Ole osa Nazaria

Yhdessä korkeassa rakennuksessa, Ruotsissa Malmön keskustassa, työskentelee joukko ihmisiä inspiroivassa ilmapiirissä ja kansainvälisessä tunnelmassa. Täällä tehdään unelmista totta. Tule meille Malmöön tai etelämmäksi Eurooppaa, mikäli myös sinä rakastat tehdä töitä vuoden tärkeimmän ajankohdan kanssa, joka on tietenkin ihmisten loma-aika!

Nazarin pääkonttori

Työskentely Nazarin päätoimistossa

Malmön päätoimistolla meillä on noin 25 työntekijää, jotka hoitavat hallinnollista osaa koskien kaiken kaikkiaan neljää Pohjoismaata. Täällä on raikkaat modernit tilat ja toimisto on aivan Malmön rautatieaseman vieressä. Tämä on täydellistä sinulle, joka liikut julkisilla tai tykkäät syödä lounaasi ulkona. Kiitos melko pienen kokomme, on toimistolla miellyttävä tuttavallinen tunnelma.

Omassa Call Centerissämme on niin ruotsalaisia, tanskalaisia, norjalaisia kuin suomalaisia. Yhteinen tekijä kaikille on korkea palvelutaso. Malmön päätoimistolta hoidetaan myös kaikki markkinointi, hinnoittelu, laatutyö, IT sekä talousasiat.

Ole yksi Dream Providereista

Työskentele oppaana Nazarilla

Niin oppaana kuin aktiviteettioppaana voit yhdistää intohimosi työskennellä palvelualalla sekä lasten kanssa olemalla aurinkoisessa kohteessa kaukana sateesta ja kylmästä.

Työpaikkoina on pääsääntöisesti 4- ja 5-tähden hotellit, joissa suurin osa vieraistamme valitsee viettää lomansa. Edustajanamme kohteessa olet kasvomme ulospäin – sinä olet töissä vieraidemme viettäessä lomaansa.

Meille on tärkeää, että oppaidemme persoonallisuus ja taidot pääsevät loistamaan työelämässä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäistämään Dream Provider -sanojen merkityksen ja viemällä nämä uudelle tasolle!