All Inclusive

Unohda ainainen mieluisan ruokapaikan etsiminen ja vietä enemmän aikaa rakkaidesi kanssa!

Runsaat buffetit, kylmä jäätelö, veden kielelle houkuttelevat jälkiruokapöydät ja viilentävät juomat – All Inclusive Nazarilla tarkoittaa mieluisia vaihtoehtoja koko perheelle.

All Inclusive on:

  • sujuvaa, sillä jokainen voi syödä ja juoda silloin kun tahtoo
  • helppoa, sillä voit jättää kukkaron hotellihuoneeseen
  • edullista, kaikki on maksettu etukäteen ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä

Tältä sivulta löydät kolme eri kategoriaa: Lasten All Inclusive, All Inclusive jokaisen kukkarolle sopien sekä à la carte – ja teemaravintolat, helpottaaksemme valintaasi laajan All Inclusive –tarjonnan väliltä. Löydät myös kuvien ja videoiden muodossa lisätietoa, mitä All Inclusiveen sisältyy eri Collectioneiden myötä.

Bon appétit!

Eri Collectionimme All Inclusivella

Olemme jakaneet hotellimme neljään eri kategoriaan tehdäksemme valinnastasi helpomman. All Inclusive –tarjonta määräytyy aina sen mukaan, mihin kategoriaan hotelli kuuluu, sekä kuinka monen N arvoiseksi olemme hotellin luokitelleet.

Uutuus! Vegan Friendly All Inclusive

Tänä päivänä on 10 % Pohjoismaiden väestöstä vegaaneja tai kasvissyöjiä, ja haluammekin, että kaikki voivat matkustaa All Inclusivella kanssamme. Tämän takia Vegan Friendly by Nazar -konsepti on nyt lanseerattu Nazarille, ja löytyy osasta hotellejamme. Mikäli matkustat All Inclusivella kanssamme, voit olla varma, että tarjontamme vastaa arvojasi ja elämäntyyliäsi koskien ruokatarjontaa.

Lasten All Inclusive

Täällä lapset saavat päättää itse! Lapsille on omat buffetit tarjoten kaikkia suosikkeja, kuten pizzaa, pastaa, jäätelöä ja vohveleita. Heille on ravintolassa myös oma osio matalilla ja värikkäillä pöydillä ja tuoleilla, joissa nauttia ruoasta uusien lastenklubilla tavattujen ystävien kanssa!

All Inclusive jokaisen kukkarolle sopien

Me tarjoamme jokaisen kukkarolle sopivia All Inclusive -vaihtoehtoja, sillä myös pienemmät kaupunkihotellit tarjoavat tähän mahdollisuuden. Aamiainen, lounas, illallinen, snacksit sekä paikalliset juomat niin alkoholilla kuin ilman kuuluvat hintaan. Helpompaa lomaa saat etsiä!

All Inclusive Pegasos Worldissa Sidessä, Turkissa


Aina herkkujen lähettyvillä

Valtavat buffetit, lounas altaan vierellä, pehmistä (jopa laktoositonta), juomia ja paljon muuta – ja kaikki etukäteen maksettuna!

À la carte - ja teemaravintoloita

Miksi et nauttisi ylellisyydestä vierailemalla yhdessä à la carte – tai teemaravintoloista, joissa voit tilata ateriasi listalta suoraan pöytään tarjoiltuna? Tietyissä hotelleissa yksi tai useampi vierailu sisältyy All Inclusive –tarjontaan.

Lisää hotelleja All Inclusivella