Side, Turkki

Pegasos World


5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 15 v asti
Vieras­arvio
4 / 5
Vegan Friendly by Nazar
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Ranta
0 m 
Keskusta
6 km 

Välimeren suurin uima-allas ja upea vesipuisto

Pegasos World on eniten pidetty hotellimme, jonne suurin osa vieraistamme matkustaa vuosittain. Tämä valtava All Inclusive -hotelli tarjoaa runsaasti palveluita perheille ja täällä on myös Välimeren suurin uima-allas ja suuri vesipuisto!

Jätä lompakko hotellihuoneeseen!

Pegasos Worldissa on All Inclusive. Lähes kaikki ruoka ja juoma ovat sisällytetty matkasi hintaan ja laaja All Inclusive sopii lähes kaikille. Rajaton määrä jäätelöä kuuluu tarjontaan suurimman osan päivästä ja Pegasos Worldissa on panostettu Vegan Friendly by Nazarin ansiosta vegetaarisiin ja vegaanisiin vaihtoehtoihin hotellin buffet-ravintolassa.!

Nazarin pohjoismaiset lastenkerhot

Pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme viihdyttävät lapsia omassa upeassa lastenkerhossa nimeltään Captain Nemon merirosvokerho. Vähän vanhemmat lapset voivat viettää aikaa nuortenklubissamme, Chill Out Clubissa - kaiken tämän sisältyen hintaan!

Vieraidemme suosikit:

 • Välimeren suurin uima-allas!
 • Omat lasten- ja nuortenkerhomme!
 • Suuria perhesviittejä
 • Lapsihinta jopa 15-vuotiaille
 • Suuri vesipuisto 13 vauhdikkaalla vesiliukumäellä
 • Täällä on meidän pohjoismaiset oppaamme!

Suosittelemme hotellia lapsiperheille, joilla on kaiken ikäisiä lapsia, ja jotka pitävät aktiviteeteista. Kolmasosa vieraistamme majoittuu täällä – tervetuloa mukaan!

Tämä hotelli kuuluu Nazar Collectioniin, johon kuuluu perheystävällisimpiä hotellejamme omilla pohjoismaisilla lastenkerhoillamme.

All Inclusive Pegasos Worldissa

Pegasos Worldissa ei tarvitse ajatella korkeaa ravintolalaskua. Suurin osa on maksettu jo kotoa käsin valitessanne All Inclusiven. Aamiaisella, lounaalla ja illallisella katetaan pääravintolan pöydät alkuruoilla, salaateilla, leivillä, vuoilla, turkkilaisilla ja kansainvälisillä ruoilla ja suurella valikoimalla erilaisia jälkiruokia. Voit istua ja syödä joko sisällä tai suurella terassilla ulkona. Buffét-ravintolassa on usein korkea tempo ja paljon ohjelmaa! Show Cooking -pisteitä on sekä ravintolan sisällä että terassilla.

Lounas altaan äärellä

Jos et halua lähteä altaalta, löytyy nopeampaa lounasta myös suuren altaan snacks-baarista tai pienemmille lapsille tarkoitetun vesipuiston läheisyydestä. Hotellilla on myös kioski, jossa voi testata ranskalaisia erimakuisilla ketchupeilla. Tämä on avoinna iltapäivisin.

Pegasos Worldin baarit

Hotellialueelta löytyy useita eri baareja rentoutumiseen ja hengailuun perheen kanssa. Jopa rannan baarissa on All Inclusive, joten sinun ei tarvitse lähteä rannalta hakeaksesi kylmää juotavaa. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat All Inclusiveen ja täällä on selkeästi ilmoitettu juomat, jotka sisältyvät valikoimaan. Osa baareista on kokonaan All Inclusiven ulkopuolella, mutta voivat siitä huolimatta olla kokeilemisen arvoisia. Esimerkiksi hotellin Shisha-baari, joka on avoimena lähes koko päivän!

Kuinka monta teemaravintolaa Pegasos Worldissa on?

Pegasos Worldissa on kolme teemaravintolaa, joiden väliltä valita. Yksi turkkilainen, italialainen ja aasialainen. Voit nauttia illallisen kerran viikossa yhdessä näistä ravintoloista ilman lisämaksua tilan näin salliessa. Aasialainen ravintola on ulkona, joten aukioloajat riippuvat sääolosuhteista.

Lasten All Inclusive

Lapsilla on oma seisova pöytä, jossa on monia lapsiystävällisiä suosikkeja. Suuren osan päivästä tarjoillaan kahta erimakuista pehmistä jäätelökioskista sekä laktoosittomia jäätelötikkuja. Jäätelökioskin ollessa suljettuna on mahdollista ostaa jäätelöä hotellin kaupasta. Lasten omassa snack-baarissa on yksinkertaisempia ruokia, snackseja ja juotavia helposti saatavilla. Täällä pienet saavat ansaitun tauon läiskytyksestä istuessaan varjossa olevissa värikkäissä pöydissä. Täytä maha ranskalaisilla, hampurilaisilla, nugeteilla tai muilla herkuilla.

Vegaaninen All Inclusive -tarjonta

Pegasos World kuuluu Vegan Friendly by Nazar -konseptiimme, jossa on tarjolla erilaisia vegaanisia ja vegetaarisia vaihtoehtoja aamiaisella, lounaalla ja illallisella tämän buffé-ravintolassa. Välillä saattaa hotellilla myös olla alkupaloja, välipaloja sekä leivonnaisia vegaanisena.

Pegasos Worldin All Inclusiveen kuuluu kaikki tämä:

 • All Inclusive -buffé: aamiaisella, lounaalla ja illallisella
 • Paikalliset alkoholijuomat sekä alkoholittomat juomat 10.00 – 01.00 välisenä aikana
 • Yksi vierailu yhdessä teemaravintolassa (yhden viikon matkan aikana)
 • Paikalliset alkoholijuomat/alkoholittomat juomat rantabaarissa
 • Jäätelöä suurena osana päivästä
 • Snacksit tiettyinä aikoina päivästä
 • Yöpala 00.00 – 00.30 välisenä aikana (myös myöhäisen tulon yhteydessä)

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Varaathan pöydän teemaravintoloista ajoissa, mielellään heti loman alussa

Tuontijuomat, juomat pulloissa, juomat discossa, tuorepuristettu mehu, turkkilainen kahvi, Shisha-baari ja osa snackseista eivät kuulu All Inclusive -valikoimaan

Tupakointia saattaa esiintyä yleisissä ulkotiloissa

Huoneita ja sviittejä koko perheelle

Suurin osa Pegasos Worldin huoneista on perhesviittejä. Huoneet ovat tilavia ja käytännöllisiä, jotka vastaavat 4-tähden hotellistandardeja.

Side by side

Voit taata vierekkäiset huoneet kaikille seurueessasi. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä. Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä on mahdollista lisätä suurimpaan osaan huonetyyppejä. Lue lisää Side by side -lisävalinnasta täältä.

Jokaisesta huoneesta löytyy:

 • Parveke tai terassi
 • Keskusilmastointi
 • Minijääkaappi, joka täytetään lisämaksusta
 • Wifi kahdelle päätteelle lisämaksutta. Valitessasi Comfort Class -lisävalintamme saat lisämaksuttoman wifin viidelle päätteelle
 • Tv, puhelin, tallelokero
 • Suihkukaappi, hiustenkuivaaja

Hyvä tietää:

Pegasos Worldin huoneissa on puutarha-, allas- tai vesipuistonäkymä, ei merinäköalaa.

Pegasos World on suuri alue! Kahden hengen huoneet ja sviitit sijaitsevat eri rakennuksissa

Ilmastointi on käytössä riippuen lämpötilasta ja sesongista

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Noin 26 m² huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Kaikissa on laatta- tai laminaattilattia, pieni parveke tai terassi pöydällä ja kahdella tuolilla. Tässä huonetyypissä tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista, mutta lisämaksua vastaan voi huoneen varata myös yhdelle hengelle.

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset kahden hengen huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Noin 33 m² perhesviiteissä on kaksi erillistä huonetta väliovella. Makuuhuoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja toisessa huoneessa on kaksi levitettävää nojatuolia, jotka ovat levitettyinä mitoiltaan 180x90 cm. Suosittelemme aina varaamaan huoneen, jossa kaikille aikuisille on kunnollinen sänkypaikka.

 

Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Perhesviiteissä on laattalattia ja joko ranskalainen tai, pientä lisämaksua vastaan, normaali parveke pöydällä ja kahdella tuolilla. Lisämaksua vastaan voi sviitin varata myös yhdelle hengelle.

Side by Side: Kun varaat perhesviitin ranskalaisella parvekkeella, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan toisen samanlaisen huoneen kanssa. Kun varaat perhesviitin normaalilla parvekkeella, voi varauksen lähekkäisistä huoneista tehdä toisen samanlaisen huoneen kanssa.

Deluxe-sviitti parvekkeella, 3-5 hengelle

Deluxe-sviitti parvekkeella, 3-5 hengelle

Lisää tilaa ja kunnolliset sängyt neljälle saat varaamalla deluxe-sviitin, joka on kooltaan noin 45 m². Sisustustyyli on sama kuin muissa huonetyypeissä, ja nimi "deluxe" tarkoittaa näiden huoneiden olevan hieman muita suurempia. Täällä on pieni eteinen ja kaksi erillistä huonetta. Deluxe-sviitin molemmista huoneista löytyy kaksi kunnollista vuodepaikkaa, ja tarvittaessa mahdollisuus on yhteen lisävuoteeseen (190x90 cm).

Täällä tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja huoneessa voi enimmillään asua neljä aikuista ja yksi lapsi. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Kaikissa deluxe-sviiteissä on parveke ja laminaatti- tai laattalattia. 

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan joko Deluxe-sviitti VIP tai Deluxe-sviitti huonetyypeistä.

Deluxe-sviitti VIP parvekkeella, 2 hengelle

Deluxe-sviitti VIP parvekkeella, 2 hengelle

Tämä huonetyyppi on tilavin minkä kaksi henkeä voi varata, jonka takia nimi "VIP". Nämä sviitit ovat pinta-alaltaan n. 48 m² ja tarkoitettuja vain kahdelle hengelle. Sviitti koostuu yhdestä makuuhuoneesta ja erillisestä oleskeluhuoneesta. Huoneessa on joko laatta- tai laminaattilattia sekä parveke. Tässä tulee majoittua kaksi täysihintaista. 

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan joko Deluxe-sviitti VIP tai Deluxe-sviitti huonetyypeistä.

Huone yhdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Huone on joko kahden hengen huone tai perhesviitti ranskalaisella parvekkeella (lue huonekuvaus yllä). Täällä voi asua yksi aikuinen jopa kahden lapsen kanssa, jotka molemmat saavat lapsihinnan. Huonetyyppiä ei ole mahdollista itse valita.

Onko tuo meri vai allas?

Pegasos Worldin maamerkki on tämän valtava allas, joka on 10 000 m² – toisin sanoen Välimeren suurin allas! Altaassa on sekä syvempiä osia että matalia alueita pienemmille lapsille. Allasalueen keskellä on saari, jossa on muun muassa allasbaari, esiintymislava ja yksi teemaravintoloista. Altaan ympärillä on aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja odottamassa aurinkoa kaipaavia allasvierailijoita.

Pegasos Worldin vesipuisto

Pegasos Worldin vauhdikas vesipuisto houkuttelee 13 suurella vesiliukumäellä seikkailunhaluisia aikuisia ja lapsia. Täällä mutkittelevat tunnelit, jyrkät pudotukset ja odottamattomat mutkat. Alueella on myös lastenallas viidellä vesiliukumäellä nuoremmille perheenjäsenille.

600 metrin oma hiekkaranta

Välimeren siniset aallot ovat vain kivenheiton päässä suuresta uima-altaasta. Polut rannalle kulkevat vihreän alueen läpi, jota reunustavat huojuvat palmut. Hotellin oma ranta on leveä ja täydellinen hiekkalinnojen rakentamiseen!

Nämä löytyvät Pegasos Worldin rannalta:

 • Aurinkotuoleja ja varjoja maksutta
 • Rantabaari juomilla – kuuluen All Inclusiveen!
 • Osa vesiurheiluaktiviteeteista lisämaksua vastaan

Hyvä tietää:

Vesi rannalla syvenee suhteellisen nopeasti

Ranta koostuu karkeasta hiekasta, jonka seassa on pikkukiviä

Turvallisuussyistä on tietyissä vesiliukumäissä pituus/ikärajoituksia. Lue lisää rajoitteista kohdasta “Tärkeää tietää ennen varaamista”.

Pyyhepalvelu

Allas- ja rantapyyhkeitä voi lainata hotellin spasta. Näitä saa noudettua pyyhekortilla, joka annetaan hotelliin saapuessa. Pyyhkeen voi maksutta vaihtaa päivittäin. Pyyhepalvelu on avoinna tiettyinä aikoina päivästä.

Nazarin lasten- ja nuortenkerhot!

Captain Nemon merirosvokerho – Nazarin lastenkerho

Omassa Captain Nemon merirosvokerhossa maalataan, hauskuutellaan ja leikitään! Täällä lapset voivat kokeilla kasvomaalausta ja valmistautua viikon suureen kohokohtaan: Captain Nemon syntymäpäiville, jossa merirosvokapteenia juhlitaan syntymäpäiväkakulla ja laululla. Kaikki Nazar-lapset voivat vapaasti osallistua merirosvokerhoon, jota johtavat omat pohjoismaiset aktiviteettioppaamme.

Crazy Fun -teemapäivät!

Useana kertana viikossa on lastenkerhossa uusi teema eri päivinä. Muutu merirosvoksi yhtenä päivänä, kun on Pirate Day. Täällä etsitään aarteita ja käydään kunnon merirosvokoulua, tai mitä sanoisit vesileikeistä Splash Daynä, jossa lapset haastavat kavereitaan vesisodassa? Challenge Dayn aikana voivat lapset saada kokemuksia haasteiden merkeissä kun taas Crazy Daynä hellitämme sääntöjen kanssa, jolloin mitä tahansa voi tapahtua! Illan suuri kohokohta on itse minidisco, jossa kaikenikäiset lapset pääsevät tanssimaan parhaimpien lomahittien tahtiin! Minidisco järjestetään vähintään neljä kertaa viikon aikana.

Chill Out Club – Nazarin nuorisoklubi

Nuorilla on aivan oma klubinsa, jossa he voivat chillata muiden pohjoismaalaisien nuorien ja ystävien kanssa. Chill Out Clubissamme voi urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta muiden seurassa.

Viihdettä lapsille

Pegasos Worldissa on runsaasti aktiviteetteja ja viihdettä lapsille. Mikäli lapset kyllästyvät vesileikkeihin, alueella on leikkipaikka sekä sisätiloissa sijaitseva pelihalli, jossa lapset voivat pelata hauskoja pelejä lisämaksua vastaan. Kerran viikossa järjestetään puutarhajuhla, jossa lapset viihtyvät mukavassa seurassa, kuten esimerkiksi hauskojen ilmapalloeläinten parissa. Kansainväliset aktiviteettiohjaajat järjestävät myös erilaisia leikkejä ja kilpailuja päivän aikana. Parasta kaikessa on oma lastenkerhomme minidisco, jossa lapset voivat tanssia yhdessä ja esitellä uusia liikkeitään iloisille vanhemmille!

Nämä löytyvät myös lasten Pegasos Worldista:

 • Lastenalueella on oma snackbaari. Syö ja juo niin paljon kuin haluat osana All Inclusive -tarjontaa!
 • Suuri lastenallas, jossa on useita pieniä vesiliukumäkiä
 • Iso lasten klubirakennus, jossa on paljon tilaa sisä- ja ulkoleikkeihin

Hyvä tietää Nazarin lasten- ja nuortenklubeista:

Pegasos-hotelleissamme järjestetään Captain Nemon merirosvokerho 5-6 kertaa viikossa 4-11-vuotiaille lapsille 15. toukokuuta ja 31. lokakuuta välisellä ajalla. Minidisco järjestetään vähintään neljänä kertana viikossa.

Chill Out Club 12-17-vuotiaille nuorille taas järjestetään 1. kesäkuusta 31. elokuuhun sekä 1-31. lokakuuta 2-3 kertana viikossa.

Mitä tekemistä Pegasos Worldissa on?

Pegasos Worldin tarjonta on niin kattavaa, että on vaikeaa valita mitä kivaa tekisi. Yhtenä kertana viikossa järjestetään usein hauskat vaahtobileet hotellialueella, jossa koko perhe voi pitää hauskaa vaahdon keskellä. Suosittelemme vierailemaan ihanan span turkkilaisessa kylpylässä, mikäli tahdot todella rentoutua.

Noin kymmenen kilometriä hotellilta sijaitsee suosittu Siden kaupunki, jonka kaupungin keskustassa voi tehdä ostoksia tai vierailla vaikuttavien raunioiden luona roomalaiselta ajalta, suuressa amfiteatterissa sekä Apollon temppelissä antiikin Sidessä.

Wifi

Maksuton wifi on käytössäsi melkein koko hotellialueella. Hotellin wifin nopeus vaihtelee käyttäjien määrän ja sijainnin mukaan hotellissa.

Aktiviteettien tarjonta Pegasos Worldissa:

 • Tennistä, koripalloa, rantalentopalloa, biljardia tai pöytätennistä ynnä muuta!
 • Vesiaktiviteetteja ja leikkejä altaan ympärillä
 • Lastenkerhoja, aktiviteetteja lapsille sekä minidisco

Pegasos Worldin viihdetarjonta:

 • Vaahtobileet hotellialueella noin kerran viikossa
 • Iltaesityksiä ja viihdetta suuren amfiteatterin ulkotiloissa

Katsothan lisää aktiviteeteista ja viihteestä lapsille kohdasta ”Lapsille ja nuorille”.

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit, tennisvälineiden vuokraus, pelikoneet, biljardi.

Pegasos Worldin suuri spa

Oletko nautiskelija? Hemmottele itseäsi vierailulla Pegasos Worldin suureen spahan. Suuren sisäuima-altaan lisäksi tarjolla on poreallas, sauna, hamam, hierontaa ja muita rentouttavia hoitoja.

Varaa hamam-paketti

Pegasos Worldissa voit varata etukäteen hamam-paketin kotoa. Paketti sisältää perinteisen kuorinnan ja vaahtohieronnan sekä 30 minuutin rentouttavan öljyhieronnan. Valitse hamam-paketti lisävalintana matkaasi varatessasi! Tämä on mahdollista lisätä suurimpaan osaan huonetyyppejä. Lue lisää Side by side -lisävalinnasta täältä.

Mikäli sinulla on myöhäinen paluulento

Span pukuhuoneessa voi käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteet ennen kotimatkaa, mikäli olet joutunut tekemään huoneenluovutuksen aikaisemmin.

Fitness ja kuntosali Pegasos Worldissa

Pegasos Worldin kuntosalissa on lähes kaikki tarvittava kunnon ylläpitämiseen lomalla. Hotellissa on myös sisäuima-allas ja täällä on tarjolla ryhmäliikuntatunteja.

Pegasos Worldin treenitarjonta:

 • Aerobicia
 • Venyttelyä
 • Kuntoilua
 • Vesijumppaa

Lisämaksua vastaan

Käsittelyt sekä spa-tilojen käyttö.

Yhdistelmäloma - Land of Legends Kingdom ja Pegasos World

Yhdistä vierailuusi Pegasos Worldissa kolme yötä mahtavassa Land of Legends Kingdomissa – perheystävällinen luksushotelli keskellä valtavaa huvipuistoa!

Luksushotelli Land of Legends Kingdom

Lomailu Land of Legends Kingdomissa on kokemus jo itsessään. Hotellilla on upeimmat huoneet mitä Nazar on koskaan nähnyt! Yhdessä tuloaulan karkkibuffetin, kaikkien kekseliäiden sisustusyksityiskohtien ja jättimäisen leikkialueen kanssa, tehdään täällä ikuisia muistoja lapsille.

Land of Legends -huvipuisto

Teemapuisto näyttää vaikuttavalta upeilla vuoristoradoillaan sekä huvituksillaan, ja sopii niin pienille kuin suurille. Land of Legendsissä vuoristoradat sijaitsevat vieri vieressä hauskoja vesiliukumäkiä. Tämän lisäksi on huvipuistossa ylellinen ostoskatu jännittävillä kaupoilla, erilaisella ruokatarjonnalla ja värikkäillä iltaesityksillä.

Lue lisää miten voit yhdistää lomallesi kaksi hotellia ja Land of Legends Kingdomista.

Matkusta erityistarpeiden kanssa

Pegasos Worldissa meillä on pieni määrä tavallisia kahden hengen huoneita laminaattilattialla liikuntarajoitteisille vieraillemme. Huone on noin 35 m² ja täällä on tilaa kahdelle aikuiselle. Tämän voi myös varata yhdelle yhden hengen huonelisää vastaan.

Kylpyhuoneessa on suihku ja suihkujakkara. Lavuaarin ja wc-istuimen luona on tukikahva, ja lisäksi täällä on hiustenkuivaaja sekä seinäpuhelin.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, jonka takia tämä on päällä tiettyinä aikoina vuorokaudesta riippuen säästä ja sesongin ajankohdasta. Tämän lisäksi huoneessa on tv, oma parveke tai terassi ja tallelokero.

Huomioithan, että oleskelutilasta terassille on reuna, jossa liukuovi on. Tämä on pari senttiä korkea eli olethan varovainen rullatuolin kanssa.

Liikuntarajoitteisena matkalle - yleistietoa

Ylellisten lomien erikoisjärjestäjänä meidän valikoimaamme kuuluu myös liikuntarajoitteisille sopivia hotelleja, vaikkakin Turkissa on valitettavasti vaikea löytää hotellia liikuntarajoitteisille vieraille.

Hotelleistamme parhaat olosuhteet liikuntarajoitteisille matkustajille tarjoavat Pegasos World Sidessä sekä Pegasos Resort ja Royal Incekumissa. Pyörätuolin käyttäjät pystyvät liikkumaan suhteellisen esteettömästi näiden kolmen hotellin alueella. Uima-altailla ei ole hissiä ja rannoille ei ole erityisesti liikuntarajoitteisille suunniteltuja luiskia, jonka johdosta rannalle pääseminen voi olla hankalaa rullatuolilla. Ravintoloihin pääsee kuitenkin esteittä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Muutama hyvä vinkki

 • Liikuntarajoitteisten matkailijoiden huomiointi hotelleja suunniteltaessa on melko uusi käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.
 • Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita vaatimuksesi ja toiveesi aina kirjallisesti.
 • Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.  

Tilaa lisämukavuutta lomallesi Comfort Classilla!

Tähän hotelliin voit ostaa lisänä Comfort Class -paketin, joka antaa lomaasi hopeareunuksen.

Tämä kuuluu Comfort Class -pakettiin:

 • Varatut aurinkotuolit rannalla
 • VIP-sisäänkirjautuminen hotelliin
 • Ilmainen nettiyhteys huoneissa viidelle päätteelle kahden sijaan
 • Lisäkäynti hotellin teemaravintoloissa
 • Myöhäinen uloskirjautuminen lähtöpäivänä kello 18 asti
 • 20 % alennusta kaikista hotellin spa-hoidoista
 • Täytetty minibaari 2 Colaa, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 kivennäisvettä (kerran tulon yhteydessä), 1 l vettä (päivittäin)
 • Kaksi aamutakkia ja kaksi paria aamutossuja
 • Rantapyyhkeet huoneessa tulon yhteydessä

Lue lisää Comfort Classista täältä.

Hyvä tietää:

Comfort Class -paketteja on myynnissä rajoitettu määrä eli teethän varauksesi ajoissa.

Comfort Class tulee varata viimeistään kolme päivää ennen lähtöä.

Comfort Class -paketin tulee varata kaikille matkustajille samassa huoneessa (niin lapsille kuin aikuisille) ja koko loman ajaksi. Poikkeavaisuuksia saattaa esiintyä hotellien välillä.

Kids Comfort – lisävalinta, joka helpottaa lapsiperheiden lomailua!

Me Nazarilla rakastamme lapsia ja haluammekin, että kaikki perheet voivat rentoutua lomallaan! Pegasos Worldissa voit vara Kids Comfortin saadaksesi matkarattaat, syöttötuolin ja vedenkeittimen huoneeseen tuotuna. Jätä rattaat kotiin ja tee lomastasi vieläkin helpompi. Kids Comfort varataan lisävalintana kotisivuilta tai asiakaspalvelustamme ennen matkaasi.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Side

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Sidessä, joka on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta! Tämä on moderni lomakylä, joka on perustettu keskelle hyvin säilyneitä, vanhoja roomalaismonumentteja, joten täällä on muun muassa paljon sokkeloisia, mutta viehättäviä pieniä katuja. Hemmottele itseäsi illallisella yhdessä Siden monista, hyvistä ravintoloista, käy ostoksilla loputtomassa valikoimassa jännittäviä myymälöitä, tai lähde kävelylle meren rannalle nauttien taianomaisesta tunnelmasta tähtitaivaan alla ihaillen valaistuja raunioita.

Erikoisruokavaliota noudattavaa, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle.

Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa, ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveita. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoosittomia jäätelövaihtoehtoja. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive -tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin yllämainituista hotelleista, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet hotellivarauksen. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, jotka puolestaan voivat käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä.

Yleistä

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Hotellin wifi-nopeus vaihtelee käyttäjämäärän ja sijainnin mukaan hotellissa.

Pegasos Worldin hotellihuoneet on arvioitu 4-tähden tasoisiksi, mutta upeiden perhepuitteiden ja arvostettujen lastenkerhojemme ansiosta Nazar on arvioinut hotellin 5 n tasoiseksi.

Ruoka ja juoma

Pääravintolassa on paljon vipinää – ja korkeasesonkina täällä on usein ruuhkaa. Vinkki! Ruuhkaa välttääkseen, suosittelemme vierailemaan ravintolassa rauhallisimpina aikoina.

Pehmistä tarjoillaan vain kauden tiettyinä aikoina.

Aasialainen teemaravintola sijaitsee ulkotiloissa ja aukioloajat riippuvat tämän takia säästä.

Lapsille ja nuorille

Pegasos-hotelleissamme järjestetään Captain Nemon merirosvokerho 5-6 kertaa viikossa 4-11-vuotiaille lapsille 15. toukokuuta ja 31. lokakuuta välisellä ajalla. Minidisco järjestetään vähintään neljänä kertana viikossa.

Chill Out Club 12-17-vuotiaille nuorille taas järjestetään 1. kesäkuusta 31. elokuuhun sekä 1-31. lokakuuta 2-3 kertana viikossa.

Huoneet

Koska allas sijaitsee huonerakennuksien ja rannan välissä, Pegasos Worldissa ei ole mahdollista saada merinäköalaa.

Suosittelemme aina varaamaan huoneen, jossa aikuisille on kunnollinen vuodepaikka. Lisävuoteina olevat vuodesohvat ovat pienempiä ja kovempia, kuin kunnolliset vuodepaikat.

Ranta ja allasalue

Ulkoaltaat eivät ole lämmitettyjä ja voivat olla melko viileitä juuri kauden alussa ja lopussa.

Aktiivisien uima-altaiden ympäristössä on usein vilkas tunnelma, äänekästä musiikkia ja joskus hieman ruuhkaa.

Allaspyyhkeen voi vaihtaa päivittäin hotellin spassa.

Allasalue jatkuu koko hotellialueen ympäri, mutta tästä huolimatta lapset näkevät selvästi milloin vesi syvenee, sillä se on merkitty selkeästi varoittavilla hain evillä ja pohjavärien muutoksilla.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä on tietyissä vesiliukumäissä pituus/ikärajoituksia:

Aquatube (Ø820 mm)

78 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Body Slide (710x1010 mm)

72 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)

33 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Laskijan tulee olla vähintään 10-vuotias.

Windigo (Ø820 mm)

35 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Laskijan tulee olla vähintään 10-vuotias.

Windigo (Ø820 mm)

36 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,20 m. Laskijan tulee olla vähintään 10-vuotias.

Hill Slide (500x2650 mm)

43 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m. Laskijan tulee olla vähintään 10-vuotias.

Black Hole (Ø1400 mm)

37 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Uphill (800x1400 mm)

101 m pitkä. Sallittu vain aikuisille. Altaan syvyys 1,20 m.

Rafting Slide (800x1400 mm)

74 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Space Bowl

95 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m. Vain aikuisille. Altaan syvyys 1,80 m.

Boomerango

95 m pitkä. Vähimmäispituus 1,2m. Kaksi aikuista voi laskea yhdessä, mutta kokonaispaino ei saa ylittää 200 kg. Kaksi henkeä voi laskea yhdessä, mutta eivät voi yhteensä painaa yli 200 kiloa. Yksin laskeminen ei ole sallittua.

Drop Slide

67 m pitkä. Vähimmäispituus 1,2 m. . Kaksi henkeä voi laskea yhdessä, mutta eivät voi yhteensä painaa yli 200 kiloa. Kaksi aikuista voi laskea yhdessä, mutta kokonaispaino ei saa ylittää 200 kg. Yksin laskeminen ei ole sallittua.

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

Pegasos Worldissa tehdään muun muassa seuraavaa:

 

Pääravintolassa on lopetettu veden tarjoilu muovipulloissa, ja suodatettua vettä tarjoillaan tämän sijaan vesi-automaatista

Hotellille on palkattu vihreä tiimi, joka järjestää eri tapahtumia vieraiden kanssa. Tämä voi olla esimerkiksi puiden istutusta tai luonnon ja rannan siivousta

Ranta on saanut ympäristömerkin ”Blue Flag”, joka todistaa, että vesi on hyvälaatuista ja ranta on hyvin varustettu sekä aktiviteetit tuovat ympäristötietoa

Hotellin rannalla kasvaa hiekkaliljoja, mikä on uhanalainen laji. Kukan suojelemiseksi on tänne laitettu kylttejä, jossa vieraita kehotetaan jättämään nämä rauhaan

Viime vuonna istutettiin 3000 puuta hotellin nimiin yhteistyössä TEMA-organisaation kanssa. Puut istutettiin Turkissa Denizli-alueelle

Hotelli tukee monta projektia, joilla on yhteiskunnallista vastuuta. He antavat muun muassa tukea kouluille lähialueilla, ja tekevät lahjoituksia eri organisaatioille, jotka tukevat kehitysvammaisia lapsia sekä myös lapsien suojelemista

 

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme