Uutuus

Ayia Napa, Kypros

Tofinis Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
150 m 
Keskusta
1 km 
Tofinis Hotel
Tofinis Hotel_1
Tofinis Hotel_2
Tofinis Hotel_3
Tofinis Hotel_4
Tofinis Hotel_5

Hotelli Ayia Napassa hienolla näköalalla

Hotelli Tofinis Hotel sijaitsee kauniilla merinäköalalla Ayia Napassa. Täällä on muun muassa vesipuisto, laaja uima-allasalue, kuntosali ja spa. Ranta ja kaupunki ovat kävelymatkan päässä olitpa sitten seikkailunhaluinen tai rentoutumista vailla.

Uima-allasalue ja vesipuisto!

Täällä voit rentoutua lazy riverissä vesipuiston luona, jossa on vesiliukumäkiä sekä pienemmille lapsille että heille, jotka haluavat enemmän vauhtia. Tofinisilla on myös pääuima-allas aurinkotuoleineen ja vieressä olevalla uima-allasbaarilla. Tämä hotelli on valinta sinulle, joka haluat lomailla vaivattomasti ja käytännöllisesti All Inclusivella. Hotellissa on buffé-ravintola ja useita eri baareja.

Vieraidemme suosikit:

Sijainti! Korkealla Ayia Napassa kauniilla näköalalla

Suosittu ja vilkas uima-allasalue

Vesipuisto vesiliukumäkineen ja lazy riverillä, totta kai!

Suosittelemme tätä hotellia perheille, joissa on eri ikäisiä lapsia, jotka haluavat majoittua lähellä merta. Täällä voi lomasta tehdä aktiivisen tämän monilla vesileikeillä ja sijainti on lähellä Kyproksen suosituimpia lomakohteita, mikä tekee lomasta varmasti viihtyisän!

Tämä hotelli kuuluu Value Collectioniimme, johon olemme koonneet hinnaltaan hyviä All Inclusive -hotelleja.

All Inclusive Tofinis-hotellissa

Tässä hotellissa All Inclusive sisältyy hintaan. Tämä tarkoittaa, että suurin osa ruokia ja juomia on jo valmiiksi maksettu. Hotellin kahdessa buffé-ravintolassa voi nauttia päivän kolmesta pääateriasta ja valita vapaasti kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista. Iltaisin toisessa buffé-ravintolassa järjestetään teemailtoja, joissa tarjoillaan ruokia esimerkiksi paikallisesta kyproslaisesta tai aasialaisesta keittiöstä.

Baarit ja snackbaarit Tofinis-hotellissa

Tofinis-hotellissa on useita baareja, joissa on tarjolla erilaisia juomia. Loungebaarissa on cocktaileja, ja allasbaari sijaitsee kätevästi pääuima-altaan vieressä, jossa voit nauttia kahvista, drinkeistä tai virvoitusjuomista. Lisäksi vesipuiston allasbaarissa on juomatarjontaa. Mikäli tulet nälkäiseksi aterioiden välillä, toimii lounasravintola tiettyinä päivän aikoina snackbaarina.

Lasten All Inclusive

Ruokailujen aikana on aina osa buffetista erityisesti suunnattu lapsille. Täällä on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja, niin terveellisiä kuin makeita. Lapset voivat myös sammuttaa janonsa virvoitusjuomilla tai maksullisella slushilla. Tarjolla on myös jäätelöä eri mauissa.

Erityisruokavalio All Inclusivella

Tofinis Hotelilla on mahdollisuus huomioida erityiset ruokatarpeet. Mikäli olet vegaani tai kasvissyöjä, ilmoitathan tästä vastaanottoon saapuessasi. Täältä saat lomakkeen, jossa voit kertoa tarkemmin ruokatarpeistasi.

Tämä sisältyy All Inclusive -tarjontaan:

All Inclusive -buffetti: aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä

Alkoholilliset/alkoholittomat juomat klo 10.00–00.00 välisenä aikana

Jäätelöä suurimman osan päivästä

Välipalat osan päivästä

Hyvä tietää:

Tietyt tuontijuomat, tuorepuristettu mehu, tietyt jäätelötyypit, milkshake, frappé, pullojuomat, cocktailit ja slush eivät sisälly All Inclusive -tarjontaan.

Tupakointia voi esiintyä yleisillä ulkoalueilla.

Hotellihuoneita näköalalla Ayia Napassa

Tofinis Hotelin huoneet heijastelevat meren lempeitä väriailahduksia valkoisessa, sinisessä ja hiekanvärisessä sävyssä, vaaleilla puisilla yksityiskohdilla. Huoneissa on laattalattiat.

Kaikissa huoneissa on seuraavat mukavuudet:

Parveke

Keskusilmastointi

Minijääkaappi

Vedenkeitin

Wifi

Televisio, tallelokero

Puhelin lisämaksusta

 

Hyvä tietää:

Huoneissa ei ole kovin hyvää äänieristettä. Äänet käytävältä, viereisistä huoneista ja parvekkeen oven kautta ulkoa saattavat tuntua häiritseviltä.

Tofinis Hotel sijaitsee kukkulaisella alueella. Hotellia ei suositella liikuntarajoitteisille.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan 26 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode, joka on kooltaan 90x190 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään kolme aikuista voi asua tässä huoneessa. Yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksusta. Huoneen voi varata joko mannernäköalalla tai merinäköalalla lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone osittaisella merinäköalalla, 2-5 hengelle

Kahden hengen huone osittaisella merinäköalalla, 2-5 hengelle

Tämä huonetyyppi on 26 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kolme lisävuodetta, jotka ovat kokoontaitettava sänky ja kerrossänky kahdelle, ja joiden kaikkien mitat ovat 90x190 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista vierasta, ja voi enimmillään asua kolme aikuista ja kaksi lasta. Yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksusta.

Mitä uima-altaita Tofinis-hotellissa on?

Tofinis-hotellissa on sopivan kokoinen aktiivinen pääuima-allas, pieni lastenallas, rauhallisempi sisäuima-allas sekä vesipuistoon kuuluva uima-allas. Pääuima-altaan vieressä on hotellin lounasravintola, joka tarjoaa myös välipaloja ja kevyempiä ruokia aterioiden välillä. Vesipuistossa on useita suuria, villejä vesiliukumäkiä rohkeille seikkailijoille ja myös joitain pienempiä vesiliukumäkiä. Vesipuiston ympäri kiertää myös mukava lazy river, ja pienimmille lapsille on oma alue, jossa on muutamia pieniä liukumäkiä.

Hotelli Ayia Napassa lähellä rantaa

Noin 300 metrin päässä hotellista sijaitsee viehättävä pieni Glyki Nero -ranta. Tofinis-hotellista noin viiden kilometrin päässä on myös tunnettu suurempi Nissi Beach, jossa on kirkasta turkoosia vettä ja vaaleaa hiekkaa.

Rannalta löytyvät seuraavat:

Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja lisämaksusta

Rantabaari juomilla ja välipaloilla lisämaksusta

Joitain vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta

Hyvä tietää:

Turvallisuussyistä tietyille vesiliukumäille on ikäraja:

Lane Slide, S6, S3 ja U1000 -liukumäkien ikäraja on 8 vuotta. Spacebowlin ikäraja on 10 vuotta ja täällä tulee olla uimataitoinen. Wave-liukumäen ikäraja on taas 7 vuotta.

Pyyhepalvelu

Allas- ja rantapyyhkeitä saa lainaksi vastaanotosta lisämaksua vastaan. Palauttamalla vanhan pyyhkeen voi päivittäin vaihtaa pyyhettä ilman lisämaksua.

Lastenklubi Tofinis-hotellissa

Tällä hotellilla on paljon hauskaa tekemistä lapsille! Jos pienokaisesi haluavat pitää taukoa kaikista vesipuiston hauskoista laitteista, he voivat viettää aikaa ja leikkiä hotellin omassa kansainvälisessä lastenklubissa. Lastenklubi on avoinna 4–12-vuotiaille lapsille noin kuutena päivänä viikossa. Heitä viihdytetään hauskoilla peleillä, kilpailuilla ja vesileikeillä. Joinain iltoina järjestetään myös hauska minidisco, jossa lapset voivat oppia uusia tansseja ja näyttää moovinsa!

Tofinis-hotellissa on myös lapsille:

Lasten klubitalo sisäleikkeihin

Pelihalli, jossa pelejä lisämaksua vastaan

Pieni leikkipaikka

Yksi lastenallas

Vesipuisto vesiliukumäkineen, lazy river ja läiskyalue

Lasten nurkkaus All Inclusive -buffetissa

Mitä tekemistä Tofinis-hotellissa on?

Tofinis Hotel sijaitsee lähellä Kyproksen suosituinta turistikohdetta Ayia Napaa. Keskustassa on monipuolinen valikoima ostosmahdollisuuksia, baareja, museoita ja ravintoloita. Busseja kohteeseen kulkee noin 50 metrin päästä hotellista, ja voit tietysti myös tilata taxin tai vuokrata auton tai pyörän ympäristön tutkimiseksi. Huomioithan, että Kyproksella on vasemmanpuoleinen liikenne.

Wifi

Hotellihuoneissa ja koko hotellialueella on käytössä maksuton wifi. Nopeus vaihtelee käyttäjämäärän ja sijainnin mukaan.

Aktiviteettien valikoima Tofinis-hotellissa:

Tikanheitto, pöytätennis, tennis

Pelihalli, biljardi

Joitain vesiaktiviteetteja altaalla

Viihdevalikoima Tofinis Hotelissa:

Iltaohjelmaa ulkotiloissa

Katso lisää aktiviteeteista ja viihteestä lapsille kohdasta ”Lapsille ja nuorille”.

Lisämaksusta

Biljardi, pelihalli

Onko Tofinis-hotellissa spa ja kuntosali?

Kyllä. Hotellilla on kuntosali, jossa on tarvittavat laitteet ja käsipainot loman aikana kuntoilemiseen. Voit myös tehdä muutaman uimavedon hotellin lämmitetyssä sisäuima-altaassa. Hotellin spassa voit taas hemmotella itseäsi hieronnalla tai muilla monilla hoitomuodoilla. Istahda hetkeksi saunaan tai höyrysaunaan rentoutumaan. Voit myös varata ajan hotellin omalle kampaajalle halutessasi lomakampauksen.

Lisämaksusta

Kaikki hoidot, sauna ja höyrysauna

Yleistä

Kyproksella on vasemmanpuoleinen liikenne. Suosittelemme erityiseen varovaisuuteen, mikäli ajat autolla kohteessa.

Kyproksella tarvitset adapterin, joka sopii G-tyypin pistorasioihin. Näitä adaptereita löytyy useimmista turistialueiden kaupoista ja joidenkin hotellien omista kaupoista.

Tupakointia saattaa esiintyä yleisissä ulkotiloissa

Tofinis Hotel sijaitsee kuperalla alueella. Hotellia ei suositella liikuntarajoitteisille.

Allas ja ranta

Ulkouima-altaita ei ole lämmitetty ja nämä voivat olla suhteellisen viileitä kauden alussa ja lopussa.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä vesiliukumäkiin on ikärajat:

Lane Slide, S6, S3 ja U1000 -liukumäkien ikäraja on 8 vuotta. Spacebowlin ikäraja on 10 vuotta ja täällä tulee olla uimataitoinen. Wave-liukumäen ikäraja on taas 7 vuotta.

Huoneet

Huoneissa ei ole kovin hyvää äänieristettä. Äänet käytävältä, viereisistä huoneista ja parvekkeen oven kautta ulkoa saattavat tuntua häiritseviltä.

Meidän Collectionimme