Uutuus!

Fig Tree Bay, Kypros

Papantonia Hotel


4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 v asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
500 m 
Keskusta
3,5 km (Protaras centrum) 

All Inclusive -hotelli, jossa on viehättävä allasalue

Papantonia Hotel sijaitsee viehättävällä ja perheystävällisellä Protaraksen alueella Kyproksella.

Hotellissa on tyylikäs buffet-ravintola, joka tarjoaa seisovan pöydän sekä välipaloja aterioiden välillä. Täällä on myös baari, jossa on virkistäviä juomia kesähelteelle.

Allasalueella on tilava uima-allas, jonka luona on runsaasti aurinkotuoleja ja varjoja sekä erillinen pieni allas, joka sopii pienille lapsille.

Papantonia Hotelissa on valkoisen pelkistettyjä hotellihuoneita eri kokoisille seurueille.

Hotelli järjestää välillä erilaisia aktiviteetteja ja viihdettä. Tutustuthan myös lähialueen viihdetarjontaan loman aikana!

Vieraidemme suosikit:

 • Läheisyys Kyproksen kuuluisille uimarannoille
 • Hotellihuoneet, joissa on tilaa koko perheelle
 • Tilava allasalue, jossa on ihana lomatunnelma

Suosittelemme tätä hotellia erikokoisille perheille ja pariskunnille, jotka matkustavat ilman lapsia. Jos haluat olla sopivan lähellä merta, tunnet olosi varmasti täällä kotoisaksi.

Tämä hotelli kuuluu Value Collection -kokoelmaamme, johon olemme koonneet kaikkein edullisimmat All Inclusive -hotellimme.

All Inclusive Papantonia Hotellissa

Kun varaat tämän hotellin kauttamme, All Inclusive sisältyy hintaan. Sinun ei tarvitse viettää lomaa miettien, missä perheesi syö seuraavan ateriansa. Hotellin seisovassa pöydässä on tarjolla kolme pääateriaa, ja täällä tarjoillaan myös välipaloja aterioiden välillä.

Baarit Papantonia Hotellissa

Hotellissa on myös allasalueen baari, jossa tarjoillaan drinkkejä, virvoitusjuomia ja muita lomajuomia, jotta sinun ei tarvitse poistua alueelta.

Ravintolat ja baarit alueella

Jos haluat vaihtelua, alueella on runsaasti ravintoloita ja baareja. Voit kokeilla kyproslaista ruokakulttuuria paikallisella lounaalla tai tunnelmallisella illallisella. Koko Protaras ja Fig Tree Bay ovat täynnä kahviloita, baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat myös lapsille sopivia vaihtoehtoja.

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös huoneesta uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Tupakointia voi esiintyä yleisissä ulkotiloissa.

Hotelli huoneistoilla Fig Tree Bayssä

Papantonia Hotellin hotellihuoneet ovat valoisia ja tilavia, ja yksinkertaisesti sisustettu valkoisilla ja vaaleansinisillä yksityiskohdilla. Kaikissa huoneissa on laattalattiat.

Kaikista huoneista löytyy: 

 • Parveke tai terassi
 • Ilmastointi
 • Minijääkaappi
 • Wifi
 • Vedenkeitin
 • Tv ja puhelin
 • Tallelokero lisämaksusta
 • Suihkukaappi

Hyvä tietää

Hotellihuoneet ovat entisiä huoneistoja, joissa on keittokomero, mutta liedet eivät ole käytössä. Sen sijaan pesuallas ja jääkaapit ovat toiminnassa, ja jääkaapit ovat hieman suurempia kuin perinteiset minijääkaapit hotellihuoneissa.

Yhden huoneen huoneisto, 2–3 hengelle

Yhden huoneen huoneisto, 2–3 hengelle

30 m² yhden huoneen huoneistossa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja vuodesohva, joka on kooltaan 180x120 cm. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi majoittua enintään kolme aikuista. Lapsille on mahdollista saada lapsihinta. Huoneen voi myös varata yhden hengen huoneena lisämaksusta.

Kahden huoneen huoneisto, 2–4 hengelle

Kahden huoneen huoneisto, 2–4 hengelle

35 m² kahden huoneen huoneistossa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja vuodesohva, joka on 180x120 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista vierasta, ja täällä voi majoittua enintään kolme aikuista ja yksi lapsi. Lapsille on mahdollista saada lapsihinta.

Onko Papantonia Hotellissa uima-allasta?

Kyllä. Hotellissa on aurinkoinen allasalue, jossa on tilava uima-allas. Uima-altaan vieressä on pieni lastenallas pienimmille vieraille. Altaan ympärillä on useita aurinkotuoleja ja varjoja. Altaan lähellä on myös baari, josta voi hakea juotavaa lämpimällä säällä.

Onko Papantonia Hotel lähellä rantaa?

500 metrin päässä hotellista löytyy yksi alueen monista kauniista poukamista, jossa on kristallinkirkasta vettä, nimeltään Marlita Bay Beach. Pidemmän kävelymatkan päässä on Protaraksen tunnetuin poukama – Fig Tree Bay. Täältä on siis helppo löytää koko perheelle sopiva ranta. Koko rannikko on täynnä kimaltelevia poukamia uinnin ystäville.

Kaikki tämä löytyy rannalta:

 • Aurinkotuoleja ja varjoja lisämaksusta
 • Rantabaari, josta saa juotavaa lisämaksusta
 • Joihinkin vesiurheilulajeihin liittyviä aktiviteetteja lisämaksusta

Hyvä tietää:

Hotellilla ei ole pyyhepalvelua. Otathan rantapyyhkeesi mukaan kotoa.

Marlita Bay Beachin poukama koostuu pienistä kivistä ja hiekasta, ja tämä on suhteellisen matalaa.

Mitä tekemistä Papantonia Hotellissa on?

Tässä hotellissa on joitakin aktiviteetteja. Voit pelata pöytätennistä tai tennistä hotellin tenniskentällä. Hotellin alueella on lasten leikkipaikka, ja iltaisin järjestetään jonkin verran viihdettä.

Suosittelemme myös tutustumaan hotellin ympäristöön. Fig Tree Bayn rannalla on pitkä rantapromenaadi, jonka varrella on kahviloita, baareja, ravintoloita ja kauppoja.

Fig Tree Bayssä on pääkatu, jossa on tavernoja, pubeja ja kauppoja.

Kuuluisa Fig Tree Bayn poukama tarjoaa upean hiekkarannan ja turkoosia vettä. Tämä matala poukama on yksi Kyproksen parhaista. Perheet, joilla on kaikenikäisiä lapsia, ja lomailijat, jotka pitävät snorklauksesta, viihtyvät täällä varmasti. Alueella on vuokrattavia aurinkotuoleja ja varjoja sekä runsaasti ravintoloita.

Wifi

Hotellihuoneissa ja koko hotellialueella on ilmainen wifi.

Yleistä

Yleisillä ulkoalueilla voi esiintyä tupakointia.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös huoneesta uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Kyproksella on vasemmanpuoleinen liikenne. Olethan varovainen, jos aiot ajaa lomallasi.

Kyproksella tarvitset adapterin tai niin kutsutun brittiläisen kolmen piikin pistokkeen G-mallia, joka sopii G-standardin sähköpistorasioihin. Näitä voi ostaa useimmista lähikaupoista useimmissa turistikohteissa ja joidenkin hotellien omista kaupoista.

Huoneet

Hotellihuoneet ovat entisiä huoneistoja, joissa on keittokomero, mutta liedet eivät ole käytössä. Sen sijaan pesuallas ja jääkaapit ovat toiminnassa, ja jääkaapit ovat hieman suurempia kuin perinteiset minijääkaapit hotellihuoneissa.

Uima-allas ja ranta

Hotellilla ei ole pyyhepalvelua. Otathan rantapyyhkeet mukaan kotoa.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme