Unelmapilotti – Uskomaton unelma, josta tuli totta!

Yrityksessä syntyi hullu unelma joitain vuosia sitten, että jonain päivänä voisi voittaa kilpailussa kokonaisen lentokoneellisen. Kun 2019 täytimme yrityksenä 15 vuotta, tunsimme, että nyt olisi aika antaa vieraillemme ainutlaatuinen mahdollisuus upeaan elämykseen. Normaali reaktio kilpailusta oli, että ihmiset eivät uskoneet sen olevan totta, mutta totta tästä tuli ja alhaalla voitkin nähdä nämä iloiset voittajat omalla videollaan matkalta. Olemme niin iloisia ja ylpeitä, että pääsimme toteuttamaan tämän kilpailun! Voittomatka suunnisti Pegasos Worldiin Turkin Sideen,  jossa voittajat pääsivät nauttimaan loistavista elämyksistä vesipuiston, pohjoismaalaisten lastenkerhojen, viihteen ja tietenkin valtavan 10 000 m²  uima-altaan kera.

 

Näin kilpailu toimi

Kilpailu julkaistiin näissä merkeissä, että sinun tulisi täyttää kokonainen virtuaalilento 180 matkustajalla, jotta voisitte yhdessä alkaa keräämään pisteitä. Pisteitä kerättiin minipelien muodossa ja muun muassa aarrejahdilla, jossa osallistujat keräsivät aarteita kotiympäristössään Augmented Realityn avulla, joka muistuttaa Pokémon GOta.

He voittivat kokonaisen lennon!

Trygve Byskatasta tuli voittajapilotti, joka on kotoisin Ähtävältä. Voittajatiimi Kungsfolk Airlines koostui pääsääntöisesti osallistujista, jotka ovat kotoisin Ähtävältä ja Pietarsaaresta. 

 

Tässä Trygve kertoo itse voitostaan:

Miten sait kasaan 179 henkilöä? Tunnetko heidät kaikki entuudestaan?

Minulla on viisi lasta ja suuri suku, eli jo muutaman tunnin kuluttua meitä oli koossa 40-50 henkeä ainoastaan sukulaisia. Kavereita kylältä osallistui kisaan, kun olimme johtoasemissa, ja jopa henkilöt, joita en tuntenut, alkoivat tehdä koneeseen lähtöselvitystä ollakseen mukana voittamassa.

Ei ollut myöskään itsestään selvää, kuka sai jäädä lentokoneeseen. Jouduin potkaisemaan pihalle jopa monta omaa sukulaistani, koska he olivat liian laiskoja pisteenkerääjiä. Vain he, jotka olivat aktiivisia, saivat jäädä koneeseen.

 

Mikä oli voiton salaisuus?

Emme jättäneet mitään sattuman varaan. Tsemppasimme tiiminä, eikä kukaan tehnyt mitään, mikä ei ollut tiimin yhteisenä taktiikkana. Meitä oli monia, jotka chattasimme pelistä vuorokauden ympäri ja seurasimme kaikkea statistiikkaa reaaliajassa.

 

Mikä matkassa oli parasta?

Oli aivan upea elämys lähteä lomalle 180 kaverin ja sukulaisen kanssa, minkä joukossa oli niin vanhoja kuin uusia tuttavuuksia. Tällaista matkaa emme koskaan pääse kokemaan uudelleen. Matkan kohokohta oli vaahtobileet, mistä kaikki pitivät, niin pienimmät lapset kuin vanhimmat aikuisetkin!

 

Lähde mukaan! 

Pidä silmällä sosiaalisia medioitamme löytäen lisää hauskoja kampanjoita ja kilpailuja! Facebook, Instagram & Youtube

Tässä näet Trygven joidenkin perheenjäseniensä kanssa. Tietenkin he matkustivat limusiinilla lentokentälle.

Katso voittajien video täältä!