Value Collection

Edullisia hotellejamme


Value Collectioniin olemme keränneet hinnaltaan edullisia All Inclusive-hotelleja. Hotellit ovat 3-3+ Value Collection ja nämä ovat hyviä tasoonsa nähden. Osa ovat pienempiä kaupunkihotelleja, mikäli haluat asua keskustassa, ja osa suurempia kaupungin ulkopuolella, joissa on enemmän puitteita.

Osassa näitä kuuluu All Inclusive automaattisesti, kun taas osassa voi tämän valita lisävalintana, jotta sinä vieraana voit itse valita minkälaisen ruokatarjonnan haluat matkallesi. Value Collection sopii loistavasti sinulle, joka olet hintatietoinen lomailija pitäen All Inclusive-matkoista!

Tätä tarkoittaa Value Collection

Kaupunkihotelleja

Asu keskustassa ja nauti lomasta paikallisten kokemusten ja retkien parissa

Haluatko asua keskustassa niin, että pääset kätevästi tutkimaan paikallisia ravintoloita, tunnelmallisia kahviloita, pieniä kauppoja ja kapeita kujia, on Value Collection tässä tapauksessa sinua varten! Täältä löydät useita mukavia ja edullisia kaupunkihotelleja keskeisellä sijainnilla – täydellinen lähtöpaikka aktiiviselle lomalle.

All Inclusive

All Inclusivea hintatietoisille

Value Collectionissa on tarjolla edullista All Inclusivea – osassa tämä kuuluu hintaan ja osassa voi tämän itse valita ruokatarjontaan tarpeidesi mukaisesti valitessasi matkaasi. Täydellistä halutessasi nauttia All Inclusivesta ilman, että tämä maksaa omaisuuden.

Altaita hotellilla

Täällä sinulla on uima-allas lähellä, jonka takia rannalle ei tarvitse lähteä jokaiselle pulahdukselle

Lomalla lämmössä on ihana viilentyä pulahduksen muodossa veteen, mihin sinulla on hyvät mahdollisuudet Value Collection-hotelleissamme! Hotelleissa keskustan ulkopuolella on yleensä useampi uima-allas, mutta myös kaupunkihotelleissa on allas – mukavaa vaihtelua rannasta ja kaupungista.

Value Collection-hotellimme

Muut Collection-hotellimme

Holiday Collectionin lisäksi meiltä löytyy kolme muutakin Collectionia – helpottaaksemme valintaa, jotta sinä ja perheenne löydätte sen juuri teidän lomaanne sopivan hotellin.