Kypros

Suositulla Kyproksella on jokaiselle jotain

Välimeren kolmanneksi suurin saari Kypros onnistuu hurmaamaan useat. Saari on Välimeren kolmanneksi suurin ja täällä on mahdollisuus viettää aikaa aurinkoa ottaen, uiden, kokemalla uutta ja saaden monia ihania muistoja kotiin vietäväksi. Kyproksella viihtyvät perheet niin pienimpien kuin suurien lasten kanssa ja kohde sopii kaikenikäisille pariskunnille. Toisin sanoen All Inclusive -loma Kyproksella Nazarin kanssa sopii lähes kaikille! 

Meillä on useita perhehotelleja itäisellä osalla saarta Fig Tree Bayn ja Ayia Napan tuntumassa.

Tutustu kaikkiin Kyproksen hotelleihimme tai lue lisää kohteista Fig Tree Bay ja Ayia Napa alta.

Milloin haluat matkustaa?

Kypros sopii sinulle riippumatta siitä, haluatko matkustaa keväällä, kesällä vai syksyllä! Valitse itsellesi parhaiten sopiva vuodenaika ja löydä parhaat tarjouksemme eri vuodenajoille alta.

Kypros Nazarilla

 • 71 % hotelleistamme Kyproksella on vesipuistolla tai vesiliukumäillä jotka tulevat varmasti hurmaamaan pienet lomailijat juoksevilla jaloillaan.
   
 • Osaamme kaiken perhelomista
  Sinun ei tarvitse jatkaa hotellin etsintää, jossa on tarpeeksi tilavia perhehuoneita ja -sviittejä koko perheelle – suurimmalla osalla Kyproksen hotelleistamme on tilaa!

Tämän vuoksi kannattaa valita Nazar:
 

 • Captain Nemo asuu täällä!
  Perheystävällisessä Anastasia Hotel ja Apartmentsissa asuu kaikkien lasten suosikkikapteeni ja hänen merirosvonsa pitäen Nazarin omaa pohjoismaista lastenkerhoa.
   
 • Vi är All Inclusive-specialister!
  Eikö ole ihanaa ja käytännöllistä kun melkein kaikki perheloman ruoat ja juomat ovat jo maksettu kotisohvalta käsin?

Captain Nemon uusi koti Kyproksella

Captain Nemo ja hänen merirosvokerhonsa on muuttanut Anastasia Hotel ja Apartmentsiin!  

Lapset ovat Nazarin tärkeimpiä vieraita. Captain Nemo ja hänen miehistönsä ovat tämän vuoksi ottaneet suunnan kohti Kyprosta ja rantautuneet Anastasia Hotel ja Apartmentsiin. Täällä kuuluvat omat pohjoismaiset lastenkerhomme hintaan, eikä tänne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Täällä on runsaasti puuhastelua 4–11-vuotiaille lapsille ohjaajien puhuessa suomea ja muita pohjoismaisia kieliä.

Merirosvokerhossa hauskuuttelun lisäksi järjestetään täällä erilaisia teemapäiviä hauskalla puuhalla, aarteenetsinnällä ja leikeillä, unohtamatta hauskaa minidiscoa.

Pohjoismaisista lastenkerhoistamme voit lukea lisää täältä!

Kyproksella olemme täällä

Fig Tree Bay

Fig Tree Bay 

Fig Tree Bay sijaitsee Protaraksessa, joka on suosittu lomakohde useilla hotelleilla ja ravintoloilla. Tämän turkoosilla merivedellä Fig Tree Bayn lahti on tunnettu yhtenä Kyproksen kauneimpina paikkoina.

Ayia Napa

Ayia Napa 

Eloisa Ayia Napa on Kyproksen suuris turistikohde. Tämä on täynnä ravintoloita, vilkkaita baareja ja kivoja kauppoja. Tämä sijaitsee myös täydellisesti yhden Euroopan suosituimpien hiekkarantojen äärellä.

Kaikki Kyproksen hotellimme

Kyproksella meillä on niin 3- kuin 4-tähden hotelleja hyvällä standardilla, vesipuistoilla ja hinnaltaan sopivilla perhehotelleilla kaikkien makuun.

Keskilämpötila heinäkuussa: n. 31°C

Helsinki - Kypros n. 4-5 h

Valuutta: Euro € 

Aikaero: 0 h