Side/Belek, Turkiet

Kingdom & Pegasos World


Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Ranta
 
Keskusta
 

Yhdistä lomaan Land of Legends Kingdom ja Pegasos World

Nauti parasta kahdessa eri maailmassa!

Mikäli varaat matkan, johon yhdistät Land of Legends Kingdomin ja Pegasos Worldin, tulet saamaan upean perheloman, jossa lapset ovat keskipisteenä.

Land of Legends Kingdom on seikkailullinen ja vaikuttava, mutta voi pidemmän päälle olla liian mahtipontinen. Tämän takia on hyvä idea jakaa loma Land of Legends Kingdomiin ja johonkin toiseen hotelliin.

Lomailet neljä ensimmäistä yötä Pegasos Worldissa ja kolme viimeistä yötä Land of Legends Kingdomissa.

Land of Legends Kingdom on yksi Premium Collection -hotelleistamme, johon kuuluu ylellisimmät hotellimme. Pegasos World on puolestaan suosituin hotellimme, ja kuuluu Nazar Collectioniin, jonka All Inclusive -tarjonta on lapsiystävällinen ja monipuolinen, ja jossa meillä on omia pohjoismaisia lastenkerhoja.

 

Kuljetus hotellien välillä

Kuljetus Land of Legends Kingdomin ja Pegasos Worldin välillä kestää noin 50 minuuttia ja tämä kuuluu matkan hintaan.

Yhdistä lomaan Land of Legends Kingdom ja Pegasos World

Näin tämä toimii!

Riippuen miten suuri matkaseurueenne on, tulette majoittumaan jossain seuraavista huoneista näissä kahdessa hotelleissa:

2-4 hengelle: Kahden hengen huone/ Perhesviitti parvekkeella

Land of Legends Kingdomissa asutte kahden hengen huoneessa. Pegasos Worldissa majoitutte perhesviittiin, jossa on parveke. 

4-7 hengelle: Kahden hengen huone connection/2x perhesviittejä parvekkeella

Land of Legends Kingdomissa asutte kahden hengen connection -huoneessa. Pegasos Worldissa asutte kahdessa perhesviitissä, joissa on parvekkeet. 

Land of Legends Kingdomin huoneet:

Me Nazarilla emme koskaan aikaisemmin ole nähneet näin lapsiystävällisiä ja mielikuvituksellisia huoneita kuin Land of Legends Kingdomissa, ja olemmekin varmoja, että erityisesti lapset tulevat täällä viihtymään, vaikka koko loma vietettäisiinkin itse huoneessa. Kaikki Land of Legend Kingdomin huoneet ovat sisustettu suloisesti piirrettyjen roomalaisten gladiaattoreiden ja sotilaiden hahmoilla. Joka puolella huoneita on hauskoja yksityiskohtia, jotka tyydyttävät lasten seikkailuhaluja.

 

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan 38 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan190x100 cm. 

 

Kahden hengen connection, 4-7 hengelle

Kahden hengen connection on kooltaan 79 m² ja täällä on kaksi kahden hengen huonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan 190x100 cm. Kahden hengen connectionissa on kaksi televisiota ja kaksi kylpyhuonetta. 

Huoneet Pegasos Worldissa:

Pegasos World on tehty erityisesti perheitä varten, jonka takia suurin osa huoneista ovat perhesviittejä. Huoneet ovat tilavia ja käytännöllisiä, ja me Nazarilla olemme luokitelleet nämä vastaamaan 4-tähden hotellia. Huoneet ovat valoisia, raikkaita ja näissä on moderni sisustus pohjoismaiseen tyyliin, ja kaikki huoneet ovat remontoitu eri ajankohtina viimeisten vuosien aikana.

 

Perhesviitti parvekkeella

Perhesviitit ovat kooltaan noin 33 m² ja täällä on kaksi erillistä huonetta. Makuuhuoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja toisessa huoneessa on kaksi levitettävää nojatuolia, jotka ovat levitettyinä mitoiltaan 180x90 cm. Perhesviiteissä on laattalattia ja normaali parveke pöydällä ja kahdella tuolilla.

Näitä tiettyjä huonetyyppejä ei voi vaihtaa muihin huoneisiin.

Lentokenttäkuljetus näihin hotelleihin menopaluuna ei kuulu matkan hintaan.

Kuljetus Land of Legends Kingdomin ja Pegasos Worldin välillä puolestaan kuuluu hintaan. Tarkempaa tietoa kuljetuksesta saat lähempänä lähtöajankohtaa.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme