Varmista unelmalomasi vuodelle 2024 nyt!

Lomasuunnitelmat kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Ensi vuoden loma on hyvä siis varata jo nyt varsinkin, jos haluat lomailla suosituissa hotelleissamme. Aina ensimmäisenä myydään loppuun swim-up -huoneemme, suuret perhehuoneet ja perhesviitit, matkat Pegasos-hotelleihin keskikesällä sekä kahden viikon matkat.

Varaa vuoden 2024 matkat jo nyt ja saa:

  • Mahdollisuus varauksiin ensimmäisten joukossa parhaimpiin huoneisiin ja suosituimmille lähdöille!
  • Ihanan loman odottelua!

Lapsillesi suunnattuja lomamatkoja

Tarjoamme suuren määrän hienoja perhehotelleja hyvillä lapsihinnoilla ja suurilla perhesviiteillä. Eftalia Oceanissa voi esimerkiksi asua jopa seitsemän henkeä samassa huoneessa ja lapsihintoja voi saada 17-vuotiaaseen asti ja jopa kolmelle lapselle!

Allasparatiisi All Inclusivella

On olemassa uima-altaita, ja sitten on olemassa UIMA-ALTAITA! Suuria uima-altaita, jättimäisiä uima-altaita, altaita heti huoneen ovelta, altaita vesipuistolla, altaita lapsille, altaita ainoastaan aikuisille, uima-altaita omalla saarella! Nazarilla löydät kaikki nämä – jotain jokeiselle!

Huikea vesipuistohotelli All Inclusivella

Rakastatko vauhdikkaita vesiliukumäkiä aivan kuten mekin? Nazarilta löydät villejä vesipuistoja, mahtavia uima-altaita ja ihania beach clubeja!

Maailmanluokan All Inclusive

All Inclusive Nazarilla tarkoittaa mieluisia vaihtoehtoja koko perheelle

Nazar on Suomen All Inclusive -spesialisti

Lastenkerhoja, vesipuistoja, All Inclusive, perhesviittejä – meillä on kaikkea viihtyisää perhelomaa varten!

Vesipuistohotelleja

Pidätkö villeistä vesiliukumäistä, aaltoaltaista ja lazy-rivereistä? Me Nazarilla olemme asiantuntijoita vesipuistohotellien kanssa.

All Inclusive

Nazarilla on tarjota useita All Inclusive –hotelleja eri hintaluokissa. Näissä pääset rentoutumaan, nojaamaan taaksepäin ja nauttimaan niiden kanssa, joista pidät.

Lastenkerhoja

Nazarin omissa pohjoismaalaisissa lasten- ja nuorten kerhoissa tapaavat lapset ikäisiään kavereita. Täällä on tarjolla Crazy Fun -teemapäiviä, minidisco, kilpailuja ynnä muuta - kaikki kuuluen matkan hintaan!

Meidän kohteemme

Matkusta Nazarin kanssa lapsiystävälliseen Turkkiin, ja suositulle Rodokselle.

Edut ajoissa varatessa

*Varaa ajoissa –alennus

Nazar tarjoaa jopa 500 € alennusta henkeä kohden* varatessasi matkan 2024 kesäkaudelle huhtikuusta alkaen.

*Nuorimmat vieraamme, jotka matkustavat jo alennetuin lapsihinnoin, eivät voi hyödyntää tätä alennusta (he matkustavat kuitenkin kaikista edullisimmin).

500 € alennus henkeä kohden koskee Rixos Premium Belek, Delphin Be Resort, Delphin Imperial, elokuu 2024 välisenä ajanjaksona. Alennus on jo vähennetty kotisivuilla näkyvistä hinnoista. 

Ole ajoissa liikkeellä!

Parhaat huoneet ja suosituimmat lennot myydään nopeasti. 

Tämä koskee erityisesti, kun matkustat korkeasesonkina, teitä on iso ryhmä, haluatte ison perhehuoneen tai haluatte kahden viikon lomalle koululomien aikana.