Uutuus

Alanya, Turkki

Relax Beach Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
50 m 
Keskusta
 
Relax Beach Hotel
Relax Beach Hotel_1
Relax Beach Hotel_2
Relax Beach Hotel_3
Relax Beach Hotel_4
Relax Beach Hotel_5

Hotelli on aivan Alanyan itäisen rannan äärellä

Relax Beach Hotel on suurempi kaupunkihotelli Alanyan keskustan ulkopuolella. Huoneet ovat tyylikkäät, sekä vasta remontoidut ja allasalue on suurempi, kuin monissa muissa Alanyan hotelleissa. Hotellilla on kaksi keskikokoista allasta sekä kolme pienempää vesiliukumäkeä!

Relax Beachissa voit keskittyä All Inclusivesta nauttimiseen ja jättää käytännön asiat meille hoidettavaksi! Kätevällä All Inclusivella säästät aikaa ja energiaa lomailuun tai kaupungin tutkimiseen.

Relax Beach Hotel sijaitsee kaupungin laidalla ja on erinomainen tukikohta Alanya lomallesi. Hotelli sijaitsee melko vilkkaan tien vieressä, joten liikenteen ääniä voi kantautua huoneisiin.

Tämä hotelli kuuluu Value Collectioniimme, johon olemme koonneet hinnaltaan hyviä All Inclusive -hotelleja.

Kuuluvatko aurinkotuolit ja -varjot hintaan?

Kyllä, täältä löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja, jotka ovat käytettavissa ilman lisämaksua sekä allasalueella että rannalla.

Relax Beach Hotellissa on kaksi keskikokoista allasaluetta. Yksi allas kahdella vesiliukumäellä ja toinen pienemmällä vesiliukumäellä. Molemmissa altaissa on pieni aidattu alue varattuna perheen pienimpien vesileikeille.

Allasalueella on myös allasbaari.

Vain kivenheiton päästä hotellilta, heti tien toiselta puolelta, löytyy itäinen ranta. Pääset sinne hotellilta tien ali menevää tunnelia pitkin. Pieni rantakaistale, jossa on pienten kivien sekoittamaa hiekkaa, sopii hyvin pulahtamiseen, kun et jaksa lähteä upealle Kleopatra-rannalle, joka sijaitsee hieman kauempana. Rannalla on mahdollisuus ostaa viilentävää juotavaa, mikäli näin haluat.

Rantapyyhkeet altaalle ja rannalle voi lainata hotellin vastaanotosta panttia vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Juomat rannalla, tietyt vesiurheiluaktiviteetit

Yksinkertaisia makuelämyksiä mukavassa ympäristössä

Relax Beach Hotellin ravintolassa on mahdollisuus istua sisällä tai ulkona ja nauttia aterioistasi samalla kun voit ihailla näkymää uima-allasalueelle. All Inclusive kattaa aamiaisen, lounaan ja illallisen.

Iltapäivällä tarjolla on kevyitä välipaloja, kun vatsasi alkaa kurnia, ja jos haluat nukkua pitkään aamuisin, voit nauttia hieman myöhäisemmän aamiaisen. Paikalliset juomat sisältyvät All Inclusive -pakettiin.

Pääravintolan lisäksi altaan alueella on myös allasbaari.

Tarjolla on kahvia ja leivonnaisia tiettyinä iltapäivän tunteina. Hotellin etupuolella voit istua ulkona ja nauttia illallisdrinkin tai kahvin lounge-ympäristössä. Täällä on mukavia sohvia ja jopa riippukeinuja, joissa voit rentoutua.

 

Lisämaksua vastaan

Tietyt maahantuodut juomat

Mitä Alanyassa voi tehdä?

Alanya tarjoaa laajan valikoiman ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, baareja ja aktiviteetteja, eli kaiken mitä tarvitset loman aikana!

Vuokraa auto ja käy vuorilla sijaitsevalla Dim Çay -joen varrella olevalla suurella padolla tai suuntaa viehättävälle satama-alueelle ja nauti illallinen Alanyan maagisen linnoituksen huipulla koko kaupunki näkymänäsi.

Uuden lomakampaukset loihtii hotellin kampaamo. Hotellilla on myös laukku- ja vaatekauppa, josta voit ostaa hauskoja leluja uima-allas leikkeihin tai ehkä uudet uimahousut? Jos sinulla tekee mieli jotain herkullista Relax Beach Hotellin All Inclusive -aikojen ulkopuolella, löytyy hotellista pieni ruokakauppa, josta voit ostaa juomia, välipaloja ja herkkuja.

Relax Beach Hotel tarjoaa ilmaisen wifi yhteyden.

 

Lisämaksua vastaan

Parturi, putiikit

Lomaile mukavasti Alanyassa

Relax Beach Hotellin huoneet ovat hiljattain remontoituja ja modernisti sisustettuja vaalealla puulla.

Huoneissa on ilmastointi, wifi, tallelokero, tv, puhelin, laminaattilattia sekä tee- ja kahvitarvikkeet. Huoneissa on myös parveke ja minijääkaappi, joka täytetään lisämaksua vastaan.

Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivain.

 

Lisämaksua vastaan

Tallelokero

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Huoneet ovat noin 18 m² ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista. Täällä voi majoittua enimmillään kolme aikuista tai kaksi aikuista ja yksi lapsi. Yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 3-5 hengelle

Perhehuone, 3-5 hengelle

Perhehuone on noin 40 m², ja koostuu kahdesta erillisestä huoneesta, joiden välissä on ovi. Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja yksi 160x80 cm lisävuode. Huoneeseen vaaditaan kolme täysihintaista. Täällä voi majoittua enintään viisi aikuista, tai kaksi aikuista ja kolme lasta. Kahdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta.

Kokeile turkkilaista erikoisuutta!

Mikä hotelli Turkissa olisikaan ilman omaa hamamia? Relax Beach Hotellissa on pieni spa, joka tarjoaa tätä turkkilaista erikoisuutta sekä muita yksinkertaisempia hoitoja. Täällä on myös sauna ja höyrysauna.

 

Lisämaksua vastaan

Spa ja hoidot

Relax Beach Hotel sijaitsee melko vilkkaan tien vieressä. Liikenteen äänet voivat kuulua huoneisiin.

Korkeasesongin aikaan uima-allasalueella voi olla ruuhkaa.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme