Matkan varaaminen maksu ja liput

Maksuvälineet

Maksaminen ”Minun lomani” -osion kautta

Kotisivuillamme, nazar.fi, voit kirjautua sisään ”Minun lomani” -sivuille varausnumerosi ja varaushetkellä antamasi sähköpostiosoitteen avulla. Täällä voit maksaa matkasi kortilla (Visa tai Mastercard) tai verkkopankin kautta.

Kun matkasi on maksettu kokonaisuudessaan, voit vaivattomasti tulostaa lipun kotisivuilta kohdasta "Minun matkani".

Maksaminen kortilla

Kun varaat matkasi internetissä, voit maksaa matkasi Visalla, Master Cardilla tai American Expressillä. Luottokortin vaihtamisesta maksun jälkeen peritään toimistokulut.

Maksu puhelimitse

Voit maksaa matkasi myös puhelimitse Visalla, Master Cardilla, American Express-kortilla tai Nazarluotolla.  

Turvallinen korttimaksu

Nazarille on sinun turvallisuutesi erittäin tärkeää.

Salattu informaatio online korttimaksun yhteydessä. Nazarin kaikki maksutoiminnot tapahtuvat ulkopuolisen maksusysteemin DIBS:n kautta eli mitään korttitietoja ei rekisteröidy Nazarin systeemiin. Kaikki tiedot maksusuorituksista tallennetaan suojatussa muodossa. Seuraamme myös maksukorttiyritysten säännöksiä (PCI DSS), joka on edellytys sille, että voimme ottaa maksuja vastaan maksukorteilla.

Maksaminen Nazar-lomaluotolla

Olemme yhteistyössä Resurs Bankin kanssa luoneet Nazar Lomaluoton. Sinulla on mahdollisuus maksaa matkasi osissa omaan tahtiisi - maksuaikaa jopa kaksi kuukautta korottomasti tai kiinteällä korolla, jos maksuaika on pidempi. Kuukauden kuluessa matkan varaamisesta saat ensimmäisen tililaskun ja voit rauhassa valita mihin tahtiin haluat maksaa matkasi.

Lue lisää täältä 

Nazar-lasku

Nazar-laskulla saat jopa 30 päivää maksuaikaa, ja halutessasi mahdollisuuden maksaa laskusi osissa. Tutustu Nazar-laskun ehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin Esimerkkilaskurin avulla. 

Maksu verkkopankin kautta

Matka maksetaan Nordean tilille Tilinumero: FI4937370453084018   BIC: DNBAFIHX. Muista mainita viitenumero, mikä löytyy matkavahvistuksesta/lipustasi

Maksaminen internetin kautta

Kun olet varannut matkan lomalennoilla kotisivuiltamme ja maksanut kortilla tai verkkopakin kautta, tulet saamaan matkavahvistuksen siitä, että matka on varattu ja maksu suoritettu. Matkavahvistus/lippu lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen muutaman arkipäivän kuluessa.

Mikäli maksu ei rekisteröidy varaukseen ja lähtöpäivä on 35-0 päivän sisällä tilauksen teosta, peruuntuu varaus automaattisesti muutaman tunnin kuluessa. Ongelmien ilmetessä ota yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin ensisijaisesti numeroon 09 427 22760 (valitse 2) tai muina aikoina sähköpostilla osoitteeseen info@nazar.fi.

Varmistunut varaus reittilennoilla vahvistetaan suoraan matkan varaamisen yhteydessä ja varausvahvistus lähetetään sähköpostilla päävaraajalle. Matkustajan tulee itse tulostaa matkavahvistus ennen matkalle lähtöä Minun lomani-sivun kautta. Matkavahvistuksesta näet matkatiedot. Lippu on henkilökohtainen. Matkavahvistus tulee ottaa mukaan matkalle. Edellä mainitut ehdot pätevät, mikäli varausvahvistuksessa ja matkavahvistuksessa ei ole toisin mainittu.

Maksunpalautus

Mahdollinen maksusuorituksen palautus tapahtuu sille kortille, jolta matka on maksettu. Jos olet maksanut verkkopankin kautta, tarvitsemme tilitietosi, jotta voimme palauttaa suorituksenne.

Vastaanotettu maksu varauksessasi

Mikäli haluat tarkistaa onko maksusi rekisteröity varaukseesi, voit kirjautua Minun lomani -sivulle. Kirjautuaksesi Minun lomaani, tulee sinun luoda tili sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla. Voit joko luoda tilin varauksen yhteydessä tai jälkeenpäin Minun lomani -sivulla. Ikonin näet oikealla ylhäällä. Huomioithan, että sinun tulee luoda tili samalla sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut varaukseesi.

Lisätietoja maksuehdoista löydätte matkaehdoistamme.


Maksuehdot

Matka lomalennoilla, joka on varattu aikaisemmin kuin 35 päivää ennen matkaan lähtöä

Varaus on vahvistettava seitsemän päivän sisällä varauksesta käsirahalla, jonka suuruus on 200 euroa per henkilö. Jos matka varataan internetin kautta, maksetaan käsiraha varauksen yhteydessä.

Loppusuorituksen tulee näkyä Nazarin tilillä viimeistään 35 päivää ennen matkan alkua. Mikäli emme ole vastaanottaneet maksuasi ajoissa, matkasi peruuntuu.

Matka lomalennoilla, joka varataan 35-0 päivää ennen lähtöä

Koko matkan summa tulee maksaa varaustilanteessa joko "Minun lomani" -osion kautta tai puhelimitse luottokortilla. Jos emme ole vastaanottaneet maksusuoritustanne, matka peruuntuu.

Matka reittilennoilla

Huomioithan, että varatessasi matkapaketin reittilennoilla, pätevät eri maksuehdot ja matka tuleekin maksaa heti kokonaisuudessaan.


Liput

Matkavahvistus on lentolippusi

Varatessasi matkapaketin lomalennoilla on matkavahvistus lentolippusi.

Tarkistathan, että matkavahvistuksessa olevat tiedot vastaavat tekemääsi varausta. Jos tiedoissa on virheitä, tulee sinun välittömästi ottaa meihin yhteyttä. Matkavahvistus on lasku, mutta toimii myös lentolippunasi, kun matka on kokonaisuudessaan maksettu ja aikataulut vahvistettu.

Varatessasi matkapaketin reittilennoilla tulee sinun tulostaa matkavahvistus Minun lomani-sivuilta. Löydät matkavahvistuksen ja lisätietoa kirjautumalla sisään Minun lomani -sivuille.

Huomioithan, että nimen varauksessasi tulee olla täsmälleen samassa muodossa kuin passissa – oikein kirjoitettuna ja sisältäen kaikki etunimet ja koko sukunimen. Tämä koskee kaikkia varauksessa olevia henkilöitä.


Lahjakortti

Voit ostaa Nazar-lahjakortin helposti maksamalla haluamasi summan DNB tilille Iban – IBAN: FI5037370453084000 BIC/SWIFT: DNBAFIHX.

Mainitse tilaajan nimi ja ”Nazar-lahjakortti”. Lähetä tämän jälkeen sähköposti osoitteeseen info@nazar.fi ja mainitse seuraavat tiedot: Lahjakortin saajan nimi, mihin osoitteeseen haluat lahjakortin lähetettävän sekä maksajan puhelinnumero jos meillä on lisäkysymyksiä.

Lahjakorttimme ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi luovuttaa eteenpäin.

Lahjakortin voi hyödyntää nazar.fi sivuilta varattuihin matkoihin lomalennoilla, pakettimatkoihin, lentoihin ja hotelliin.

Maksaminen Nazar-lahjakortilla

Jos haluatte maksaa matkanne lahjakortilla, lähettäkää lahjakortti meille postitse. Suosittelemme kirjeen lähettämistä kirjattuna, sillä lahjakortti on arvoseteli. Muistakaa mainita varausnumeronne lähetyksen yhteydessä.

Jos matkaan lähtöön on enemmän kuin 35 päivää, lähetetään lahjakortti maksusuorituksena postitse. Jos matkaan on alle 35 päivää, tulee matka maksaa ensin luottokortilla, ja lahjakortin saapuessa meille, maksetaan lahjakortin arvo takaisin luottokortille.

Lahjakorttimme ovat henkilökohtaisia ja niitä ei voi luovuttaa eteenpäin.


Huoltajan lupa

TÄRKEÄÄ tietoa alle 18-vuotiaille matkustajille lomalennoilla tehdyillä pakettimatkoilla

Alle 18-vuotiaat nuoret ja lapset saavat matkustaa ainoastaan aikuisen seurassa.

Kreikan lakien mukaan alle 18-vuotiaat eivät saa asua hotellihuoneessa ilman aikuisen seuraa, tarkoittaen sitä, että alle 18-vuotiaat eivät saa matkustaa Rodokselle tai Kyprokselle yksin.

Turkkiin vaadimme aina yksin matkaavilta alaikäisiltä huoltajien allekirjoittaman valtakirjan.

Lue lisää alla:

Alle 18-vuotiaat matkustajat

Alaikäisiltä (alle 18-vuotiailta) matkustajilta, jotka matkustavat ilman huoltajaa, vaaditaan erillinen todistus siitä, että huoltaja hyväksyy matkasopimuksen. Helpointa on ladata kaavake täältä ja lähettää se osoitteeseen: 

Nazar Nordic AB
Öresundshuset
Hans Michelsensgatan 9
211 20 Malmö, Ruotsi 

Voit myös skannata allekirjoitetun valtakirjan, ja lähettää sen meille sähköpostitse osoitteeseen: info@nazar.fi

Valtakirja tulee ottaa mukaan myös matkalle. Nazar ei ota vastuuta mikäli alaikäinen matkustaa ilman valtakirjaa. Alle 16-vuotiaat eivät saa matkustaa ilman aikuista matkaseuraa. Ottakaa yhteyttä meihin lisätietoja varten viimeistään viisi arkipäivää ennen lähtöä.

Huomioithan, että valtakirja koskee vain matkoja meidän lomalennoillamme, eikä tämä koske reittilentoja.