Ryhmämatkoja toiveidenne mukaisesti!

Matka koko suvulle

Unelmoitko siitä, että voisit kerätä kaikki ystävät, suuren sukusi tai ehkä näiden sekoituksen samalle matkalle, jossa saisitte kunnolla viettää aikaa yhdessä? Tässä tapauksessa autamme sinua mielellämme tekemään unelmistasi todellista.

Meillä Nazarilla on monen vuoden kokemus suunnitella ja räätälöidä ryhmämatkoja läheisen yhteistyön merkeissä vieraidemme kanssa, heidän toiveidensa mukaisesti ja ajatuksia että unelmia huomioon ottaen. Autamme sinua mielellämme järjestämään juuri teille sopivan matkan isomman ryhmän kanssa suosittuihin matkakohteisiimme.

Riippumatta siitä onko lomassa kyse täysin huvi hyvien ystävien kanssa, suuri perhetapahtuma, jota halutaan juhlia lämpimämmässä maassa, yhdistys, joka haluaa lähteä matkalle yhdessä, vai konferenssi paremmilla puitteilla, voimme varmasti auttaa sinua.

Joka kymmenes henkilö matkustaa maksutta!

Näin tämä toimii:

Me tarjoamme edullisimman matkustajan lennot ja hotellin (ei koske sylilapsia). Kymmenes henkilö maksaa itse mahdolliset lisävalinnat kuten ateriat lennolla sekä kuljetukset. Kaikki kymmenen matkustajaa täytyy varata yhtä aikaa ja kaikilla täytyy olla sama lähtöpäivä, mahdollisuus on kuitenkin matkustaa eri lähtökentiltä.

Tee näin:

Varaa matkasi ja lähetä sen jälkeen meille sähköpostia osoitteeseen info@nazar.fi tai soita 09 427 22760 niin korjaamme hinnan. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja eikä tätä voida yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Ryhmämatkoja kaikkiin tilanteisiin!

Perhe ja ystävät

Unohtumaton kokemus, josta kaikki tulevat nauttimaan

Oletteko perhe, joka on jo pidempään miettinyt yhdessä matkustamista? Haluaisitteko sellaiselle matkalle, jossa on mukana isovanhemmat, vanhemmat, lapset, serkut – koko jengi?

Älä anna tämän jäädä vain unelmaksi, vaan tee siitä totta!

On aivan upeaa lähteä lomalle usean sukupolven kanssa yhdessä. Kuvittele millaisia tällaiset lomakokemukset voisivat olla, ja mitä iloa ne kaikille toisi.

Ryhmät ja yhdistykset

Vahvista yhteishenkeä – myös matkalla

Riippumatta siitä oletteko virallinen yhdistys tai seura, vai oletteko kaveriporukka tai tuttavia keskenänne, joita jokin yhdistää, voimme auttaa teitä järjestämään matkan juuri teidän ryhmällenne tai yhdistyksellenne. Meillä on runsaasti kokemusta, ja jaamme tämän mielellämme kanssanne, kun tällaista matkaa aletaan suunnitella.

Kirjoita meille kuullaksesi lisää.

Konferenssi

Lähde pois normaaleista ympyröistä ja hae uutta energiaa

Miksi ette yhdistäisi tärkeää työtänne hyvien kokemusten kanssa kaukana arkipäivästä? Tällaisella matkalla pääsette varmasti uusiin ulottuvuuksiin, kotitoimistolle jäämisen sijaan.

Me räätälöimme ryhmä-  ja konferenssimatkoja suosittuihin kohteisiimme toiveidenne mukaisesti.

Suosittuja ryhmämatkahotelleja

Matkustatteko monta yhdessä?

Perhehuoneita

Huoneita jopa kahdeksalle hengelle!

Usein hotellihuoneissa on tilaa vain kolmelle hengelle, mikä ei ihan aina ole optimaalista. Koko perheen tulee tietenkin olla yhdessä loman aikana!

Perhehuoneita

Järjestämme erikoismatkoja

Treenimatkoja

Treenaa itsenäisesti tai valitse jokin pakettimatkoistamme

Eikö olisikin virkistävää kuntoilla loman aikana? Me tarjoamme vaihtoehtoja sinulla, joka et halua viettää koko lomaa paikallasi.

Treenimatkoja