Premium Collection

Meidän ylellisimmät hotellimme!


Varatessasi Premium Collection-hotellin pääset nauttimaan yhdestä Nazarin parhaimmista hotelleista. Useimmat näistä hotelleista ovat myös Välimeren alueen kauneimpia ja ylellisimpiä hotelleja ja näihin voit matkustaa vain Nazarin kautta. Premium Collectionilta voit odottaa parasta ylellisyyttä koko perheelle laadukkaiden ruokien, ainutlaatuisen palvelutason sekä laajan aktiviteettivalikoiman myötä, jotka sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kaikki 5 Premium Collection luokitellut All Inclusive-hotellit ovat matkaohjelmamme todellisia jalokiviä.

Kaikki tämä kuuluu Premium Collectioniin

All Inclusive

All Inclusive sisältäen useita tasokkaita à la carte-ravintoloita, joiden väliltä valita.

Mikäli etsit kattavaa tarjontaa herkullisista ruoista ja juomista niin meidän Premium Collection on ehdottomasti valintasi. Korkeatasoisia ruokaelämyksiä sinulle tarjotaan kauniiden ja maistuvien buffettien lisäksi myös hotelleiden leivonnaispisteissä, à la carte-ravintoloissa sekä baareissa - kaikki tietenkin sisältyen All Inclusiveen!

Huoneita uima-altaalla

Mahdollisuus pulahtaa aamu-uinnille omalta terassilta jo ennen aamiaista.

Mikäli tahdot nauttia hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta, niin me tarjoamme upeita huoneita, sviittejä ja villoja uima-altailla. Mikä tekisikään lomasta paremman, kuin mahdollisuus nauttia auringosta ja viilentävistä pulahduksista altaaseen suoraan omalta terassilta!

Vesipuistoja

Nauti vauhdikkaista vesiliukumäistä ja upeista allasalueista.

Premium Collection-hotelleissamme myös lapset pääsevät nauttimaan ylellisyydestä! Useissa hotelleissamme on värikkäitä vesipuistoja, jotka takaavat hauskoja ja vauhdikkaita lomapäiviä. Tai miksipä et rentoutuisi kellumalla lazy riverin mukana, tai hyppäisi mukaan aaltoaltaaseen.

Premium Collection-hotellimme

Muut Collection-hotellimme

Premium Collectionin lisäksi meiltä löytyy kolme muutakin Collectionia – helpottaaksemme valintaa, jotta sinä ja perheenne löydätte sen juuri teidän lomaanne sopivan hotellin.