Uutuus!

Ayia Napa, Kypros

Milea Hotel


Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
700 m 
Keskusta
700 m (Nissi Avenue) 

Keskustahotelli vilkkaassa Ayia Napassa

Milea Hotel sijaitsee Ayia Napan kaupungin sydämessä. Hotelli on hyvä valinta sinulle, joka etsit aktiivista lomaa keskeisellä sijainnilla.

Hotellissa on pieni ravintola ja kaksi viihtyisää baaria. Täällä aamiainen sisältyy vieraillemme saadaksesi todella hyvän alun jokaiselle lomapäivälle!

Pienellä allasalueella on allas, jossa on myös matala osa pienille lapsille. Altaan ympärillä on useita aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

Hotellin modernien huoneiden parvekkeilta on joko allasnäkymä tai näkymä maalle päin.

Kun asut Milea Hotelissa, voit tutustua vilkkaaseen Ayia Napaan ja tämän ympäristöön. Koe kimaltavat lahdet, kyproslainen ruokakulttuuri ja jännittävä yöelämä.

Vieraidemme suosikit:

 • Sijainti! Lähellä Ayia Napan ostospaikkoja, baareja ja ravintoloita
 • Modernit hotellihuoneet
 • Aamiainen sisältyy hintaan!

Suosittelemme tätä hotellia pariskunnille tai ystäville, jotka haluavat lomailla keskeisellä paikalla lähellä merta, kauppoja ja jännittäviä ruokakokemuksia.

 

Ruoka ja juoma Milea Hotelissa

Tässä hotellissa on pieni buffet-ravintola, joka tarjoilee aamiaisen seisovasta pöydästä sisältyen pakettimatkaasi.

Milea Hotelissa on myös kaksi baaria. Toinen sijaitsee aulassa, missä voi nauttia juomia trendikkäässä lounge-ympäristössä tai istua ulkona. Toinen baari sijaitsee kätevästi altaan reunalla.

Jos haluat tutustua Kyproksen ruokakulttuuriin, voit helposti lähteä kaupungille ja kokeilla paikallista lounasta tai tunnelmallista illallista. Ayia Napassa on runsaasti kahviloita ja ravintoloita, ja hyviä vaihtoehtoja löytyy myös lapsille.

Hyvä tietää:

Tupakointia voi esiintyä yleisissä ulkotiloissa.

Mukavat hotellihuoneet Ayia Napassa

Milea Hotelin huoneet ovat moderneja ja mukavasti sisustettuja lempeissä väreissä, jotka tuovat mieleen meren. Huoneista on joko näkymä maalle päin tai altaalle, ja kaikissa huoneissa on laattalattia.

Nämä löytyvät kaikista huoneista:

 • Parveke
 • Ilmastointi
 • Minijääkaappi
 • Wifi
 • Vedenkeitin
 • Tv, puhelin
 • Tallelokero lisämaksusta
 • Suihkukaappi, hiustenkuivaaja

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Kahden hengen huone, 2 hengelle

20 m² kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi asua enintään kaksi aikuista. Huoneen voi varata mantereelle tai altaalle lisämaksusta. Tämän voi myös varata yhden hengen huoneena lisämaksusta.

Onko Milea Hotelissa allas?

Kyllä, on. Milea Hotelissa on pieni allasalue, jossa on allas ja lastenallas pienimmille. Altaan ympärillä on aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja sekä allasbaari, joten sinulla on helppo pääsy virkistävään juomaan lämmössä.

Onko ranta lähellä Milea Hotellia?

Noin 800 metrin päässä hotellista sijaitsee yksi Ayia Napan kuuluisista lahdista, jossa on kultainen hiekka ja kristallinkirkas vesi. Jos menet hieman kauemmas, löydät yhden alueen tunnetuimmista rannoista – Nissi Beachin. Täältä on helppo löytää suosikkirantasi! Koko Ayia Napan rannikko on nimittäin täynnä kimaltelevia uimarantoja.

Nämä löytyvät rannalta:

 • Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja lisämaksusta
 • Rantabaari, jossa on juomia lisämaksusta
 • Joitain vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta

Hyvä tietää:

Lastenaltaassa, joka on yhdistetty aikuisten altaaseen, ei ole kaiteita lasten osion ja syvemmän osan välillä. Pidäthän pienet lapset valvonnassa.

Mitä voi tehdä Milea Hotelissa?

Jos kyllästyt rentoutumaan hotellin altaalla, voit haastaa matkaseurasi pöytätenniksen tai biljardin parissa. Milea Hotel sijaitsee keskellä Ayia Napan kaupunkia, ja hotellin ulkopuolella on paljon tutkittavaa tässä vilkkaassa turistikohteessa.

Ayia Napan keskustassa Nissi Avenuen pääkadulla on runsaasti pieniä kauppoja, olitpa etsimässä muotia tai matkamuistoja.

Shoppailun lomassa voit vierailla kaupungin keskiaikaisessa luostarissa ja tämän puutarhoissa. Älä myöskään missaa ainutlaatuista veistospuistoa – ulkoilmanäyttelyä, jossa on moderneja taideteoksia.

Ayia Napassa sijaitsevat myös kuuluisat yökerhokorttelit. Täällä voit nauttia drinkin tai vain ihailla väkijoukkoja.

Wifi

Hotellihuoneissa ja koko hotellialueella on ilmainen wifi.

Lisämaksusta

Pöytätennis, biljardi

Yleistä

Tupakointia voi esiintyä yleisillä ulkotiloilla.

Kyproksella on vasemmanpuoleinen liikenne. Olethan varovainen, jos aiot ajaa autoa lomallasi.

Kyproksella tarvitset adapterin tai niin sanotun brittiläisen G-mallisen kolmen piikin pistokkeen, joka sopii standardin G-pistorasioihin. Näitä voi ostaa useimmista lähikaupoista useimmissa turistikohteissa ja joidenkin hotellien omista kaupoista.

Allas ja ranta

Lastenaltaassa, joka on yhdistetty aikuisten altaaseen, ei ole kaiteita lasten osion ja syvemmän osan välissä.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme