Nazar täyttää 20 vuotta!

Kahden vuosikymmenen ajan olemme Nazarilla olleet mukana muuttamassa pohjoismaalaisien lomatottumuksia. Kiitos, että olet ollut osa matkaamme!

20 vuotta sitten syntyi se, mikä tänään on Nazar. Tänä päivänä olemme selvä valinta sinulle, joka haluat kokea korkeatasoisen loman, täydellisen perheelle ja henkilökohtaisella palvelulla varustettuna.

Tähän mennessä olemme luoneet unelmalomia yli miljoonalle pohjoismaalaiselle! Yhdessä kanssanne olemme nauttineet All Inclusivesta, pohjoismaisista lastenkerhoista ja täysillä varustetuista vesipuistoista. Aiomme jatkaa samaan malliin - vielä monta vuotta!

Muistatko ensimmäisen Nazar-matkasi?

Huipputarjoukset joka kuukausi!

Joka kuukauden 20. päivä meillä on loistotarjouksia juuri sinulle kiitoksena näistä 20 vuodesta. Pidä silmällä sähköpostiasi joka kuukauden 20. päivä parhaiden alennusten saamiseksi! Tilaa uutiskirje

Kuukauden tarjous!

Juhlimme 20-vuotispäivää upeiden perhehintojen kera! 
Löydä vuoden paras perheloma hotellista, jossa on vesipuistoja, täytettyjä uima-altaita ja laaja valikoima All Inclusive -palveluja.

All Inclusive 1 viikko 2 aikuista + 2 lasta alkaen 1497 €* 

Varaa viimeistään maanantaina 27.5.!

Montako teitä on?

Räätälöi matka täällä! Löydä erikokoisille perheille suunnatuista tarjouksistamme juuri sinun perheelle täydellinen hinta.

Päättyneet kampanjat:

Kilpaile voitta VIP-lomasta!

Voita 10 000 € arvoinen matka!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa All Inclusive -matka maagiseen IC Residenceen, Laraan, Turkkiin kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.

Palkintoon sisältyy:

  • Yksityinen majoitus upeassa Bali-huvilassa
  • Ihana hamam hoitoineen
  • Yksityinen kuljettaja koko päiväksi

IC Residencen eksoottinen Bali Villa on 323 m² puutarha mukaan lukien. Tämä on sisustettu jännittävillä puutyypeillä ja trendikkäillä maalaismaisilla huonekaluilla. Jopa neljä henkeä voi asua täällä, jossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja oma pieni puutarha, jossa on aurinkotuoleja ja riippumatto. Lisäksi saat yksityisen uima-altaan!

 

Bali Villa

IC Residence

    

Lara, Turkki

Kuinka kilpailla:

Kirjoita vastauksesi ja perustelut alla olevaan lomakkeeseen!

Mene sitten Instagram-tiliimme ja seuraa meitä samalla tägäten kolme ystävääsi kilpailua koskevaan postaukseen. Jaathan samalla myös postauksen. Näin sinulla on mahdollisuus voittaa tämä noin 10 000 € arvoinen unelmamatka!

20 vuotta vieraita ajatellen!

Nazarin toimitusjohtaja Kemal Yamanlar on ollut mukana alusta alkaen vuodesta 2004. Kuka sopisi paremmin kertomaan yrityksen historiasta ja millainen All Inclusiven tulisi olla?

Miten Nazarin All Inclusive eroaa tämän päiväisestä verrattuna 20 vuoteen sitten?

Tänä päivänä voit saada All Inclusiven, joka on räätälöity erilaiset tarpeet huomioiden. Tässä Nazar on todella edelläkävijä esimerkiksi tarjoamalla vegaanisia ja kasvisruokabuffetteja. 20 vuotta sitten oli käytännössä vain yksi All Inclusive -vaihtoehto. Tänä päivänä on taas tarjolla laaja valikoima aina yksinkertaisimmista All Inclusive -buffeteista ylellisempiin, joissa on hummeria ja ostereita sekä hienoja brändialkoholijuomia sisältyen.

Olimme ensimmäisiä markkinoilla tarjoamalla All Inclusiven Välimerelle. Jo seuraavana vuonna ensimmäiset kilpailijat tulivat markkinoille, mutta vain Nazarilla on hotellitarjonta, jossa on All Inclusive kaikissa hotelleissamme..

Kenen tulisi valita All Inclusive ja miksi valita Nazar?

Kaikki, jotka haluavat nauttia ruokaelämyksistä ilman huolta laskusta, valitsevat All Inclusiven. Se on niin kätevää! Saavut ravintolaan muutamassa minuutissa huoneestasi ja kaikki on ulottuvillasi.

Meillä Nazarilla on vain tarkkaan valittuja hotelleja, joissa on edullinen All Inclusive kaikkien lompakoille. Meidät tulisi valita myös, jos haluaa kasvisruokabuffetteja.

Meidän historiamme

Tiesitkö, että me Nazarilla olimme Pohjoismaiden ensimmäinen All Inclusive -lomien järjestäjä Välimeren kohteisiin?

2024 - Laajennamme Kyprokselle.

2023 - Lanseeraamme Vegan Friendly by Nazar ja Green Energy -konseptit..

2022 - Kesäkuussa matkustaa Nazarin miljoonas matkustaja Pegasos Worldiin ja saa takaisin KOKO matkan hinnan!

2021 - Pandemian vuosi. Lennämme pienellä kapasiteetilla Rodokselle ja Turkkiin.

2020 - Laajennamme Mallorcalle. Koronavirus leviää koko maailmaan ja keskeytämme kaikki lentomme.

2019 - Täytämme 15 vuotta ja juhlimme tätä erityisellä Dream Plane -kilpailulla!

2018 - Laajennamme Bulgariaan.

2016 - Laajennamme Rodokselle.

2014 - Aloitamme lennot Islannista ja katamme nyt koko Pohjoismaiset markkinat.

2012 - Esittelemme parhaan tuloksemme koskaan, sekä taloudellisesti että asiakastyytyväisyyden osalta.

2011 -Meistä tulee ensimmäinen pohjoismainen matkanjärjestäjä, jolla on vain All Inclusive -matkoja tarjonnassaan.

2009 -Lanseeraamme Pohjoismaiden ensimmäisen All Inclusive -ohjelman Kreetalle.

2007 - Kaksi matkailualan konsernia, First Choice ja TUI, yhdistyvät ja näistä muodostuu TUI Plc., joka on nyt mailman suurin matkakonserni. Meistä tulee Pohjoismaisen TUIn sisaryhtiö.

2006 - Aloitamme matkojen järjestämisen Suomesta.

2005 - Aloitamme Niilin risteilyt 5-tähden aluksilla ja olemme ensimmäisenä tarjoamassa All Inclusivea Niilin risteilyillä.

2004 - Aloitamme toimintamme Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta pitämällä lehdistötilaisuuden Kööpenhaminassa. Olemme osa brittiläistä First Choice -matkakonsernia, ja meistä tulee heidän ensimmäinen investointi pohjoismaisilla markkinoilla. Aloitamme lennot Turkkiin ja Egyptiin.

Älä missaa tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi tiedon tarjouksistamme ja voidaksesi osallistua kilpailuihin.
Älä jää paitsi mahdollisuudesta säästää suuresti seuraavasta unelmalomastasi!

Tilaa uutiskirje

*Kuukauden tarjous! Nämä ovat ehdot:

Tarjouspaikkoja on rajoitettu määrä tietyillä lähdöillä ja hinnat koskevat vain uusia varauksia. Varaa viimeistään maanantaina 27.5.!

Kilpailuehdot

Hyväksyessäsi kilpailuehdot, hyväksyt samalla, että Nazar Nordic AB voi tallentaa ja käsitellä yhteystietojasi voidakseen hallinnoida kilpailua. Mikäli voitat kilpailun, tullaan tullaan sinun etunimesi ja paikkakuntasi julkaisemaan Nazarin kanavissa, kuten verkkosivustolla, Facebookissa ja Instagramissa. Kilpailun päätyttyä sinusta tulee automaattisesti Nazarin uutiskirjeen tilaaja, jonka voit peruuttaa milloin tahansa. Nazar Nordic AB vastaa kilpailusta. Kilpailuun osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Mahdolliset palkintoverot suorittaa voittaja. Kilpaile viimeistään 1.7.

Matkan ehdot

Voitto on kahden aikuisen ja kahden lapsen (enintään 15-vuotiaat) viikon mittainen All Inclusive -loma Ic Residencen Bali Villassa, Turkin Larassa, johon sisältyy meno-paluulento lokakuussa 2024. Matkatavarat, ateriat lennon aikana, kuljetukset lentokentälle ja hotelliin, yksityinen kuljettaja päiväksi sekä hamam-hoito henkeä kohtaan sisältyvät hintaan. Muut lisävalinnat tai mahdolliset lisämatkustajat maksaa voittaja. Jos matkustajia on vähemmän kuin kaksi aikuista ja kaksi lasta, erotusta ei palauteta. Matkaa ei voi vaihtaa lahjakorttiin tai rahaan.