääniä hotellin ilta-aktiviteeteista.

Side by side

Voimme taata vierekkäiset huoneet kaikille seurueessasi. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä. Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Side by side -lisäpalvelu maksaa 39 euroa huonetta ja viikkoa kohden ja on mahdollista ostaa suurimpaan osaan huonetyyppejä.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Noin 28 m² kokoiset kahden hengen huoneet ovat merelle päin, ja näissä on upea näköala Välimerelle ja hotellialueelle. Näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja saat kirjoituspöydän sekä hyvin säilytystilaa laukuille ja vaatteille. Tilaa on kahdelle aikuiselle sekä yhdelle lapselle, joka nukkuu 190x90 cm -kokoisessa lisävuoteessa. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista asukasta, ja huoneen voi varata myös yhdelle lisämaksusta.

Side by Side: Varatessasi kaksi samaa huonetyyppiä olevaa huonetta, voit taata huoneet korkeintaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone, 2-4 hengelle

Noin 31 m² kokoiset perhehuoneet voi jakaa liukuovella makuuhuoneeksi ja oleskeluhuoneeksi/ nukkumatilaksi. Lisätilassa on kaksi vuodesohvaa ja sohvapöytä, makuuhuoneen kalustus vastaa kahden hengen huoneen kalustusta. Oleskeluhuoneessa on kaksi 190x80 cm –kokoista vuodesohvaa. Tilaa on kolmelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, ja varaukseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta. Mahdollisuus jopa kahteen lapsihintaan. Huoneen voi lisämaksusta varata merinäköalalla ja myös yhdelle hengelle.

Side by Side: Varatessasi kaksi samaa huonetyyppiä olevaa huonetta, voit taata huoneet korkeintaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan.

Perhehuone Connection, 4-8 hengelle

Perhehuone Connection, 4-8 hengelle

Tämä 62 m² kokoinen huonetyyppi tekee kahdeksan hengen majoittumisen yhdessä mahdolliseksi! Huoneeseen kuuluu kaksi väliovella yhdistettyä perhehuonetta. Huonetyyppi vaatii vähintään neljä täysihintaista asukasta ja tilaa löytyy maksimissaan kahdeksalle, joista korkeintaan kuusi saa olla aikuisia. Enimmillään neljä lasta voi saada lapsihinnan. Merinäköala sisältyy hintaan.

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Noin 39 m² kokoisessa perhesviitissä on kaksi erillistä huonetta, joissa kummassakin on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneen sijainti on merenpuoleinen, mutta näköala parvekkeelta vaihtelee huoneen sijainnista riippuen. Parvekkeella on kalusteet kahdelle hengelle. Perhesviitissä voi asua jopa neljä aikuista ja huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista asukasta.

Huone yhdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Tämä on joko kahden hengen huone tai perhehuone mannernäköalalla (katso huonekuvaus ylhäältä). Täällä voi aikuinen asua yhdessä jopa kahden lapsen kanssa, jotka maksavat lapsihinnan. Huonetyyppiä ei voi itse valita. 

Lisämaksua vastaan

Wifi huoneissa ilman Comfort Class –pakettia.

Nauti ihanasta hamam-kokonaisuudesta!

Oletko kokeillut perinteistä, turkkilaista kylpyä? Kuiva iho kuoritaan pois ja vartalosi rentoutuu kylvyn päättävässä, ihanassa vaahtohieronnassa, minkä jälkeen olet valmis nauttimaan auringosta ja hankkimaan itsellesi upean ja kestävän rusketuksen.

Ammattitaitoiset hoitajat odottavat sinua Pegasos Royalin spa-keskuksessa valmiina hemmottelemaan sinua hieronnalla ja erinäisillä kasvo- ja vartalokäsittelyillä, jotka saavat olosi tuntumaan uudelleensyntyneeltä. Kaikki käsittelyt ovat lisämaksua vastaan.

Ota yhteyttä oppaisiimme hotellilla mikäli haluat tietää enemmän eri hoidoista. Voit varata meiltä myös itsellesi tai matkakumppanillesi ihanan hamam-kokonaisuuden, joka hoitaa kroppaa ja sielua.

 

Lisämaksua vastaan

Kuorinnat, hieronnat, muut hoidot sekä spa-keskuksen tilojen käyttö.

Hienot huoneet liikuntarajoitteisille vieraille

Pegasos Royalissa on huoneita myös liikuntarajoitteisille vieraille. Huoneissa on kaksi huonetta, jotka on erotettu toisistaan lasisella liukuovella. Huonekoko on noin 31 m² ja täällä on tilaa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Makuuhuone ja yhdistetty makuu/olohuone on sisustettu valoisilla väreillä, kokolattiamatoilla ja moderneilla kalusteilla. Kylpyhuoneessa on suihku ja kylpyjakkara. Käsienpesualtaalla ja wc:ssä on myös kädensija, josta saa tukea sekä hiustenkuivaaja ja seinäpuhelin. Ovi aukeaa sisäänpäin, joten jos kuljet pyörätuolilla, täällä voi olla hiukan ahdasta kun laitat oven kiinni.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tv, puhelin, minibaari sekä parveke ja tallelokero. Huoneeseen saa wifin lisämaksua vastaan. Täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa ja neljäs nukkuu levitettävässä nojatuolissa, joka on kooltaan 190x90 cm. Koska huoneet sijaitsevat tien puolella, saattaa liikenteen melu ajoittain kuulua huoneeseen.

Liikuntarajoitteisena matkalle - yleistietoa

Ylellisten lomien erikoisjärjestäjänä meidän valikoimaamme kuuluu myös liikuntarajoitteisille sopivia hotelleja, vaikkakin Turkissa on valitettavasti vaikea löytää hotellia liikuntarajoitteisille vieraille.

Hotelleistamme parhaat olosuhteet liikuntarajoitteisille matkustajille tarjoavat Pegasos World Sidessä sekä Pegasos Resort ja Royal Incekumissa. Pyörätuolin käyttäjät pystyvät liikkumaan suhteellisen esteettömästi näiden kahden hotellin alueella. Muutamilla uima-altailla ei ole hissiä ja rannaille ei ole erityisesti liikuntarajoitteisille suunniteltuja luiskia. Ravintoloihin pääsee kuitenkin esteittä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Muutama vinkki

 • Liikuntarajoitteisten matkailijoiden huomiointi hotelleja suunniteltaessa on melko uusi käsite monissa lomakohteissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.
 • Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita vaatimuksesi ja toiveesi aina kirjallisesti.
 • Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.

Hanki lisämukavuutta lomallesi Comfort Classilla!

Tässä hotellissa voit valita lomaasi Comfort Class –kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellille, ilmaisen wifin huoneisiin, myöhäisen uloskirjoittautumisen hotellilta lähtöpäivänä, Comfort Classille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class –paketteja on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi!

Huomioi, että Comfort Class on varattava vähintään viikkoa ennen matkaan lähtöä.

Saat kaiken tämän Comfort Class-luokassa

 • Comfort Class -vieraille varatut aurinkovuoteet rannalla
 • À la carte–aamiainen kolmena päivänä viikossa sisältäen vastapuristettua tuoremehua
 • VIP-sisäänkirjautuminen hotellilla tulopäivänä
 • Maksuton wifi huoneissa
 • Mahdollisuus ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin teemaravintoloista
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 18:sta
 • 20 % alennusta kaikista hotellin wellness-keskuksen hoidoista
 • Täytetty minibaari tulopäivänä (2 Cola + 1 Cola Light + 1 Fanta + 1 Sprite + 2 pulloa kivennäisvettä+ 1 l vesipullon)
 • 2 aamutakkia ja 2 paria tohveleita
 • Pyyhkeet altaalle huoneisiin tuotuna

Huomioithan, että Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Incekum/Alanya

Hotelli sijaitsee Incekumissa Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituista lomakaupungeista.

Matkustaminen allergikkona

Erikoisruokavalioita, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle. Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Jäätelökioskeissa on saatavilla myös laktoositonta pehmistä. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive-tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin muuhun hotelliin, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet oston. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, joka puolestaan voi käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

 

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

Pegasos Royalissa tehdään muun muassa seuraavaa:

 

Pääravintolassa on lopetettu veden tarjoilu muovipulloissa, ja suodatettua vettä tarjoillaan tämän sijaan vesiautomaatista

Hotellille on palkattu vihreä tiimi, joka järjestää eri tapahtumia vieraiden kanssa. Tämä voi olla esimerkiksi puiden istutusta tai luonnon ja rannan siivousta

Ranta on saanut ympäristömerkin ”Blue Flag”, joka todistaa, että vesi on hyvälaatuista ja ranta on hyvin varustettu sekä aktiviteetit tuovat ympäristötietoa. 

Hotellin rannalla kasvaa hiekkaliljoja, mikä on uhanalainen laji. Kukan suojelemiseksi on tänne laitettu kylttejä, jossa vieraita kehotetaan jättämään nämä rauhaan

Viime vuonna istutettiin 3000 puuta hotellin nimiin yhteistyössä TEMA-organisaation kanssa. Puut istutettiin Turkissa Denizli-alueelle

Hotelli tukee monta projektia, joilla on yhteiskunnallista vastuuta. He antavat muun muassa tukea kouluille lähialueilla, ja tekevät lahjoituksia eri organisaatioille, jotka tukevat kehitysvammaisia lapsia sekä myös lapsien suojelemista

 

 

Nazarin omat lastenkerhot ovat peruttu kaudella 2021, mutta takaisin täydellä kapasiteetilla taas 2022. Kaudella 2021 voivat lapset olla mukana hotellin omassa kansainvälisessä lastenklubissa.


Pääravintolassa on paljon vipinää ja erityisesti keskellä kesää voi täällä olla ruuhkaa, joten vaihtele ruoka-aikojasi hiukan, niin vältyt paremmin jonoilta. Pehmistä tarjoillaan vain kauden tiettyinä aikoina.

Wipeout-rata on avoinna päivittäin kello 10-18 välisenä aikana toukokuun lopusta syyskuun loppuun asti. Huomioithan, että rata saatetaan sulkea lyhyemmiksi tai pidemmiksi jaksoiksi riippuen tuulisesta säästä tai isoista aalloista, jotka voivat vaikuttaa koko wipeout-radan sesonkiin. Turvallisuussyistä on täällä vähimmäisikäraja ja pituusraja. Vähimmäispituus on 110 cm ja 6-10-vuotiaat lapset saavat olla radalla ainoastaan aikuisen valvonnassa.

 

Seuraavat tiedot Nazarin omista lastenkerhoista koskee sesonkia 2022:
Nazarin oma Captain Nemon merirosvokerho on auki viisi kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun ja on tarkoitettu kaikille 4-11-vuotiaille lapsille. Chill Out Club on avoinna kaikille 12-16-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun. Huomioithan, että suosittu merirosvoristeily on lisämaksua vastaan oleva retki, eikä kuulu lastenkerhon yleisiin aktiviteetteihin.

Uimaopetusta järjestetään 2-4 kertaa viikossa. Ryhmät jaetaan iän mukaan 4-7-vuotiaisiin ja 8-12-vuotiaisiin. Swim a’hoy on täysin maksutta avoinna kesäkuusta lokakuuhun ja kaikilla ohjaajilla on virallinen uimaohjaajakoulutus. Huomioithan, että lapsille tulee varata paikka uimakouluun aktiviteettioppailta paikan päällä ja paikkoja on rajoitetusti.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia.

Vesiliukumäet:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon vihreä vesiliukumäki

37 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon sininen vesiliukumäki

20 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon oranssi vesiliukumäki

47 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon keltainen vesiliukumäki

8,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin vihreä vesiliukumäki

35 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin keltainen vesiliukumäki

6,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal valkoinen vesiliukumäki

4 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Lastenallas (sieni)

5 m pitkä, altaan syvyys 35 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Pegasos Resort

Iso keltainen vesiliukumäki

28,5 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Valkoinen tunneli

11,5 m, altaan syvyys 1,30 m.

Avoin allas

6,3 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Lastenallas Mickey Mouse 1

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 2

5,70 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 3

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

 

 

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme