Side, Turkki

Pegasos World

Vegan Friendly by Nazar
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 3223 arvioon
Vegan Friendly by Nazar
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 3223 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 15-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Ranta
0 m 
Keskusta
6 km 
Pegasos World
Pegasos World_1
Pegasos World_2
Pegasos World_3
Pegasos World_4
Pegasos World_5

Välimeren suurin uima-allas ja upea vesipuisto

Pegasos World on Nazarin parhaiten myyty suuri ja upea All Inclusive -hotelli hyvillä puitteilla koko perheelle muistuttaen melkein pientä kylää itsessään. Täällä voit nauttia valtavasta altaasta, joka onkin Välimeren suurin! Koko perhe pääsee osallistumaan allasleikkeihin, rentoutumaan, leikkimään merirosvolaivassa tai nauttimaan vauhdista upeassa vesipuistossa. Vesipuisto 13 liukumäellä on takuulla innokkaiden lasten ja lastenmielisten aikuisten suosikki.

Lompakkoa ei tarvitse kantaa mukana, koska käytössäsi on All Inclusive! Ruoka ja juomat sisältyvät hintaan, ja koko perhe voikin rentoutua ja nauttia kattavasta All Inclusive -tarjonnasta, joka sopii myös pienemmille lapsille. Tähän kuuluu myös rajattomasti jäätelöä!

Nyt on Pegasos Worldin seisovassa pöydässä sitä paitsi tarjolla erityisen hyviä vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja, joka kuuluu uuteen investointiin ”Vegan Friendly by Nazar”!

Nazarin omat innokkaat aktiviteettioppaat ovat valmiita viihdyttämään lapsia upeassa Captain Nemon merirosvokerhossamme sekä nuorisoklubissamme Chill Out Clubissa Kaikki tämä sisältyy hintaan, ja mahdollisuus lapsihintaan on jopa 15 vuoteen asti.

Hotelli koostuu päärakennuksesta, jossa on ravintoloita, baareja, spa sekä myymälöitä. Huoneita on lisäksi erillisissä rakennuksissa, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti hiukan kauempana altaalta. Talojen välillä kulkee oikea polkujen verkosto, jossa voi myös nauttia rauhallisemmasta tunnelmasta vastapainoksi altaiden vilkkaalle elämälle.

Oppaamme tekevät paljon työtä varmistaakseen, että useat kantavieraamme sekä kolmannes kaikista Nazarin vieraista tulevat saamaan unohtumattoman loman. Hotelli on todella suosittu, joten muista varata matkasi tähän perheiden suosikkiin ajoissa erityisesti, jos haluat lomalle keskellä sesonkia!

Tämä hotelli kuuluu Nazar Collectioniin, johon kuuluu perheystävällisimpiä hotellejamme omilla pohjoismaisilla lastenkerhoillamme.

Land of Legends

Yhdistä lomaasi Pegasos Worldissa kolme yötä upeassa Land of Legends Kingdomissa , joka on loistavan lapsiystävällinen luksushotelli sijaiten keskellä valtavaa teemapuistoa!

Teemapuisto näyttää vaikuttavalta upeilla vuoristoradoillaan sekä huvituksillaan, ja sopii niin pienille kuin suurille. Land of Legendsissä vuoristoradat sijaitsevat vieri vieressä hauskoja vesiliukumäkiä. Vauhdikkaiden märkien elämysten lisäksi on teemapuistossa upeat ostosmahdollisuudet, hyvää ruokaa ja viihdyttäviä iltaesityksiä. Pelkästään hotellilla lomailu on jo itsessään upea elämys!

Huoneet ovat hyvin mielikuvituksellisia ja lapsiystävällisiä, emmekä me Nazarilla ole koskaan nähneet vastaavaa. Yhdessä karkkibuffetin, hupaisien yksityiskohtien ja suuren leikkialueen kanssa on hotelli todellinen menestys lasten keskuudessa. 

Lue lisää miten voit yhdistää lomallesi kaksi hotellia ja Land of Legends Kingdomista.

Onko tuo meri vai allas?

Pegasos World on tunnettu giganttisen suuresta altaastaan, joka kattaa hurjat 10 000 m² - ja onkin Välimeren suurin! Tässä on syviä alueita aikuisille ja matalavetisiä osia lasten leikkeihin, ja kaiken keskellä on mitä upein merirosvolaiva. Täällä on pienempiä liukumäkiä ja runsaasti tilaa leikkeihin, mikä tekeekin laivasta pienimpien ehdottoman suosikin! Altaan keskellä on allasbaari, lava sekä yksi teemaravintoloista, jotka kertovat jo jotain altaan valtavasta koosta.

Pegasos Worldin vauhdikas vesipuisto houkuttelee 13 isolla, upealla vesiliukumäellä seikkailumielisiä lomalaisia, jotka kaipaavat kunnollista adrenaliinipotkua. Täältä löytyy kiemurtelevia tunneleita nopeilla mutkilla, keinuttavia laskuja, vauhdikkaita pudotuksia sekä odottamattomia kurveja. Täällä on myös erillinen lastenallas viidellä perheen pienimmille sopivalla vesiliukumäellä.

Välimeren siniset aallot tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon suurelle altaalle. Pääset rannalle tunnelmallista, vihreiden ruohoalueiden ja palmujen reunustamaa rantapolkua pitkin. Yksityinen 600 metriä pitkä ihana hienohiekkainen ranta on leveä ja täydellinen hiekkalinnojen rakentamiseen! Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja varjoja sekä yksi rantabaari, jossa tarjoillaan viilentäviä All Inclusiveen sisältyviä juomia. Vesi syvenee rannalla melko pian.

Allas- ja rantapyyhkeitä voit lainata hotellilta ilman lisämaksua. Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia. Lue ystävällisesti "Tärkeää tietoa ennen kuin varaat matkasi" mikäli kaipaat lisätietoa.

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit.

All Inclusive - koska se on niin helppoa!

All Inclusivella Pegasos Worldissa sinun ei tarvitse huolehtia suuresta ruokalaskusta koko perheen nauttiessa ruoista ja juomista päivän aikana, sillä kaikki on jo maksettu etukäteen! Suuret seisovat pöydät ovat valmiina aamiaisella, lounaalla sekä illallisella pääravintolan puolella. Voit ruokailla sisätiloissa tai ulkona, jossa voi ihailla samalla näköalaa altaalle. Täällä on usein paljon vipinää ja eloisa tunnelma. Illallisella ulkona ja sisällä on show cooking -pisteitä, ja buffetti tarjoaa runsaan valikoiman alkuruokia, salaatteja, turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokalajeja sekä vaikuttavan jälkiruokapöydän. Lapsille on oma seisova pöytä, josta he pääsevät valitsemaan useiden lapsille mieluisten herkkujen väliltä.

Runsas All Inclusive -tarjonta takaa, ettei nälkä pääse yllättämään. Mikäli et tahdo poistua allasalueelta, löydät vaihtoehtoja helpommalle lounaalle altaan välipalabaarista suuremman altaan tai pikkulasten vesiliukumäkien luota. Kauden tiettyinä aikoina jäätelökioskissa on tarjolla kahta eri makuista pehmistä! Lisäksi täällä on tarjolla laktoosittomia jäätelöpuikkoja. Ajanjaksoina, jolloin pehmistä ei ole saatavilla, tarjoillaan hotellilla tavallista jätskiä.

Alueella on useita viihtyisiä baareja, joissa voi pelata erän korttia tai nauttia aperatiivista ennen illallista. Suosittelemme altaan keskellä olevaa saarta, jossa on allasbaari ja josta aukenee upea näköala. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät All Inclusiveen, ja nämä onkin ilmoitettu selkeästi.

Pegasos Worldissa on yhteensä kolme teemaravintolaa, ja voit valita turkkilaisen, italialaisen tai aasialaisen väliltä. Voit ruokailla yhden kerran viikossa maksutta yhdessä näistä ravintoloista tilan niin salliessa. Aasialainen ravintola sijaitsee ulkotiloissa, joten aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteista.

Nyt pääravintolan seisovassa pöydässä pääaterioilla on erityisen hyviä vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja. Pegasos World kuuluu konseptiin ”Vegan Friendly by Nazar”, ja tarjoaa vegaanivaihtoehtoja aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle. Nauti kasvisruoasta noin 3-4 lämpimän vaihtoehdon väliltä seisovassa pöydässä. Välillä saattaa hotellilla myös olla alkupaloja, välipaloja sekä leivonnaisia vegaanisena.

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat, juomat pulloissa, juomat discossa, tuorepuristetut mehut, turkkilainen kahvi, tietyt snackit.

Jos lapsesi saavat valita, valitsevat he Pegasos Worldin

On upeaa nähdä odottavien lasten kasvot, kun he saapuvat Pegasos Worldiin. Nazarin loistavat pohjoismaalaiset aktiviteettioppaat ovat valmiina viihdyttämään pienimpiä vieraitamme lasten- sekä nuorten kerhoissa.

UUTUUS! Useana kertana viikossa on lastenkerhossa uusi teema eri päivinä. Muutu merirosvoksi yhtenä päivänä, kun on Pirate Day. Täällä etsitään aarteita ja käydään kunnon merirosvokoulua, tai mitä sanoisit vesileikeistä Splash Daynä, jossa lapset haastavat kavereitaan vesisodassa? Sports Dayn aikana on ohjelmassa paljon liikuntaa, kun taas Crazy Daynä hellitämme sääntöjen kanssa, jolloin mitä tahansa voi tapahtua! Illan suuri kohokohta on itse minidisco, jossa kaikenikäiset lapset pääsevät tanssimaan parhaimpien lomahittien tahtiin! Minidisco järjestetään vähintään neljä kertaa viikon aikana.
 

Captain Nemon merirosvokerho

Nazarin omassa Captain Nemon merirosvokerhossa on paljon tilaa piirtää ja maalata, pelata pelejä ja valmistautua viikon suureen kohokohtaan, Captain Nemon syntymäpäivään, jossa kapteenia juhlitaan kakun ja laulun voimin! Merirosvokerho on ilmainen Nazarin vieraille ja tätä ohjaavat Nazarin omat pohjoismaiset aktiviteettioppaamme.

Pegasos Worldin lastenalueella on tietenkin oma välipalabaari, ja All Inclusiven myötä lapset saavat syödä ja juoda niin paljon kuin he haluavat! Samalla alueella on myös leikkipaikka sekä suuri lastenallas, jossa on lapsille sopivia vesiliukumäkiä. Captain Nemon merirosvokerho on auki 4-11-vuotiaille lapsille viitenä päivänä viikossa 15. toukokuuta ja 31. lokakuuta välisenä aikana.
 

Chill Out Club

Isommat lapset voivat viettää aikaa ilman vanhempia yhdessä muiden, samanikäisten pohjoismaisten nuorten kanssa Nazarin Chill Out Clubissa. Täällä voit urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta hyvässä seurassa. Nuorisoklubi on avoinna kaikille 12-17-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa kesäkuusta lokakuuhun.

Nauti lomastasi liikunnan tai rentoutumisen merkeissä

Pegasos Worldin tarjonta on niin kattavaa, että on vaikeaa valita mitä kivaa tekisi. Hotellilla voi muun muassa pelata tennistä, koripalloa, lentopalloa tai haastaa kaverit erään biljardia tai pöytätennistä. Kuntosali tarjoaa mahdollisuuden pitää kuntoa yllä myös loman aikana. Suosittelemme vierailemaan ihanan span turkkilaisessa kylpylässä, mikäli tahdot todella rentoutua.

Päivän mittaan altaan ympärillä järjestetään runsaasti aktiviteetteja, ja iltaohjelmaa on tarjolla suuressa amfiteatterissa. Kun iltanäytökset ovat ohi, illanvietto jatkuu usein drinkkien ja korttipelien merkeissä allasbaarin läheisyydessä. Kerran viikossa järjestetään hauskat vaahtobileet, joihin koko perhe voi osallistua. Perhehotellilla on lisäksi pienimuotoinen basaari, josta löydät kauppoja, pelikoneita ja kampaamon.

Maksuton wifi on käytössäsi melkein koko hotellialueella.

 

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit, tennisvälineiden vuokraus, pelikoneet, biljardi, hamam.

Huoneita ja sviittejä koko perheelle

Pegasos World on suunniteltu perheiden tarpeet mielessä, jonka takia suurin osa huoneista on perhesviittejä. Huoneet ovat valoisia ja raikkaita, ja sisustus on modernia skandinaaviseen tyyliin. Huoneissa on tv, puhelin, tallelokero, suihkukaappi, hiustenkuivaaja sekä keskusilmastointi, joka on käytössä ulkolämpötilasta ja sesongista riippuen. Minijääkaappi voidaan täyttää lisämaksua vastaan.

Huonetta kohden on wifi käytössä kahdelle päätteelle. Mikäli ostat Comfort Class -paketin, saat ilmaisen wifin huoneeseen viidelle eri päätteelle. Koska iso uima-allas on huonerakennusten ja rannan välillä, ei Pegasos Worldissa voi saada huoneita merinäköalalla.

Jos matkalle on lähdössä suurempi ryhmä, huomioittehan, että kahden hengen huoneet ja kaikki sviitit sijaitsevat eri rakennuksissa. Eri huonetyypit sijaitsevat siis muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan.

Side by side

Voit taata vierekkäiset huoneet seurueessasi! Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä. Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä maksaa 39 € huonetta ja viikkoa kohden, ja on mahdollista useimmille huonetyypeille.

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Noin 26 m² huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Kaikissa on laatta- tai laminaattilattia, pieni parveke tai terassi pöydällä ja kahdella tuolilla. Tässä huonetyypissä tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista, mutta lisämaksua vastaan voi huoneen varata myös yhdelle hengelle.

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset kahden hengen huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Noin 33 m² perhesviiteissä on kaksi erillistä huonetta väliovella. Makuuhuoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja toisessa huoneessa on kaksi levitettävää nojatuolia, jotka ovat levitettyinä mitoiltaan 180x90 cm. Suosittelemme aina varaamaan huoneen, jossa kaikille aikuisille on kunnollinen sänkypaikka.

 

Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Perhesviiteissä on laattalattia ja joko ranskalainen tai, pientä lisämaksua vastaan, normaali parveke pöydällä ja kahdella tuolilla. Lisämaksua vastaan voi sviitin varata myös yhdelle hengelle.

Side by Side: Kun varaat perhesviitin ranskalaisella parvekkeella, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan toisen samanlaisen huoneen kanssa. Kun varaat perhesviitin normaalilla parvekkeella, voi varauksen lähekkäisistä huoneista tehdä toisen samanlaisen huoneen kanssa.

Deluxe-sviitti parvekkeella, 3-5 hengelle

Deluxe-sviitti parvekkeella, 3-5 hengelle

Lisää tilaa ja kunnolliset sängyt neljälle saat varaamalla deluxe-sviitin, joka on kooltaan noin 45 m². Sisustustyyli on sama kuin muissa huonetyypeissä, ja nimi "deluxe" tarkoittaa näiden huoneiden olevan hieman muita suurempia. Täällä on pieni eteinen ja kaksi erillistä huonetta. Deluxe-sviitin molemmista huoneista löytyy kaksi kunnollista vuodepaikkaa, ja tarvittaessa mahdollisuus on yhteen lisävuoteeseen (190x90 cm).

Täällä tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja huoneessa voi enimmillään asua neljä aikuista ja yksi lapsi. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Kaikissa deluxe-sviiteissä on parveke ja laminaatti- tai laattalattia. 

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan joko Deluxe-sviitti VIP tai Deluxe-sviitti huonetyypeistä.

Deluxe-sviitti VIP parvekkeella, 2 hengelle

Deluxe-sviitti VIP parvekkeella, 2 hengelle

Tämä huonetyyppi on tilavin minkä kaksi henkeä voi varata, jonka takia nimi "VIP". Nämä sviitit ovat pinta-alaltaan n. 48 m² ja tarkoitettuja vain kahdelle hengelle. Sviitti koostuu yhdestä makuuhuoneesta ja erillisestä oleskeluhuoneesta. Huoneessa on joko laatta- tai laminaattilattia sekä parveke. Tässä tulee majoittua kaksi täysihintaista. 

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan joko Deluxe-sviitti VIP tai Deluxe-sviitti huonetyypeistä.

Huone yhdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Huone on joko kahden hengen huone tai perhesviitti ranskalaisella parvekkeella (lue huonekuvaus yllä). Täällä voi asua yksi aikuinen jopa kahden lapsen kanssa, jotka molemmat saavat lapsihinnan. Huonetyyppiä ei ole mahdollista itse valita.

Hierontaa, kauneuskäsittelyjä ja turkkilainen sauna

Suosittelemme itsensä hemmottelua rakastavia lomailijoita vierailemaan Pegasos Worldin suuressa spa-osastossa. Vaikuttavan sisäuima-altaan lisäksi täällä on poreamme, sauna, hamam ja suuri valikoima hierontoja ja rentouttavia käsittelyjä jokaisen tarpeeseen ja makuun.

Turkkilaisessa saunassa, hamamissa, koet aidon ja perinteisen muodon nykyajan moderneista kylpyhoidoista. 

 

Lisämaksua vastaan

Käsittelyt sekä spa-tilojen käyttö.

Huoneita liikuntarajoitteisille

Pegasos Worldissa meillä on pieni määrä tavallisia kahden hengen huoneita laminaattilattialla liikuntarajoitteisille vieraillemme. Huone on noin 35 m² ja täällä on tilaa kahdelle aikuiselle. Tämän voi myös varata yhdelle yhden hengen huonelisää vastaan.

Kylpyhuoneessa on suihku ja suihkujakkara. Lavuaarin ja wc-istuimen luona on tukikahva, ja lisäksi täällä on hiustenkuivaaja sekä seinäpuhelin.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, jonka takia tämä on päällä tiettyinä aikoina vuorokaudesta riippuen säästä ja sesongin ajankohdasta. Tämän lisäksi huoneessa on tv, oma parveke tai terassi ja tallelokero.

Huomioithan, että oleskelutilasta terassille on reuna, jossa liukuovi on. Tämä on pari senttiä korkea eli olethan varovainen rullatuolin kanssa.

Liikuntarajoitteisena matkalle - yleistietoa

Ylellisten lomien erikoisjärjestäjänä meidän valikoimaamme kuuluu myös liikuntarajoitteisille sopivia hotelleja, vaikkakin Turkissa on valitettavasti vaikea löytää hotellia liikuntarajoitteisille vieraille.

Hotelleistamme parhaat olosuhteet liikuntarajoitteisille matkustajille tarjoavat Pegasos World Sidessä sekä Pegasos Resort ja Royal Incekumissa. Pyörätuolin käyttäjät pystyvät liikkumaan suhteellisen esteettömästi näiden kolmen hotellin alueella. Uima-altailla ei ole hissiä ja rannoille ei ole erityisesti liikuntarajoitteisille suunniteltuja luiskia, jonka johdosta rannalle pääseminen voi olla hankalaa rullatuolilla. Ravintoloihin pääsee kuitenkin esteittä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Muutama hyvä vinkki

 • Liikuntarajoitteisten matkailijoiden huomiointi hotelleja suunniteltaessa on melko uusi käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.
 • Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita vaatimuksesi ja toiveesi aina kirjallisesti.
 • Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.  

Hanki lomallesi lisämukavuutta Comfort Classilla!

Tässä hotellissa voit valita lomaasi Comfort Class -kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin myötä saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellille, ilmaisen langattoman nettiyhteyden huoneisiin (viidelle päätteelle kahden sijasta), myöhäisen uloskirjautautumisen hotellilta lähtöpäivänä, Comfort Class -vieraille varatut aurinkotuolit rannalla ja paljon muuta. Comfort Class -kokonaisuuksia on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi!

Saat kaiken tämän Comfort Class -luokassa

 • Teille varatut aurinkotuolit rannalla
 • À la carte -aamiaisen kolmena tiettynä päivänä viikossa, sisältäen tuorepuristettua mehua
 • VIP-sisäänkirjautumisen hotellilla tulopäivänä
 • Ilmaisen nettiyhteyden huoneessa (viidelle päätteelle kahden sijasta)
 • Mahdollisuuden ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin teemaravintoloista
 • Myöhäisen uloskirjautumisen kello 18:00
 • 20 % alennusta kaikista hotellin span käsittelyistä
 • Täytetyn minibaarin tulopäivänä (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 kivennäisvettä, 1 l vesipullon)
 • 2 aamutakkia ja kaksi paria aamutohveleita
 • Allaspyyhkeet huoneeseen tuotuna

Comfort Class tulee varata viimeistään kolme päivää ennen lähtöä.

Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä. 

Lue lisää.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Side

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Sidessä, joka on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta! Tämä on moderni lomakylä, joka on perustettu keskelle hyvin säilyneitä, vanhoja roomalaismonumentteja, joten täällä on muun muassa paljon sokkeloisia, mutta viehättäviä pieniä katuja. Hemmottele itseäsi illallisella yhdessä Siden monista, hyvistä ravintoloista, käy ostoksilla loputtomassa valikoimassa jännittäviä myymälöitä, tai lähde kävelylle meren rannalle nauttien taianomaisesta tunnelmasta tähtitaivaan alla ihaillen valaistuja raunioita.

Erikoisruokavaliota noudattavaa, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle.

Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa, ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveita. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoosittomia jäätelövaihtoehtoja. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive -tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin yllämainituista hotelleista, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet hotellivarauksen. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, jotka puolestaan voivat käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä.

Nazarin oma Captain Nemon merirosvokerho on auki 5-6 kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun ja on tarkoitettu kaikille 4-11-vuotiaille lapsille. Chill Out Club on avoinna kaikille 12-17-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa kesäkuusta lokakuuhun.

Allaspyyhkeen voi vaihtaa päivittäin hotellin spassa.

Allasalue jatkuu koko hotellialueen ympäri, mutta tästä huolimatta lapset näkevät selvästi milloin vesi syvenee, sillä se on merkitty selkeästi varoittavilla hain evillä ja pohjavärien muutoksilla.

Pääravintolassa on paljon vipinää ja erityisesti keskellä kesää voi pääravintolassa olla ruuhkaa, joten vaihtele ruoka-aikojasi hiukan, niin vältyt paremmin jonoilta.

Pehmistä tarjoillaan vain kauden tiettyinä aikoina. Aasialainen ravintola sijaitsee ulkotiloissa, joten aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteista.

Internetin nopeus ja laatu saattavat vaihdella käyttäjämäärän mukaan.

Pegasos World ja hotellin huoneet vastaavat 4-tähteä, mutta me Nazarilla olemme valinneet antaa hotellille 5 N upeiden perhepuitteiden sekä suosittujen lastenkerhojemme ansiosta. Pegasos Worldissa ei ole mahdollista varata huonetta merinäköalalla, sillä juuri allas on huonerakennusten sekä rannan välissä. Suosittelemme aina varaamaan huoneen, jossa kaikille aikuisille on kunnollinen vuode, sillä vuodesohvat ovat hieman pienempiä ja kovempia kuin tavalliset vuoteet.

 

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia:

Aquatube (Ø820 mm)

78 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Body Slide (710x1010 mm)

72 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)

33 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Laskijan tulee olla vähintään 10-vuotias.

Windigo (Ø820 mm)

35 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Laskijan tulee olla vähintään 10-vuotias.

Windigo (Ø820 mm)

36 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,20 m. Laskijan tulee olla vähintään 10-vuotias.

Hill Slide (500x2650 mm)

43 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m. Laskijan tulee olla vähintään 10-vuotias.

Black Hole (Ø1400 mm)

37 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Uphill (800x1400 mm)

101 m pitkä. Sallittu vain aikuisille. Altaan syvyys 1,20 m.

Rafting Slide (800x1400 mm)

74 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Space Bowl

95 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m. Vain aikuisille. Altaan syvyys 1,80 m.

Boomerango

95 m pitkä. Vähimmäispituus 1,2m. Kaksi aikuista voi laskea yhdessä, mutta kokonaispaino ei saa ylittää 200 kg. Yksin laskeminen ei ole sallittua.

Drop Slide

67 m pitkä. Vähimmäispituus 1,2 m. Kaksi aikuista voi laskea yhdessä, mutta kokonaispaino ei saa ylittää 200 kg. Yksin laskeminen ei ole sallittua.

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

Pegasos Worldissa tehdään muun muassa seuraavaa:

 

Pääravintolassa on lopetettu veden tarjoilu muovipulloissa, ja suodatettua vettä tarjoillaan tämän sijaan vesi-automaatista

Hotellille on palkattu vihreä tiimi, joka järjestää eri tapahtumia vieraiden kanssa. Tämä voi olla esimerkiksi puiden istutusta tai luonnon ja rannan siivousta

Ranta on saanut ympäristömerkin ”Blue Flag”, joka todistaa, että vesi on hyvälaatuista ja ranta on hyvin varustettu sekä aktiviteetit tuovat ympäristötietoa

Hotellin rannalla kasvaa hiekkaliljoja, mikä on uhanalainen laji. Kukan suojelemiseksi on tänne laitettu kylttejä, jossa vieraita kehotetaan jättämään nämä rauhaan

Viime vuonna istutettiin 3000 puuta hotellin nimiin yhteistyössä TEMA-organisaation kanssa. Puut istutettiin Turkissa Denizli-alueelle

Hotelli tukee monta projektia, joilla on yhteiskunnallista vastuuta. He antavat muun muassa tukea kouluille lähialueilla, ja tekevät lahjoituksia eri organisaatioille, jotka tukevat kehitysvammaisia lapsia sekä myös lapsien suojelemista

 

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme