Hotelleja vesipuistolla

Me Nazarilla olemme erikoistuneet hotelleihin, jotka eivät ole vain hotelleja vaan myös vesipuistoja. Näissä All Inclusive-hotelleissa pääset sukeltamaan vesimaailmaan, jota kaikki vesipedot tulevat rakastamaan. Löydät useita eri vesiliukumäkiä - niin pitkiä kuin lyhyitäkin, jyrkkiä ja kiemurtelevia, suppiloita, putkia ja boomerangeja! Lisäksi löydät useita hauskoja eri vesiaktiviteetteja pienemmille vieraille, isoja ja mahtavia altaita, jotka houkuttelevat viilentäviin pulahduksiin sekä lisäksi valtavia beach clubeja, jotka pursuavat kaikkia mahdollisia aktiviteetteja niin kuivalla maalla kuin vedessäkin.

Tälle sivulle olemme jakaneet vesipuistohotellimme kolmeen eri kategoriaan helpottaaksemme valinnan tekemistä: Parhaat vesipuistomme, Upeimmat altaamme sekä Perheen pienimpien suosikit. Löydät myös videoita inspiraatiota tuomaan. Enjoy!

Parhaat vesipuistomme

Pidä kieli keskellä suuta syöksyessäsi alas värikkäitä ja mutkittelevia vesiliukumäkiä pitkin, jotka löydät näiden hotellien vesipuistoista! Takaamme kutkutuksen mahanpohjassa!

Lasten suosikkeja

Täällä asuu Captain Nemo

Nemon oma merirosvolaiva sekä linna

Pegasos Worldista löytyy oma merirosvoalus keskeltä jättimäistä allasta. Tämä on useimpien lasten suosikkipaikka. Lisäksi täällä on muutamia pienempiä vesiliukumäkiä, joita pitkin pääsee viilettämään alas.

Pegasos Planetista löytyy Captain Nemon mukaan nimetty merirosvolinna, Captain Nemo's Castle. Täällä vesiliukumäet kiemurtelevat alas altaaseen. Osa on korkeita ja ehkä hieman pelottavia, mutta löydät täältä myös pienempiä mikäli haluat aloittaa hauskuuden vähän rauhallisemmin.

Vauhdintäyteinen wipeout-rata

Kuka selviytyy koko radasta?

Meidän kantavieraiden suosikkimme Pegasos Resort, Pegasos Club ja Pegasos Royal (Pegasos Planet) ylpeänä esittävät ainutlaatuisen vauhdintäyteisen wipeout-radan. Tämä esterata on rakennettu puhallettavista ja kelluvista esteistä mereen aivan hotellin rannalle ja on saanut inspiraationsa samannimisestä tv-ohjelmasta.

Tämä rata vie vesiaktiviteetin aivan uudelle tasolle ja kaikki vesipedot pääsevät haastamaan itsensä tai ystävänsä täällä melkeinpä "Gladiaattoreiden" tyyliin.

Vauhdintäyteinen wipeout-rata

Altaat, ranta ja vesipuisto täydellisessä harmoniassa

Eftalia-hotellien imperiumin ulkopuolelle rannalle levittäytyy jättimäinen beach club Eftalia Island. Tämä meren rannalla sijaitseva lomakeidas tarjoaa vesiliukumäkiä, altaita, ravintoloita, ostos- sekä urheilumahdollisuuksia.

Mikäli haluat nauttia lomastasi rauhallisemmin niin täällä on myös paljon aurinkotuoleja ja -varjoja, ruohoalueita ja wellness-keskus - kaikki parhaalla paikalla ja näköalalla turkoosille Välimerelle!

Koe Sun Palacen ihana vesipuisto

Laske vesiliukumäissä!

Katso kuinka testipilottimme Herman ja hänen perheensä kokeilevat Rodoksella sijaitsevan Sun Palacen hauskoja vesiliukumäkiä – melkein kuin olisit itse mukana!

Perheen pienimpien suosikit

Pienet vesihirmut tulevat takuulla viihtymään upeiden vesipuistohotelliemme kahluualtaissa, merirosvolaivassa, vesikiipeilytelineissä, matalissa altaissa sekä vesiliukumäissä!

Upeimmat altaamme

Turkoosi, violetti, vihreä vai punainen allas? Tai Välimeren suurin allas? Hotellihuoneita, joissa allas kiemurtelee aivan ovesi ulkopuolella? Nazar tarjoaa nämä kaikki sekä paljon muuta!