Incekum, Turkki

Pegasos Royal

Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 161 arvioon
Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 161 arvioon

8 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 15 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km/25 km 

Suosittu perhehotelli wipeout-radalla

Pegasos Royal on yksi Nazarin ehdottomasti parhaista perhehotelleista, mikä on erityisen hieno saavutus ottaen huomioon kovan kilpailun. Lapsihinta koskee lapsia 15-ikävuoteen asti, ja Nazarin omat, pohjoismaiset aktiviteettioppaat ottavat lapset avosylin mukaan merirosvokerhoomme ja uimakoulumme Swim a´hoy. Kaikki nämä sisältyvät hintaan!

Incekum tarkoittaa turkiksi ”hienohiekkaista rantaa”, joka antaa oikein osuvan kuvan Pegasos Royalin rannasta. Ranta on yli kilometrin pituinen, kullanvärinen, hyvin matalavetinen ja erittäin lapsiystävällinen. Täällä on runsaasti tilaa nauttia auringosta, leikkiä vesirajassa ja rakentaa upeita hiekkalinnoja. Tällä upealla rannalla on myös loistavan moderni wipeout-rata meressä useilla hauskoilla esteillä - tätä saavat Nazarin vieraat käyttää maksutta.

Pegasos Royal on yksi meidän suosituimmista perhehotelleistamme ja tässä hotellissa on myös eniten perhehuoneita, eli tilaa on koko perheelle.

Hotelli sijaitsee Incekumissa noin 25 kilometriä Alanyan ulkopuolella, ja jakaa ulkotilansa naapurihotellien Pegasos Resortin ja Pegasos Clubin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat yhdestä hotellista, mutta saat kolmen hotellin puitteet käyttöösi.

Pegasos Royal on vieraidemme suuri suosikki ja meidän oppaamme tekevätkin hotellilla kaikkensa varmistaakseen teille unohtumattoman loman.

Hienohiekkainen ranta ja loistava wipeout-rata

Vieraana Pegasos Royalissa sinua ja perhettäsi odottavat monet, aurinkoiset kokemukset. Käytössäsi ovat kaikki Pegasos Royalin, Resortin ja Clubin altaat, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan allasalueen.

Hotellin ranta on aivan omaa luokkaansa ja yksi Turkin hienoimmista rannoista. Hiekka on hienoa ja kultaista ja rantavesi syvenee hitaasti. Tältä rannalta löydät jotain niin erityistä, kuin vauhtia täynnä olevan wipeout-radan, jota Nazarin vieraat voivat käyttää vapaasti. Wipeout-rata on meressä, rannan läheisyydessä oleva alue, jossa on vedessä kelluvia, isoja puhallettavia esteitä. Wipeout-rata on saanut innoituksen samannimisestä tv-ohjelmasta. Tällä radalla vesiaktiviteetit ovat omaa luokkaansa ja hurjapäät voivat ottaa mittaa toisistaan gladiaattorien tavoin.

Lähde siis mukaan mittelöön hyppimään, pyörimään, läiskyttelemään ja pomppimaan tälle alueelle, jota ei todellakaan löydy joka hotellilta! Rata on auki päivittäin kello 10.00-18.00 välisenä aikana 15.5-15.9. Huomioithan, että rata saattaa olla myös suljettu sääolosuhteiden takia, kuten kovan tuulen tai laineiden vuoksi.

Täältä voit katsoa videoita ja kuvia hurjasta Wipeout-radasta.

Hotellin suuri allas on kaiken tapahtuman keskipisteenä. Siellä on muun muassa puisia siltoja, jotka kaartuvat altaan ylle ja korkeita, varjoisia puita taustalla. Päiväsaikaan tunnelma altaalla on ihanan eläväinen, kun lapset juoksevat kilpaa tai kelluvat uimarenkaiden päällä. Jos haluat mieluummin rentoutua, voit siirtyä Pegasos Resortin hiljaiselle altaalle. Tai miksipä et kokeilisi uutta allasta joka päivä.

Pegasos Royalin vesipuisto, Captain Nemo´s Castle, on rakennettu hienon merirosvolinnan tyyliin, missä yksi vesiliukumäki toisensa jälkeen laskee altaaseen. Täältä löytyy hurjia vesiliukumäkiä hieman rohkeammille ja pienempiä nuoremmille. Tämän lisäksi pikkulapsille on myös oma alueensa. Mikäli haluat pitää lapsillesi seuraa heidän tutkiessaan vesipuistoa, löytyy täältä aurinkotuoleja altaan ympäriltä, jotta sinulla on hyvä näkyvyys ja voit seurata kuinka lapset rohkeammin ja rohkeammin uskaltautuvat lopulta isoimpaan vesiliukumäkeen.

Muistathan, että pyyhkeet altaalle ja rannalle ovat ilmaisia. Voit vaihtaa pyyhkeen puhtaaseen joka päivä spa-keskuksessa.

 

Vesiliukumäet

Pegasos Royal

Kamikaze 1
16 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.  

Kamikaze 2
54 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Captain Nemon vihreä vesiliukumäki 
37 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Captain Nemon sininen vesiliukumäki 
20 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Captain Nemon oranssi vesiliukumäki
47 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Captain Nemon keltainen vesiliukumäki
8,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Royal avoin vihreä vesiliukumäki 
35 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Royal avoin keltainen vesiliukumäki
6,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Royal valkoinen vesiliukumäki
4 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Lastenallas (sieni)
5 m pitkä, altaan syvyys 35 cm. 3-8-vuotiaille lapsille. 

 

Pegasos Resort 

Iso keltainen vesiliukumäki 
28,5 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Valkoinen tunneli
11,5 m, altaan syvyys 1,30 m. 

Avoin allas
6,3 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.  

Lastenallas Mickey Mouse 1
5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille. 

Lastenallas Mickey Mouse 2
5,70 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 3
5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.


Turvallisuussyistä on tietyissä vesiliukumäissä rajoituksia pituuden ja iän puolesta. Huomioithan, että hotelli voi muuttaa näitä sääntöjä ilmoittamatta Nazarille.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista.

Lasku on maksettu kotoa käsin

Päivän kolme pääateriaa tarjoillaan Pegasos Royalin pääravintolassa, jonka seisovat pöydät notkuvat ikisuosikkeja ja paikallisia erikoisuuksia. Voit joko ruokailla sisällä tai ravintolan terassilla.

Aamiaispöydästä löydät esimerkiksi tuoretta leipää ja eri leikkeleitä ja juustoja, hedelmiä sekä kansainvälisiä aamiaisruokalajeja. Voit syödä aamupalaksi myös lämpimiä aamiaisruokia tai pyytää kokkia valmistamaan munakasta haluamillasi täytteillä. Ja ennen kuin huomaatkaan, on lounasaika ja sen jälkeen tarjolla onkin illallinen, joka koostuu useista kansainvälisistä ja turkkilaisista erikoisuuksista, joista useimmat valmistetaan paikan päälle toiveidesi mukaan. Pääravintolassa on oma osio, jossa tarjoillaan ruokia erikoisruokavaliota noudattaville. Täällä on huomioitu erityisesti gluteenikot, pähkinäallergiset ja laktoosi-intolerantikot. Lue lisää erikoisruokavalioista ja allergiakaavakkeesta tämän sivun lopusta kohdasta "Matkustaminen allergikkona". 

Aitona lastenhotellina Pegasos Royal tarjoaa pääravintolassa lapsille erityisen lasten buffetin. Kauden aikana tullaan tiettyinä ajanjaksoina tarjoilemaan myös samettisen pehmeää pehmistä kahdessa eri maussa. Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoosittomia jäätelöpuikkoja! Kun pehmistä ei ole saatavilla, on hotellilla tavallista jätskiä vieraille.

Hotellissa on paljon vipinää, kun päivän kolme pääruokaa ovat tarjolla, ja lapsetkin nauttivat sydämen kyllyydestä kaikista suosikkiruoistaan yhdessä uusien kavereiden kanssa. Erityisesti keskellä kesää voi pääravintolassa olla ruuhkaa, joten vaihtele ruoka-aikojasi hiukan, niin sinun ei tarvitse jonottaa.

Nauti iltaisin drinkki Pegasos Royalin miellyttävässä Buddha-baarissa, joka sijaitsee ulkona. Baari on katettu suurella aurinkovarjolla, joka on valaistu iltaisin ja luo koko baarin alueelle erikoisen, eksoottisen tunnelman. Tilaa on runsaasti, ja pöydät on ryhmitetty kukkapenkkien ja pensaiden avulla. Täällä on mukava päättää päivä tähtiä ihaillen ja päivän kokemuksista jutellen.

Pegasos Royalin vieraana on käytössäsi kolme teemaravintolaa, jotka sijaitsevat suurella alueella, jonka hotelli jakaa naapurihotellien, Pegasos Royalin ja Pegasos Clubin, kanssa. Voit valita seuraavien teemojen väliltä: italialainen, turkkilainen tai aasialainen. Tilan salliessa voit vierailla yhdessä näistä maksutta lomasi aikana. Osa teemaravintoloista sijaitsee ulkotiloissa, jonka takia aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteiden ja sesongin mukaan.

Muistathan tehdä pöytävarauksesi Guest Relation–pisteessä omassa hotellissasi. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan, mutta viinipullot ja tuontijuomat ovat lisämaksullisia. Käynti teemaravintolassa on hyvä suunnitella etukäteen, sillä ravintolat ovat hyvin suosittuja.

Lisämaksua vastaan

Viini pulloissa, osa tuontijuomista, vastapuristettu mehu, juomat discossa ja turkkilainen kahvi, sekä käynti teemaravintoloissa ensimmäisen vierailun jälkeen.

Aukioloajat:

Aukioloajat:
Aamiainen Pääravintola 07:00 - 10:00
Myöhäinen aamiainen Pääravintola 10:00 - 10:30
Lounas Pääravintola 12:30 - 14:30
Illallinen Pääravintola 18:30 - 21:00
Lasten buffé Pääravintola 18:30 - 21:00
Kahvia ja kakkua   16:30 - 17:00
À la carte   19:00 - 21:00
Keskiyön snacks   23:30 - 00:00
Jäätelöä   11:00 - 21:00
Snacks   11:30 - 16:30
Buddha Bar   10:00 - 00:00
Beach Bar   10:00 - 18:00
Disco   23:00 - 03:00
Lobby Bar   10:00 - 01:00
Promenade Bar   18:00 - 00:00

Huomioi, että ajat ja tarjonta saattaa vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen. Teemaravintolat ovat käytettävissä paikkatilanteen salliessa.

Ota rennosti – Me huolehdimme ohjelmasta!

Nazarin suomalaiset ja pohjoismaalaiset aktiviteettioppaat ovat valmiita viihdyttämään pikkuvieraitamme eri lastenkerhoissa.

Captain Nemon merirosvokerho

Nazarin Captain Nemon merirosvokerho sijaitsee viihtyisissä, pienissä puuhyteissä, joissa on paljon tilaa piirtää ja maalata, pelata pelejä ja valmistautua viikon suuren kohokohtaan, Captain Nemon syntymäpäivään, jossa kapteenia juhlitaan kakun ja laulun voimin! Merirosvokerho on ilmainen ja tätä ohjaavat Nazarin suomalaiset ja pohjoismaalaiset aktiviteettioppaat.

Lastenkerho on auki viisi kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun ja on tarkoitettu kaikille 4-11–vuotiaille lapsille. Ohjaajajat puhuvat täällä suomea, muita pohjoismaisia kieliä tai englantia!

Swim a´hoy uimakoulu

Kuvittele kuinka ylpeä lapsesi on, kun hän voi esitellä uutta uimataitoaan kavereille loman jälkeen! Loma Pegasos Royalissa on lomaa vedessä, joten on tärkeää, että lapset viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi vedessä. Kaikki meidän uimaohjaajamme ovat läpäisseet virallisen uimaohjaajakoulutuksen.

Ryhmät jaetaan iän mukaan 4-7-vuotiaisiin ja 8-12-vuotiaisiin. Pienimmille lapsille opetuksessa on enemmän kyse turvallisuudesta ja leikistä vedessä, kun taas vanhempien lasten ryhmässä keskitytään enemmän varsinaiseen uimaopetukseen. Pegasos Royalissa ja Pegasos Resortissa uimakoulu järjestetään 2-4 kertaa viikossa kesä-elokuun aikana.

Huomioithan, että  lapsille tulee varata paikka uimakouluun aktiviteettioppailta paikan päällä. Paikkoja on rajoitetusti!

Uimakoulun jälkeen lapset tuntevat olonsa vedessä niin turvalliseksi, että he hyppäävät altaisiin. Ja altaita riittää joka lähtöön vauva-altaista lastenaltaisiin sekä oikeisiin aikuistenaltaisiin. Kohokohtana on Captain Nemon linna! Mitä paremmin lapsesi uivat, sitä vauhdikkaimpiin vesiliukumäkiin pitää päästä!

Lisämaksua vastaan

Merirosvoretki.

Löydä sisäinen lapsenmielesi

Arkena voi olla hankala löytää ylimääräistä energiaa ja aikaa uusille aktiviteeteille. Tämän takia on Pegasos Royal pitänyt huolen, että täällä on hurja määrä aktiviteetteja, joista koko perhe voi nauttia loman aikana. Voit kokeilla rantapalloa ja tennistä, tai klassikkoja, kuten pöytätennistä ja tikanheittoa. Täällä on myös pelihalli, joka houkuttelee hauskoilla pelikoneillaan. Iltaisin järjestetään eri esityksiä amfiteatterissa, ja juuri täällä voi osallistua minidiscoon, joka järjestetään kuutena kertana viikossa. Täällä lapset pääsevät näyttämään tanssiaskeleitaan, joita he ovat oppineet tanssikoulussa.

Aulassa on ilmainen wifi, ja lisämaksua vastaan voit käyttää wifiä myös huoneessasi.

Mikäli haluat viedä joitain lomamuistoja kotiisi, voit vierailla hotellin liikkeissä pohjatasossa tai aulassa, missä voit ostaa nahkatuotteita, koruja ja matkamuistoja. Pohjakerroksessa on myös pikkukauppa, jossa on myynnissä snackseja, aurinkorasvaa, puhallettavia allasleluja ja muita mukavuuksia.

Mikäli olet urheilullinen, tulet varmasti pitämään hotellia kiertävästä juoksupolusta. Lenkki on 1.5 kilometriä pitkä. Pakkaa siis juoksukengät mukaasi ja kiirehdi ulos aamutunneilla nauttimaan laineiden pauhkeesta raikkaasta aamuilmasta samalla, kun muu hotellin väki vasta heräilee.

Pohjatasossa olevassa kuntosalissa voit treenata hieman lisätilaa hotellin ruokatarjoiluille. Täällä on myös sisäallas.

Lisämaksua vastaan

Pelihalli, osa vesiliikunta-aktiviteeteista, tenniskenttä, tennisvälineiden vuokraus, tenniskentän valaisu, wifi huoneissa ilman Comfort Classia.

Asu jopa kahdeksan henkeä samassa uudelleen remontoidussa huoneessa!

Talven ja alkukevään 2013 aikana Pegasos Royalissa on tehty mittava remontti, ja huoneet ovat raikkaita ja moderneja. Huoneet ovat saaneet uudet laminaattilattiat ja ne maalattiin vaaleilla, kevyillä sävyillä. Tyyli on modernia ja ajatonta. Huonekalut ovat vaaleaa puuta ja tekstiilit lämpimän sävyisiä, jotka tuovat huoneeseen elävyyttä. Iso peili ja uusi valaistus isontavat huonetta ja tuovat kotoisaa tunnelmaa. 

Kahden hengen huoneissa, perhehuoneissa ja perhe Connection -huoneissa on kylpyhuone ammeella, jossa on ihana nauttia pitkästä kylvystä. Perhesviiteissä on puolestaan suihkukaappi. Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, joka on toiminnassa lämpötilan ja sesongin mukaan, tv, puhelin, hiustenkuivaaja, tallelokero ja minijääkaappi. Huoneisiin saa langattoman nettiyhteyden maksua vastaan, mutta jos varaat Comfort Classin, nettiyhteys huoneissakin on ilmainen.

Mantereenpuoleisissa huoneissa voi kuulua melua suurelta päätieltä, joka kulkee hotellin edestä. Merenpuoleisissa huoneissa voi kuulua jonkin verran ääniä hotellin ilta-aktiviteeteista.

Side by side!

Nyt voit taata vierekkäiset huoneet kaikille seurueessasi. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä.

Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä maksaa 39€ huonetta ja viikkoa kohden. Tämä on mahdollista ostaa suurimpaan osaan huonetyyppejä.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kaikissa kahden hengen huoneissa on upea näköala Välimerelle ja hotellialueelle. Saat parivuoteen tai kaksi yhden hengen vuodetta, kirjoituspöydän sekä paljon säilytystilaa laukuille ja vaatteille. Tilaa on kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, joka nukkuu lisävuoteessa. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja tämän voi saada myös yhdelle lisämaksusta. 

Side by Side: Varatessasi tämän huonetyypin, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan toisen kahden hengen huoneen kanssa lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuoneet voi jakaa liukuovella makuuhuoneeksi ja olohuone/nukkumatilaksi, päiväsaikana voitte käyttää molempia huoneita yhtenä, suurena oleskelutilana. Lisätilassa on kaksi vuodesohvaa ja sohvapöytä, makuuhuoneen kalustus vastaa kahden hengen huoneen kalustusta. Olohuone/nukkumatilan vuodesohvat voi levittää 200x140 cm ja 200x76 cm vuoteiksi. Tilaa on kolmelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, ja varaukseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta. Mahdollisuus jopa kahteen lapsihintaan. Huoneen voi lisämaksusta varata merinäköalalla. Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset perhehuoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan.

Perhehuone Connection, 4-8 henkilöä

Tämä uusi huonetyyppi tekee kahdeksan hengen majoittumisen yhdessä mahdolliseksi! Sviittiin kuuluu kaksi perhehuonetta, jotka on yhdistetty väliovella. Tässä huonetyypissä tulee olla vähintään neljä täysihintaista ja tilaa löytyy maksimissaan kahdeksalle, joista maksimissaan kuusi aikuista. Enimmillään neljä lasta voi saada lapsihinnan. Merinäköala sisältyy hintaan.

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Täällä saat kaksi erillistä huonetta, joista toinen on kahden hengen sängyllä ja toinen kahdella yhden hengen sängyllä. Huoneiden tyyli vastaa samaa, kun hotellin muut huoneet. Huone on merelle päin, mutta näköala parvekkeelta vaihtelee huoneen sijainnista riippuen. Parvekkeella on kalusteet kahdelle hengelle. Täällä voi asua jopa neljä aikuista ja vähintään kolmen tulee maksaa täysi hinta.

Huone yhdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Tämä on joko kahden hengen huone tai perhehuone mannernäköalalla (katso huonekuvaus ylhäältä). Täällä voi aikuinen asua yhdessä jopa kahden lapsen kanssa, jotka maksavat lapsihinnan. Huonetyyppiä ei voi itse valita.

Lisämaksua vastaan

Wifi huoneissa ilman Comfort Class–pakettia.

Nauti ihanasta hamam-kokonaisuudesta

Oletko kokeillut perinteistä, turkkilaista kylpyä? Kuiva iho kuoritaan pois ja vartalosi rentoutuu  kylvyn päättävässä, ihanassa vaahtohieronnassa, joten olet aivan valmis nauttimaan auringosta ja hankkimaan itsellesi upean rusketuksen. 

Ammattitaitoiset hoitajat odottavat sinua wellnesskeskuksessa, valmiina hemmottelemaan sinua hieronnalla ja eri kasvo- ja vartalokäsittelyillä, jotka saavat olosi tuntumaan uudelleensyntyneeltä (lisämaksua vastaan).

Ota yhteyttä oppaisiimme, he kertovat sinulle enemmän eri hoidoista. Voit varata meiltä myös itsellesi tai matkakumppanillesi ihanan hamam-kokonaisuuden, joka hoitaa ruumista ja sielua.

Lisämaksua vastaan

Kuorinnat, hieronnat, muut hoidot sekä wellnesskeskuksen tilojen käyttö.

Hienot huoneet liikuntarajoitteisille vieraille

Pegasos Royalissa on huoneita myös liikuntarajoitteisille vieraille. Sviiteissä on kaksi huonetta, jotka on erotettu toisistaan lasisella liukuovella. Huonekoko on noin 31 m² ja siellä on tilaa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Makuuhuone ja yhdistetty makuu/olohuone on sisustettu valoisilla väreillä, kokolattiamatoilla ja moderneilla kalusteilla. Kylpyhuoneessa on suihku ja kylpyjakkara. Käsienpesualtaalla ja wc:ssä on myös kädensija, josta saa tukea sekä hiustenkuivaaja ja seinäpuhelin. Ovi aukeaa sisäänpäin, joten jos kuljet pyörätuolilla, täällä voi olla hiukan ahdasta kun laitat oven kiinni.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tv, puhelin, minibaari sekä parveke ja tallelokero. Huoneeseen saa langattoman nettiyhteyden lisämaksua vastaan. Yhdistetyn makuu- ja olohuoneen sängyt ovat vuodesohvia, jotka ovat levitettyinä 200 x 140 cm ja 200 x 76 cm. Koska huoneet sijaitsevat tien puolella, saattaa liikenteen melu ajoittain kuulua huoneeseen.

Liikuntarajoitteisena matkalle - yleistietoa

Ylellisten lomien erikoisjärjestäjänä meidän valikoimaamme kuuluu myös liikuntarajoitteisille sopivia hotelleja, vaikkakin Turkissa on valitettavasti vaikea löytää hotellia liikuntarajoitteisille vieraille.

Hotelleistamme parhaat olosuhteet liikuntarajoitteisille matkustajille tarjoavat Pegasos World Sidessä sekä Pegasos Resort ja Royal Incekumissa. Pyörätuolin käyttäjät pystyvät liikkumaan suhteellisen esteettömästi näiden kahden hotellin alueella. Muutamilla uima-altailla ei ole hissiä ja rannaille ei ole erityisesti liikuntarajoitteisille suunniteltuja luiskia. Ravintoloihin pääsee kuitenkin esteittä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Muutama vinkki

 • Liikuntarajoitteisten matkailijoiden huomiointi hotelleja suunniteltaessa on melko uusi käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.
 • Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita vaatimuksesi ja toiveesi aina kirjallisesti.
 • Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.

Hanki lisämukavuutta lomallesi Comfort Classilla!

Tässä hotellissa voit valita lomaasi Comfort Class –kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muunmuassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellille, ilmaisen langattoman nettiyhteyden huoneisiin viidelle päätteelle kahden sijasta, myöhäisen uloskirjoittautumisen hotellilta lähtöpäivänä, teille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class –kokonaisuuksia on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi!

Huomioi, että Comfort Class on varattava vähintään viikkoa ennen matkaan lähtöä.

Saat kaiken tämän Comfort Class-luokassa

 • Teille varatut aurinkovuoteet rannalla
 • À la carte–aamiainen kolmena päivänä viikossa sisältäen vastapuristettua tuoremehua
 • VIP-sisäänkirjautuminen hotellilla tulopäivänä
 • Ilmainen nettiyhteys huoneissa
 • Mahdollisuus ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin á la carte -ravintoloista
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 18:sta
 • 20 % alennusta kaikista hotellin wellness-keskuksen hoidoista
 • Täytetty minibaari tulopäivänä (2 Cola + 1 Cola Light + 1 Fanta + 1 Sprite + 2 pulloa kivennäisvettä+ 1 l vesipullon)
 • Aamutakki ja 2 paria tohveleita
 • Pyyhkeet altaalle huoneisiin tuotuna

Huomioithan, että Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Incekum/Alanya

Hotelli sijaitsee Incekumissa Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituista lomakaupungeista.

Matkustaminen allergikkona

Erikoisruokavalioita, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle. Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Jäätelökioskeissa on saatavilla myös laktoositonta pehmistä. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive-tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin muuhun hotelliin, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet oston. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, joka puolestaan voi käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.