Kaupunkihotellimme

Hotelleja keskellä kaupunkia ja lähellä merta ja rantaa

Sinulle, joka haluat tutustua jännittäviin kaupunkeihin, tarjoaa Nazar ihania kaupunkihotelleja muun muassa Alanyan ja Rodoksen kaupungin keskustassa. Olet tapahtumien keskipisteessä lähellä kaikkea ja et jää mistään paitsi.

Kaupunkihotelleissamme pääset nauttimaan keskeisestä sijainnista lähellä viihtyisiä kahviloita, paikallisia ravintoloita, ihastuttavia kauppoja, historiallisia nähtävyyksiä ja paljosta muusta. Saat lomastasi enemmän irti, kun kaupunki avautuu eteesi heti hotellin ulkopuolella ja sinulla on mahdollisuus tutustua ympäristöön, kun kaupunki on vasta heräämässä eloon tai nauttia ihastuttavista kävelyistä illan hämärtyessä.

Monissa kaupunkihotelleissamme on allas tai nämä sijaitsevat lähellä rantaa, joten sinulla on myös mahdollisuus viilentävään pulahdukseen kaiken muun kaupungin tarjoaman ohella! Asut keskeisesti ja joissakin hotelleissa sinulla on mahdollisuus varata lisäksi All Inclusive, joka tekee lomasta vielä helpomman.

Keskeinen sijainti

Lähellä rantaa

All Inclusive

Kaupunkihotellejamme All Inclusivella

Kaupunkihotellien All Inclusiveen kuuluu kaikkea aamiaisesta, lounaasta ja seisovasta pöydästä illallisella kevyempiin välipaloihin ja paikallisiin juomiin. Täydellinen kaupunkikokemus toisin sanoen!

Castellum Suites

Nazarin ensimmäinen All Inclusive -hotelli Rodoksen kaupungissa
All Inclusive

alk.

Lue lisää

Gardenia Hotel

Upea sijainti Kleopatra-rannan äärellä
All Inclusive

alk.

Lue lisää

Rixos Downtown

Luksusmainen lomakohde keskellä Antalyaa, ylellisillä à la carte -ravintoloilla ja huoneilla
All Inclusive

alk.

Lue lisää

Sealine Hotel

All Inclusive -klassikko uima-allasalueella ja vesiliukumäellä
All Inclusive

alk.

Lue lisää

Kaupunkihotellejamme ilman All Inclusivea

Haluatko matkustaa yksinkertaisesti? Valitse matka kaupunkihotelliin aamiaispaketilla tai ilman ruokailuja samalla, kun voit itse tutustua kaupungin ruokaelämyksiin.

Vasillia Hotel

Hyvin keskeinen sijainti
Hinta alk. Lue lisää

Amaryllis Hotel

Kaupunkihotelli vilkkaalla sijainnilla
Hinta alk. Lue lisää