Pegasos Planet

Kolme ihanaa hotellia yhden hinnalla!

Kolme suosittua All Inclusive –hotellia, Pegasos ResortPegasos Royal ja Pegasos Club sijaitsevat samalla hotellialueella. Tämän johdosta on sinulla molempien hotellien asukkaana vapaa pääsy näiden yhteisille alueille. Täällä on kultainen lapsiystävällinen hiekkaranta, useita uima-altaita, wipeout-rata, vesiliukumäkiä, monia aktiviteetteja sekä laaja All Inclusive –tarjonta, urheilupuitteita ja paljon paljon muuta!

Kaksi loistavaa hotellia yhden hinnalla!

Pegasos Resort

Turkin ehkä paras ranta

Pegasos Resortissa asut upean leveän hiekkarannan äärellä, jossa hiekka on pehmeää. Rauhallisella altaalla on helppo rentoutua, tai osallistua moniin pääaltaan aktiviteetteihin. Pegasos Resortissa on hieman rauhallisempi tunnelma, kuin sisarhotellissa Pegasos Royalissa, vaikka nämä sijaitsevatkin vieri vieressä.

Pegasos Royal

Tyylikäs hotelli suurilla perhehuoneilla

Pegsos Royal on yksi suosituimmista perhehotelleistamme useilla uima-altailla, viihtyisän vilkkaalla tunnelmalla ja hyvällä ravintolalla, jossa on avoin terassi. Täällä voi nauttia ruokailuista isojen houkuttelevien buffettien muodossa. Perhehuoneen voi varata jopa kahdeksalle hengelle!

Pegasos Planet

Pegasos Resortin ja Pegasos Royalin jakama suuri hotellialue on nimeltään Pegasos Planet – aivan oma maailma hauskuutuksineen!

Kuuluu hintaan!

Pegasos Planettimme vierailla on pääsy wipeout-radalle ilman lisämaksua!

Wipeout-rata on avoinna päivittäin klo 10.00-18.00 15. toukokuuta alkaen ja aina syyskuun loppuun asti.

Huomioithan, että sääolosuhteet, kuten tuuli ja laineet voivat vaikuttaa siihen, että rata joudutaan sulkemaan hetkellisesti tai pidemmäksi ajanjaksoksi.

Turvallisuussäännöt

  • Ikäraja on K-6 ja pituutta tulee vähintään olla 110 cm
  • 6-10-vuotiaat lapset tulee vierailla aikuisen seurassa
  • Pelastusliivi on pakollinen
  • Täällä ollessa tulee olla uimataitoinen
  • Radan käyttö tapahtuu omalla riskillä

Wipeout

Wipeout-rata koostuu puhallettavista esteistä, patjoista ja seinämistä, jotka kelluvat vedessä. Täällä aika kuluu siivillä!

Pohjoismaiset aktiviteettioppaat

Lomasi aikana täynnä intoa olevat pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme järjestävät täällä paljon kivaa tekemistä. Tämä voi olla kaikkea jännittävästä aarteenmetsästyksestä luoviin leikkeihin, hauskoihin ohjelmiin ja muihin jännittäviin tapahtumiin.

Hauskoja aktiviteetteja kaikenikäisille!

Mukavien aktiviteettien parissa tapaavat lapset ikäisiään ystäviä joka puolelta Pohjoismaita.

Kuuluu hintaan

Kaikki aktiviteetit ja viihdytykset lastenkerhossa kuuluvat matkan hintaan.

Hauskaa yhdessäoloa kaikenikäisille

Nazarin lastenkerhot ovat eri ikäisille ja tarjolla on runsaasti hauskuutta

Captain Nemon merirosvokerho

Hauska lastenkerho pienemmille lapsille

  • Leikkiä ja hupia kaikille 4-11- vuotiaille lapsille
  • Eri teemapäiviä
  • Jokaisessa hotellissa missä Captain Nemo asuu
  • Kuuluu hintaan

Chill Out Club

Nuorison oma vapaavyöhyke!

Katso hotellia 360°

Aivan kuin olisit paikalla! Tutustu hotelliin klikkaamalla itsesi eri paikkoihin tässä 360°-videoissa.

Pegasos Royal

Pegasos Resort

Lisäpaketteja lapsille - Kids Comfort

Tee lapsesi lomasta mukavampi kokoontaitettavien rattaiden, syöttötuolin ja vedenkeittimen kera

Me Nazarilla rakastamme lapsia ja haluamme, että sekä he että sinä vanhempana vietät mitä mukavimman loman! Nyt sinun ei tarvitse raahata lastenrattaita lomallesi ja voit keittää vettä lämmittääksesi vellin kaikessa rauhassa omassa huoneessasi.

Pegasos-hotelleihimme voit nimittäin nyt varata Kids Comfort -paketin, jossa saat kokoontaitettavat rattaat (esim. Chicco Snappy Spring) toimitettuna huoneeseesi syöttötuolin ja vedenkeittimen kera. Voit lisätä paketin varaukseesi ennen matkaa joko puhelimitse tai kotisivujemme kautta varauksen tekemisen yhteydessä, kohdasta ‘Lisäpaketit’.

Lue lisää Kids Comfortin ehdoista täältä.

Hyvä tietää Nazarin lasten- ja nuortenkerhoista

Pegasos-hotelleissamme järjestetään Captain Nemon merirosvokerho 5-6 päivänä viikossa 4-11-vuotiaille lapsille 15. toukokuuta ja 31. lokakuuta välisellä ajalla. Minidisco järjestetään vähintään neljänä kertana viikossa. Chill Out Club 12-17-vuotiaille nuorille taas järjestetään 1. kesäkuusta 31. elokuuhun sekä 1-31. lokakuuta 2-3 päivänä viikossa.

Blue Sea Holiday Villagessa Rodoksella järjestetään Captain Nemon merirosvokerho 3-4 päivänä viikossa 4-11-vuotiaille lapsille 1. kesäkuuta ja 31. lokakuuta välisellä ajalla. Minidisco järjestetään 2-3 kertana viikossa. Chill Out Clubia ei järjestetä Rodoksella.

Anastasia Hotel & Apartmentsissa Kyproksella järjestetään Captain Nemon merirosvokerho kolmena päivänä viikossa 4-11-vuotiaille lapsille 1. kesäkuuta ja 31. lokakuuta välisenä aikana. Minidisco järjestetään 2-3 kertana viikossa. Chill Out Clubia ei järjestetä Kyproksella.

Aktiviteettioppaat Captain Nemon merirosvokerhossa puhuvat aina suomea tai pohjoismaisia kieliä, kun taas Chill Out Clubissa puhutaan englantia, suomea tai pohjoismaisia kieliä.