Matkustaminen liikuntarajoitteisen kanssa

Liikuntarajoitteisena matkalle

Pyydämme teitä huomioimaan, että suurin osa hotelleistamme ei valitettavasti ole suunniteltu liikuntarajoitteisten tarpeille. Esteenä voi olla esimerkiksi hissien koko, ovien leveys tai muut vastaavat asiat jotka estävät liikkumista. Muutama hotelli on kuitenkin soveltuva liikuntarajoitteisille henkilöille. Saatte lisätietoa kyseisistä hotelleista ottamalla yhteyttä meihin, jotta voimme suunnitella teille onnistuneen loman. Nazarin on vastaanotettava ilmoitus pyörätuolista vähintään 48 tuntia ennen matkalle lähtöä, jolloin paikkatilanne tarkistetaan lentoyhtiöltä.

Jos sinulla on erityistarpeita, pyydämme sinua täyttämään kaavakkeen liikuntarajoitteisille henkilöille: klikkaa tästä. Pyydämme teitä huomioimaan, että emme pysty takaamaan, että voimme järjestää matkaanne toivotulla tavalla ennen kuin kaavakkeenne on käsitelty ja hyväksytty Nazarin puolesta.

Voitte varata liikuntarajoitteisille tarkoitetun erikoishuoneen suoraan kotisivuillamme tai matkamyyjiemme kautta.

Kokoontaitettava pyörätuoli voidaan ottaa mukaan lentokenttäbussiin. Ei-kokoontaitettavat ja sähköpyörätuolit vaativat erikoiskuljetuksen lisämaksua vastaan. 

Yleistietoa

Me olemme erikoistuneet järjestämään laadukkaita lomia kaikille, joten ohjelmaamme kuuluu hotelleja, jotka soveltuvat meidän arviomme mukaan myös liikuntarajoitteisille vieraille. Turkissa on yleisesti erittäin vähän hotelleja, jotka ottavat huomioon liikuntarajoitteisten vieraiden erikoistarpeet, ja mikään meidänkään hotelleistamme ei ole täysin esteetön. Mutta meillä on kuitenkin muutama hotelli, joita me voimme suositella myös liikuntarajoitteisille vieraille, riippuen heidän tarpeistaan.

Liikuntarajoitteiselle suosittelemme varamaamaan huoneen Pegasos Worldistä, Pegasos Resortista tai Pegasos Royalista, jolloin on mahdollista saada parhaat mahdolliset edellytykset ihanaan lomaan. Pyörätuolilla voi liikkua suhteellisen vapaasti lähes kaikkialla näiden hotellien alueella.

Pyydämme tosin huomioimaan, että altaissa ei ole hissiä ja liikkuminen hiekkarannalla pyörätuolilla voi olla vaikeaa, koska rannoille ei ole päällystettyjä luiskia.

Ravintolat ovat tilavia, joten liikkuminen näissä on helppoa. Ravintoloihin pääsee esteettä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Me emme voi tarjota erillistä handicap-kuljetusta hotellin ja lentokentän välillä. Jos pyörätuoli ei ole kokoontaitettava, pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta matkan varauksen yhteydessä. Tällöin voi lisämaksua vastaan varata yksityiskuljetuksen.

 

Muutama vinkki

Liikuntarajoitteisten vieraiden huomiointi hotelleissa on melko outo käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä tarpeistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin..

Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita tarpeesi ja toiveesi aina kirjallisesti.

Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.

Voidaksemme auttaa sinua parhaiten, pyydämme sinua täyttämään oheisen kaavakkeen viimeistään 7 päivää ennen lähtöpäivää. Me vastaamme sinulle sähköpostilla.

Koskien muita toiveita tai kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.