Antalyan rannikko, Turkki

Matkusta Turkkiin Suomen All Inclusive -spesialistin kanssa

Me Nazarilla olemme todellisia Turkin osaajia. Olemme järjestännet All Inclusive -matkoja Turkkiin jo vuodesta 2004 ja tiedämme, mitä pohjoismaalaiset vieraamme haluavat.

Turkin Riviera tarjoaa täydellistä ilmastoa, lapsiystävällisiä perhehotelleja, pitkiä hienohiekkaisia rantoja sekä upeaa kulttuuria ja luontoa. Kaupungeista löydät erilaista shoppailua, ravintoloita ja vilkasta yöelämää. Turkilla on tarjota hotelleja aivan omassa luokassaan keskittyen ruokaan, huoneisiin ja palveluun.

Meillä on useita hotelleja pitkin Turkin etelärannikkoa, eläväisessä Alanyassa, luonnonkauniissa golfparatiisissa Belekissä, perheystävällisessä Sidessä sekä historiallisessa Antalyassa.

Milloin sää on parhaimmillaan Antalyan rannikolla?

Antalyan rannikolla pääset nauttimaan tyypillisestä Välimeren ilmastosta, jolloin kesät ovat kuivia ja lämpimiä ja talvet leutoja ja kosteita. Toukokuussa lämpötila voi nousta jopa 25 asteeseen ja kesäkuukausina kesäkuusta syyskuuhun lämpötila on normaalisti 30-35 asteen paikkeilla.

Tutustu kaikkiin All Inclusive -hotelleihimme Turkissa tai lue lisää Alanyasta/Incekumista, Antalyasta/Larasta, Belekistä ja Sidestä alla.

Meidät löydät näistä kohteista Turkissa

Belek

Tutustu luonnonkauniiseen Belekiin, Lomakohde Belek sijaitsee puolen tunnin päässä Antalyasta ja on optimaalinen kohde sinulle, joka toivot rauhaa, harmoniaa ja korkeaa laatua lomaltasi.

Lue lisää

Side

Tutustu ihanaan Sideen! Kaupunki on täynnä historiaa ja antiikin aikana Side oli metropoli, jossa kukoisti kaupanteko ja merenkulku. Tänä päivänä Sidestä on kehittynyt suosittu lomakohde.

Lue lisää

Alanya ja Incekum

Alanya ja lähellä sijaitseva Incekum ovat tunnettuja ihanasta ilmastostaan ja hienoista rannoistaan. Näiden lisäksi Alanya tarjoaa suuria kauppakatuja, paikallisia marketteja ja baareja, sekä jännittäviä nähtävyyksiä.

Lue lisää

Antalya ja Lara

Turkin Rivieran pääkaupunki ja lähistöllä sijaitseva Lara. Antalyan historiallisessa keskustassa voit tehdä pieniä tutkimusmatkoja kapeita katuja pitkin, joiden varrella sijaitsee jännittäviä pieniä kauppoja. 

Lue lisää

Kaikki hotellimme Turkissa

Tutustu All Inclusive -hotelleihimme! Valikoimastamme löytyy kaikkiea todellisista luksushotelleista pidettyihin perhehotelleihin hauskoilla vesipuistoilla sekä tunnelmallisiin kaupunkihotelleihin.

Keskilämpötila heinäkuussa: 34°C

Helsinki - Turkki: noin 4 h

Valuutta: Lira

Aikaeroa ei ole