Maksa matkasi osissa Nazarin lomaluotolla

Lomaluotolla aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa, ja pidemmälle maksuajalle kiinteällä korolla

Jotta matkalle lähtösi olisi mahdollisimman helppoa, Nazar tarjoaa nyt uutta Lomaluottoa. Nazar Lomaluotto on jatkuva tililuotto, joka antaa sinulle mahdollisuuden maksaa lomasi maksuerissä sinulle sopivalla maksuajalla – korottomasti ja kuluttomasti ostoa seuraavan kuun loppuun, tai pidemmälle maksuajalle kiinteällä korolla. Lasku matkasta toimitetaan kotiisi matkan ostoa seuraavana kuukautena, jolloin voit rauhassa valita kuinka haluat maksaa matkasi.

Enemmän elämyksiä Nazar Lomaluotolla

Lomaluotto antaa uusia mahdollisuuksia saada vieläkin enemmän irti matkastasi. Pienellä kuukausittaisella lisämaksulla voit antaa hohtoa matkallesi ja saada suuremman elämyksen. Valitse esimerkiksi korkeatasoisempi hotelli, huone parvekkeella tai miksi et lisäisi mukavuutta Comfort Class -palvelulla, joka on saatavilla määrätyissä hotelleissa.

Näin haet Nazar Lomaluottoa

1) Varauksen yhteydessä kotisivuillamme. Voit samalla hakea Nazarin Lomaluottoa suoraan verkosta maksun yhteydessä. Mikäli sinulla on jo Nazarin Lomaluotto, voit maksaa sillä suoraan kotisivuillamme.

2) Tutustu Lomaluoton maksuehtoihin Esimerkkilaskurin avulla

3) Hae Lomaluotto valmiiksi, ja valitse unelmiesi matka!

Hae luottopäätös tästä.

Luottoraja
2 000 € - 6000 €
Lasku
30-60 päivää
Maksuvaihtoehdot
    12-72 kuukautta
Vuosikorko % 0% 9.90 %
Luottokulu €/kk 0 € 0.28% myönnetystä luotosta*

*Luottokulu on 0.28 % myönnetyn luoton määrästä, kuitenkin maksimissaan 12,50 €/kk. Esimerkiksi 2 000 € luoton luottokulu on 5,60 €/kk. Luottokulua ei peritä käyttämättömältä luottoajalta. Et siis maksa kulua, kun luoton saldo on maksettu pois.

Nazar Lomaluotto on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 euroa. Luoton myöntää Resurs Bank AB Suomen sivuliike | PL 3900, 00002 Helsinki | Puhelin 09 622 4308 | resursbank | Y-tunnus 2110471-4