Nazar Collection

Koko perheen suosikkeja, joihin kuuluvat Nazarin omat aktiviteetit lapsille ja nuorille


Nazar Collection on yhteisnimike meidän omille ja suosituimmille hotelleillemme. Tarjoamme Pegasos ResortissaPegasos Royalissa, Pegasos Clubissa sekä Pegasos Worldissa oman pohjoismaalaisen merirosvokerhon sekä nuorisoklubin. Hotellit ovat yleisesti hyvätasoisia ja tarjoavat paljon mukavuuksia koko perheelle sekä tietenkin sijainnin rannalla, suuret allasalueet ja vesiliukumäkiä – ehdottomasti paras vaihtoehto koko perheelle!

Kaikki Nazar Collection -hotellimme ovat luokiteltu 4-5 Nazar Collection ja tarjoavat lapsiperheiden lomaan tarvittavat mukavuudet, runsaasti ohjelmaa sekä aktiviteetteja – ja tietenkin All Inclusiven.

Milloin haluat matkustaa?

Pegasos-hotelli sopii täydellisesti kevään, kesän ja syksyn matkoille! Valitse itsellesi parhaiten sopiva vuodenaika ja löydä parhaat tarjouksemme eri vuodenajoille alta.

Kaikki tämä kuuluu Nazar Collectioniin

All Inclusive

Kattava All Inclusive-tarjonta herkullisilla buffeteilla, välipaloilla, juomilla sekä jäätelöllä.

All Inclusive takaa sen, että sinun ei tarvitse pitää lompakkoa koko ajan matkassasi sillä kaikki on jo etukäteen maksettu! Nazar Collection-hotelleissamme tarjolla on kattava valikoima herkullisia ruokia sekä juomia jokaiseen makuun – ja jäätelö sisältyy tietenkin hintaan!


Lue lisää

Lastenkerhoja

Täältä löydät pohjoismaalaiset lastenkerhomme ja nuorisoklubin.

Meidän Nazar Collection-hotellimme ovat takuulla lasten suosikkeja! Innokkaat pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme takaavat runsaasti aktiviteetteja, leikkejä ja hauskuutta suositussa Captain Nemon merirosvokerhossa, nuorisoklubissa sekä mahtavassa minidiscossa.

Lue lisää

Vesipuistoja

Täältä löydät useita eri kokoisia vesiliukumäkiä sekä altaita, joiden väliltä valita!

Kiemurtelevia tunneleita, odottamattomia käännöksiä ja lujaa vauhtia! Haasta ystäväsi mukaan haastavaan meressä kelluvaan wipeout-rataan – lupaamme hauskuutta, paljon naurua sekä tietenkin, että kaikki tulevat kastumaan!


Lue lisää

Nazar Collection-hotellimme