Lisävalinnat matkalle

Haluatko ostaa lisälaukun ruumaan, Late check outin tai varata ihanan Hamamin?

Lisävalinnoillamme, joista voit lukea lisää alta, voit hemmotella itseäsi ja perhettäsi saadaksesi lomastanne entistäkin onnistuneemman. Varaa pakettimatka lisävalinnoilla Nazarilta - turvallisesti, helposti ja mukavasti.

Comfort Class

Lisämukavuutta lomalle 

Jos olet valinnut lomakohteeksesi yhden Nazar Collection –hotelleistamme, voit ostaa matkaasi Comfort Class –paketin, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellilla, ilmaisen langattoman nettiyhteyden huoneisiin, myöhäisen huoneenluovutuksen lähtöpäivänä, teille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class–paketteja on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi numerosta 09 427 22760!

Hinta per viikko:
Aikuiset: 110 €
Lapset: 25 €

(Vain Turkissa)

Comfort Class tulee varata viimeistään kolme päivää ennen lähtöä.

Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä. 

Lue lisää.


Side by side

Haluatko asua lähellä ystäviesi tai perheesi huoneita?

Pegasos-hotelleissa Turkissa on lähekkäisten huoneiden takaaminen mahdollista lisämaksua vastaan.

Pegasos World, Pegasos ClubPegasos Royal ja Pegasos Resort ovat suuria, jonka takia voi olla hyvä valita tämä mahdollisuus, mikäli lomastanne tulee onnistuneempi ja helpompi asuessanne toistenne lähettyvillä.

Mikäli varaatte kaksi huonetta, voitte saada takuun, että asutte enimmillään kolme ovea toisistanne hintaan 48 € huonetta kohden per viikko. Tämän voi ostaa lähes kaikkiin huonetyyppeihin.

Mikäli haluat käyttää tämän loistavan mahdollisuuden, ota meihin yhteyttä numeroon 09 427 22760, niin autamme varauksessa!

 


Late checkout

Luovuta huoneesi vasta kello 17!

Kun matkustat Nazarilla, tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden ”Late Check-out”-palveluun, eli myöhäisempään huoneen luovutukseen tietyissä hotelleissa. Tiettyä summaa vastaan voit pitää huoneesi klo. 17.00 asti. ”Late Check-out” täytyy varata ja maksaa viimeistään viisi päivää ennen lähtöpäivää ja huoneiden määrä on rajoitettu. Löydät tiedon hotellien omilta sivuilta mistä hotelleista kyseinen palvelu on varattavissa.


Kids Comfort

Matkarattaat, syöttötuoli sekä vedenkeitin toimitettuna huoneeseesi

Me Nazarilla rakastamme lapsia ja haluamme, että sekä he että sinä vanhempana vietät mitä mukavimman loman! Nyt sinun ei tarvitse raahata lastenrattaita lomallesi ja voit keittää vettä lämmittääksesi vellin kaikessa rauhassa omassa huoneessasi.

Pegasos-hotelleissamme voit nimittäin nyt varata Kids Comfort-paketin, jossa saat kokoontaitettavat rattaat (esim. Chicco Snappy Spring) toimitettuna huoneeseesi syöttötuolin ja vedenkeittimen kanssa.
Rajoitettu määrä paketteja.

Kids Comfortin voit valita lisapalveluna sisältäen yhden setin huonetta ja varausta kohden:

1 kpl vedenkeitin

1 kpl syöttötuoli

1 kpl pullonlämmitin

1 kpl matkarattaat

Hinta 37 €/viikko.

(Vain Turkissa)


Hamam

Perinteinen turkkilainen kylpylähoito

Hamam on perinteinen, turkkilainen käsittely, jossa yhdistyvät lämpö, höyry, kuorinta ja hieronta. Ammattitaitoinen hoitoterapeutti kuorii vartalosi kauttaaltaan poistaen kuolleet ihosolut, jolloin upeasta lomarusketuksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi. Hoito päätetään ihanalla saippuavaahtohieronnalla.

Kun varaat lomasi yhdestä meidän Pegasos-hotelleistamme, voit varata itsellesi ylellisen hamam-kokonaisuuden kotoa käsin. Kokonaisuuteen sisältyy perinteinen kuorinta ja vaahtohieronta, ja sen päättää 30 minuuttia kestävä, rentouttava öljyhieronta. Turkissa sinulla on oiva mahdollisuus hemmotella itseäsi riippuvuutta aiheuttavilla wellness-hoidoilla. 

Hinta per hoito: 43 €

(Vain Turkissa)