Ohoy, tervetuloa Kapteeni Nemon maailmaan


Asun Turkissa Pegasos Worldissä, Pegasos Resortissa, Pegasos Clubissa ja Pegasos Royalissa, sekä Rodoksella Blue Sea Holiday Villagessa. Te lapset olette parhaat ja tärkeimmät vieraamme, joten minä ja miehistömme haluamme, että teillä on parasta mahdollista aikaa kanssamme!

Täällä voit osallistua merirosvopäiviin aarteenetsinnällä ja merirosvotesteillä. Vesisotia, kuplajuhlia, jalkapalloa, eri kilpailuja ja muita hulluja pelejä tai miksi ei vain rentoutua askartelun parissa. Joka päivä miniclubin ovet aukeavat klo 10 ja kaikki lapset ovat enemmän kuin tervetulleita! Jos sinusta tuntuu jännittävältä osallistua yksin ensimmäisellä kerralla, niin äiti ja isä voi tietysti tulla kanssasi hetkeksi.

Ma, ti, ke, to, pe, su - klo 10.00-12.00 & 15.00-17.00, (lastenkerhot ovat kiinni lauantaisin). Rekisteröinti alkaa 15 minuuttia ennen aloitusaikaa.

Monet aktiviteetit järjestetään lastenkerhojen ulkopuolella, joten huomioikaa, että emme aina ole lastenkerholla aukioloaikoina. Tämän vuoksi on hyvä rekisteröityä 15 minuuttia ennen aukeamisaikaa.

Kaikki lapset, iältään 4-11, täytyy vanhemman/huoltajan rekisteröidä Nazarin lastenkerhossa.

  • Kun lapset osallistuvat ensimmäistä kertaa merirosvokerhoon (4-11 v.), täytyy heistä täyttää rekisteröintilomake, joka on voimassa koko loman ajan. Lapset tulee ilmoittaa ohjaajillemme aina merirosvokerhoon osallistuessa.
  • Pyydämme teitä, vanhempia/huoltajia, pitämään yhteystiedot päivitettynä rekisterissä ja seuraamaan aukioloaikojamme.

Nazar järjestää aktiviteetteja kahdelle eri ikäryhmälle, Mini (4-6 v.) ja Kids (7-11 v.). Jos perheessänne on eri-ikäisiä lapsia ja he haluavat osallistua samaan ryhmään, täytyy vanhemman sisaruksen/perheenjäsenen osallistua nuorempien ryhmään. Tämä täytyy aina olla sovittu ohjaajien kanssa, sillä osa aktiviteeteista ei välttämättä sovi nuoremmille lapsille. Alle 4-vuotiaat lapset voivat osallistua vain vanhempien läsnä ollessa.

Mini / 4-6 v

  • Rekisteröinti tapahtuu yllämainittuina päivinä klo 09.45-10.00 & 14.45–15.00 (15 min ennen aloitusaikaa).
  • Kaikki 4-6-vuotiaat lapset saavat kaulaansa nauhan, jota täytyy pitää kaikissa aktiviteeteissa.
  • Kun foreldre/foresatte kan på forhånd avtale når de leverer og henter barn under 7 år til/fra barneklubben mot fremvisning av legitimasjon/ID-kort (eller foto på ID-kort) under barneklubbens åpningstider.

Kids: 7–11/12 v

  • Rekisteröinti tapahtuu yllä mainittuina aikoina klo 09.45-10.00 & 14.45–15.00 (15 min ennen aloitusaikaa.)
  • Vanhemman/huoltajan tulee huomioida rekisteröitäessä saako lapsi lähteä lastenkerhosta omalla vastuullaan, sekä suostuuko lapsi osallistumaan Nazarin ohjaajien järjestämiin aktiviteetteihin.
  • Jos 7-11 lapsi osallistuu aktiviteetteihin rekisteröitymättä, on lapsi vanhemman/huoltajan vastuulla.

Vanhemman/huoltajan/ennalta sovitun henkilön tulee lasta (4-6 v.) Nazarin lastenkerhosta noutaessa esittää kuvallinen henkilötodistus. Myös puhelimessa/tabletissa/oleva valokuva henkilötodistuksesta kelpaa lasta noudettaessa.

Nazarin Merirosvokerhon aikataulu on voimassa maanantaista sunnuntaihin (lauantaisin Nazarin kerhot ovat suljettu).

Huomioittehan, että ohjelma on sama joka viikko, mutta aktiviteetit vaihtelevat viikoittain.

Tarkat tiedot hotellisi ohjelmasta löydät opaspalvelupisteen ja miniklubin infotauluista.

Useina iltoina viikossa Miniclubimme kutsuu sinut mukaan hotellin minidiscoon, jossa kuullaan hittejä skandinaavisista maistamme sekä kansainvälistä musiikkia. Myös Kapteeni Nemo tulee usein paikalle näyttämään tanssiliikkeitään. Nazarin aktiviteettiopas tiimi osallistuu minidiscoon klo 20.30 hotellin amphiteatterilla joka päivä paitsi lauantaisin, jolloin miniclubimme on suljettu.

Tarkat tiedot hotellisi ohjelmasta löydät opaspalvelupisteen ja miniklubin infotauluista.

Isommat lapset voivat viettää aikaa ilman vanhempia yhdessä muiden, samanikäisten pohjoismaisten nuorten kanssa Nazarin Chill Out Clubissa. Täällä voit urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta hyvässä seurassa. Nuorisoklubi on avoinna kaikille 12-17-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa kesäkuusta lokakuuhun.