10 matkustaa ja vain 9 maksaa!

Etsitkö täydellistä All Inclusive -matkaa sinulle ja suurelle perheellesi vai haluatko lähteä lomalle parhaiden ystäviesi kanssa?

Varaa nyt matka, josta olette niin monesti jo puhuneet. Kaikki tulevat takuulla pitämään tästä unohtumattomasta kokemuksesta. Lähde matkalle yhdessä isovanhempien, vanhempien, lasten ja serkkujen kanssa, eli kerää porukka kasaan ja nauti lomasta useiden sukupolvien kesken!

10 matkustaa, mutta maksat vain 9 henkilöstä - edullisin matkustaa ilmaiseksi!

Me tarjoamme edullisimman matkustajan lennot ja hotellin (ei koske sylilapsia). Kymmenes henkilö maksaa itse mahdolliset lisävalinnat, kuten ateriat lennolla sekä kuljetukset. Kaikki kymmenen matkustajaa täytyy varata yhtä aikaa ja kaikilla täytyy olla sama lähtöpäivä sekä matkan pituus, mutta matkustaminen eri lentokentiltä on mahdollista. Ei koske varauksia, joihin tehdään peruutuksia ja matkalle lähtee alle 10 henkilöä.

Kymmenen matkustaa ja vain yhdeksän maksaa -tarjous koskee vain uusia varauksia alla mainittuihin hotelleihin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin, tarjouksiin tai alennettuihin hintoihin.

Näin varaat:

  • Soita meille 09 427 22760 saadaksesi henkilökohtaista apua matkan varaukseen
  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@nazar.fi sisältäen yhteystietosi sekä toiveesi
  • Kirjoita meille chatin tai facebookin kautta

Turkki - valitse näistä hotelleista:

Rodos - valitse näistä hotelleista: