Matkustaminen liikuntarajoitteisena

Liikuntarajoitteisena matkalle

Suurin osa hotelleistamme eivät ikävä kyllä ole suunniteltu liikuntarajoitteisten tarpeille. Esteenä voi olla esimerkiksi hissien koko, ovien leveys tai muut vastaavat asiat, jotka estävät liikkumista.

Tietyt hotellimme ovat kuitenkin enemmän soveltuvia liikuntarajoitteisille.

Erityistarpeista tai toiveista matkalle pyydämme sinua myös täyttämään kaavakkeen liikuntarajoitteisille. Pyydämme huomioimaan, että emme pysty takaamaan, että voimme järjestää matkasi toivotulla tavalla ennen kuin kaavakkeesi on käsitelty ja hyväksytty Nazarin puolesta.

Voit varata liikuntarajoitteisille tarkoitetun erikoishuoneen suoraan kotisivuillamme tai asiakaspalvelustamme Holiday Centerissä.

Liikuntarajoitteisena kohteessa

Liikuntarajoitteisten tarpeet on otettu huomioon vähässä määrässä hotelleja Turkissa, Rodoksella ja Kyproksella, eikä mikään hotellimme ole täysin esteetön. Suosittelemme tiettyjä hotelleja, jotka sopivat paremmin liikuntarajoitteisille.

Parhaat edellytykset onnistuneelle lomalle liikuntarajoitteisena matkustavalle ovat Pegasos World, Pegasos Resort ja Pegasos Royal. Istuessasi pyörätuolissa, voit melko kätevästi liikkua koko hotellialueella. Altaisiin ei kuitenkaan ole hissejä, ja rannalle voi olla vaikeaa päästä, koska rannalta puuttuu ramppi. Tilaviin ravintoloihin pääsee kätevästi hisseistä ja huoneista.

Emme voi tarjota liikuntarajoitteisille tarkoitettuja lentokenttäkuljetuksia hotelliin. Mikäli pyörätuoli ei ole kokoontaitettava, tulee sinun tilata yksityiskuljetus matkaasi varatessa lisämaksua vastaan.

Joitain hyviä vinkkejä matkustaessasi liikuntarajoitteisena

Liikuntarajoitteisten vieraiden huomiointi hotelleissa on melko uusi käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia, Rodosta ja Kyprosta. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä tarpeistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.

Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita tarpeesi ja toiveesi aina kirjallisesti.

Anna meille mielellään palautetta kokemuksistasi kotiinpaluun jälkeen. Tästä voi olla paljon hyötyä muille vieraille tulevaisuudessa matkustaessa liikuntarajoitteisena.

Täytäthän alla olevan kaavakkeen, jotta voimme seurata tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla, mutta viimeistään 48 tuntia ennen matkalle lähtöä, jotta voimme lähettää pyynnön lentoyhtiölle. Vastaamme sinulle sähköpostilla.

Koskien muita toiveita tai kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.