Incekum, Turkki

Pegasos Resort


6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 15 v asti
Vieras­arvio
4.2 / 5
Vegan Friendly by Nazar
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km/25 km 

Suosittu perhehotelli – kertaa kolme!

Pegasos Resort on yksi suosituimmista perhehotelleistamme, jossa on monia aktiviteetteja koko perheelle – erityisesti lapsille.

Hotelli jakaa ulkoalueensa naapurihotellien, Pegasos Royalin ja Pegasos Clubin, kanssa ja näitä kutsutaan yhdessä Pegasos Planetiksi – kokonainen planeetta täynnä aktiviteetteja ja tekemistä. Kaikkien hotellien aktiviteetteja, puitteita, baareja ja altaita näissä kolmessa hotellissa saa käyttää. Poikkeuksena on seisovat pöydät, joista nautitaan omassa hotellissa.

Seikkailullinen wipeout-rata

Tämä suuri All Inclusive -hotelli sijaitsee Incekumissa, suoraan pitkän kultaisen hiekkarannan äärellä, jossa ranta on matala. Vedestä löytää jännittävän wipeout-radan, jossa on upeita esteitä ja joita Nazarin vieraat voivat käyttää maksutta.

Nazarin pohjoismaiset lastenkerhot

Pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme viihdyttävät lapsia omassa upeassa lastenkerhossa nimeltään Captain Nemon merirosvokerho. Vähän vanhemmat lapset voivat viettää aikaa nuortenklubissamme, Chill Out Clubissa - kaiken tämän sisältyen hintaan!

Millaiset ovat All Inclusive -buffetit Pegasos Resortissa?

Perhehotelli Pegasos Resortissa on laaja All Inclusive -tarjonta suurilla seisovilla pöydillä, välipaloilla, teemaravintoloilla ja rajattomalla määrällä jätskiä suurimman osan päivästä.

Pegasos Resortissa on myös kasvisruokatarjontaa tämän seisovassa pöydässä, joka on osa Vegan Friendly by Nazar -satsausta!

Vieraidemme suosikit:

 • Lapsihintoja jopa 15-vuotiaille asti
 • Vesiliukumäkiä Captain Nemos Castlelissa
 • Vauhdikas wipeout-rata seikkailijoille
 • Turkin kenties kaunein hiekkaranta – heti hotellin ulkopuolella
 • Täällä on omat pohjoismaiset oppaamme!
 • Jätski kuuluen hintaan – suurimman osan päivästä

Suosittelemme tätä hotellia lapsiperheille kaiken ikäisillä lapsilla, jotka toivovat lomalleen suurta hotellialuetta, aktiivista lomaa ja erittäin hyviä lastenkerhoja!

Tämä hotelli kuuluu Nazar Collectioniin, johon kuuluu perheystävällisimpiä hotellejamme omilla pohjoismaisilla lastenkerhoillamme.

Mikä on Pegasos Planet?

Pegasos Planet on suuri alue koostuen kolmesta hotellista ja näiden yhteisestä ympäristöstä. Majoittuessasi missä tahansa kolmessa suositussa All Inclusive -hotellissa, Pegasos Resortissa, Pegasos Clubissa tai Pegasos Royalissa, voit hyödyntää koko yhteistä aluetta hotellien ympärillä sekä näiden tarjoamia puitteita.

All Inclusive

Pegasos Planetissa on useita baareja niin uima-altailla kuin rannan tuntumassa. Nauti kylmä juoma Pegasos Royalissa tai mikset kokeilisi turkkilaista kahvia Pegasos Clubin uima-altaalla? Voit myös syödä missä tahansa teemaravintolassa kerran lisämaksutta. Suosittelemme turkkilaista ravintolaa, jossa on jännittäviä ruokia, jotka vievät sinut lomatunnelmiin. Missä tahansa kolmen hotellin baareissa, snackbaareissa, jätskikiskoissa ja teemaravintoloissa voit vierailla riippumatta missä majoitut. Pääateriat nautitaan kuitenkin oman hotellin buffetravintolassa.

Uima-allas ja ranta

Täällä on uima-altaita jokaiseen makuun! Jos pidät rauhasta, voit käyttää Pegasos Resortin rauhallista uima-allasta aikuisille. Jos haluat musiikkia, suuntaa Pegasos Clubin tai Royalin uima-altaalle. Jos haluat mennä vesiliukumäkeen, näitä on Pegasos Resortin ja Royalin välillä Captain Nemos Castlessa niin suuremmille kuin pienemmille lapsille soveltuvina. Jos tarvitset tauon auringosta, voit käyttää sisäuima-altaita, jotka sijaitsevat Pegasos Resortissa ja Pegasos Royalissa.

Pegasos Clubin ulkopuolella on pitkä laituri ja tämän vieressä jännittävä wipeout-rata. Voit käyttää tätä lisämaksusta ollessasi Nazarin vieras!

Aktiviteetit

Pidätkö urheilusta ja aktiviteeteista? Hyvä niin, täällä on nimittäin paljon erilaisia urheilulajeja! Kolme hotellia jakavat useita tenniskenttiä, jotka sijaitsevat Pegasos Royalin vieressä ja edessä. Rannalla on myös vesiurheilulajeja, kuntosali ja opastettuja aktiviteetteja, joista voit nauttia missä tahansa hotellissa.

Vierailethan amfiteatterissa iltaisin, oli hotellisi mikä tahansa. Täällä on tanssia, esityksiä, musiikkia ja parasta kaikista: Nazarin lastenkerhojen minidisco!

Hyvä tietää

Tietyt baarit, ravintolat ja jäätelökioskit ovat lisämaksullisia.

All Inclusive Pegasos Resortissa

Pegasos Resortissa lomailet All Inclusivella ja lasku onkin näin maksettu jo kotoa käsin. Päivän kolme pääateriaa, jotka sisältävät laajan tarjonnan turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokia, tarjoillaan hotellin pääravintolassa. Täällä on usein vilkas tunnelma! Voit valita aterioida joko sisällä tai ulkona, jossa on terassi näkymällä ympäristöön.

Pääravintolassa on myös oma osio, jossa tarjoillaan ruokia erikoisruokavalioita noudattaville. Lue lisää erikoisruokavalioista ja allergiakaavakkeesta tämän sivun lopusta kohdasta "Matkustaminen allergikkona".

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Pegasos Resortin baarit ja snackbaarit

Pegasos Planetin alueella on useampia baareja, joiden väliltä valita. Kaikkien kolmen Pegasos-hotellin altaan yhteydessä on baari. Baareja löytyy myös rannan luota, jotka myös ovat osa All Inclusivea, eikä täältä siis tarvitse erikseen poistua juomaa hakemaan. Kaikissa kolmessa Pegasos-hotellissa voit myös nauttia välipaloista pääaterioiden välillä.

Hotellin teemaravintolat

Pegasos Resortissa on kolme teemaravintolaa, jotka sijaitsevat suurella alueella, jotka jaetaan naapurihotellien kanssa. Voit valita seuraavista keittiöistä: italialainen, turkkilainen tai aasialainen. Tilan salliessa voit ruokailla yhdessä ravintoloista viikon aikana maksutta.

Lasten All Inclusive

Pegasos Resortissa on lapsilla ihan oma seisova pöytä, jossa valita useista lapsiystävällistä suosikeista.

Suurimman ajan kautta tarjoillaan Pegasos Planetin alueella pehmistä jätskikioskissa kahdella eri maulla. Nämä ovat auki korkeasesonkina alkaen toukokuusta. Ajanjaksona, jolloin pehmistä ei ole tarjolla, on hotellilla muuta jätskiä ostettavana.

Vegaanista ruokaa All Inclusive -matkalla

Pegasos Resort kuuluu Vegan Friendly by Nazar -konseptiin tarjoten kasvisvaihtoehtoja niin aamiaiselle, lounaalle kuin illalliselle seisovassa pöydässä. Välillä on hotellilla tarjolla alkuruokia, välipaloja ja/tai vegaanisia leivonnaisia.

Tämä kuuluu All Inclusive -tarjontaan Pegasos Resortissa:

 • All Inclusive -buffetti: aamiaisella, lounaalla ja illallisella
 • Paikalliset alkoholilliset/alkoholittomat juomat kello 10:00-01:00
 • Yksi vierailu yhdessä teemaravintolassa (yhden viikon loman aikana)
 • Paikalliset alkoholilliset/alkoholittomat juomat rantabaarissa
 • Jätskiä suurimman osan päivästä
 • Välipaloja osan päivää
 • Keskiyön keitto 23.30-00.00

Hyvä tietää:

Varaathan pöydän teemaravintolaan hyvissä ajoin, mieluiten heti lomasi alussa.

Pullotettu juoma, tuontijuomat, tuorepuristettu mehu, osa snackseistä ja vierailut teemaravintoloiden ulkopuolella eivät sisälly All Inclusive -tarjontaan. .

Osa teemaravintoloista on ulkotiloissa, jonka takia aukioloajat riippuvat säästä ja sesongista.

Tupakointia voi esiintyä yleisillä ulkoalueilla.

Valoisan ajatonta tyyliä

Huoneet Pegasos Resortissa ovat kodikkaita vaaleilla puisilla huonekaluilla ja tekstiileillä. Täällä on tärkeimmät mitä tarvitset viihtyisään lomaan! Huoneissa on laminaattilattia tai kokolattiamatto. 

Side by side

Voit taata vierekkäiset huoneet kaikille seurueessasi. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä. Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä on mahdollista lisätä suurimpaan osaan huonetyyppejä. Lue lisää Side by side -lisävalinnasta täältä.

Nämä ovat kaikissa huoneissa:

 • Parveke
 • Keskusilmastointi
 • Minibaari, joka täytetään lisämaksua vastaan
 • Wifi lisämaksusta
 • TV, puhelin
 • Tallelokero lisämaksua vastaan
 • Suihkukaappi ja hiustenkuivaaja

Hyvä tietää:

Ilmastointi on toiminnassa riippuen lämpötilasta ja vuodenajasta.

Jos varaat Comfort Classin, huoneessa oleva wifi sisältyy hintaan.

Huoneissa, jotka ovat mantereen puolella, saattaa esiintyä melua hotellin ulkopuoliselta tieltä. Huoneissa, jotka ovat uima-altaalle ja merelle päin, saattaa esiintyä melua hotellin iltaohjelmista.

Lisämaksua vastaan

Wifi, tallelokero, minibaarin täyttö.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Noin 25 m² kokoisissa kahden hengen huoneissa on yksi huonetila, jossa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Tilaa on kolmelle hengelle, jolloin kolmas henkilö nukkuu 185x80 cm kokoisessa lisävuoteessa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja lisämaksua vastaan voit myös saada huoneen yhdelle. Kaappitilaa on runsaasti, ja huoneessa on pieni pöytä ja kaksi tuolia. Kaikki huoneet ovat merenpuoleisia, mutta näköala vaihtelee hieman huoneen sijainnista riippuen.

Side by Side: Varatessasi tämän huonetyypin, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan toisen kahden hengen tai kahden hengen Connection-huoneen kanssa lisämaksua vastaan.

Kahden hengen Connection -huone, 4-6 hengelle

Kahden hengen Connection -huone, 4-6 hengelle

Noin 50 m² kokoinen merenpuoleinen kahden hengen Connection -huone koostuu kahdesta tavallisesta kahden hengen huoneesta (lue lisää yllä olevasta kuvauksesta), joiden välissä on ovi. Tilaa on jopa kuudelle aikuiselle ja huonetyyppi vaatii vähintään neljä täysihintaista vierasta. Huoneessa on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi 185x80 cm kokoista lisävuodetta. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Oven sijainnin vuoksi on tässä huonetyypissä tilaa enimmillään yhdelle pinnasängylle.

Side by Side: Varatessasi kaksi samaa huonetyyppiä olevaa huonetta, voit taata huoneet korkeintaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan.

Deluxe-huone, 2-4 hengelle

Deluxe-huone, 2-4 hengelle

Noin 30 m² kokoisissa deluxe-huoneissa on tilaa neljälle hengelle. Sisustus on sama kuin kahden hengen huoneissa, mutta huonetila on huomattavasti suurempi ja täällä on miellyttävä sohvatila. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi 185x90 cm kokoista lisävuodetta. Huoneessa voi asua korkeintaan kolme aikuista ja huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista vierasta. Kaikissa deluxe-huoneissa on näköala mantereen puolelle.

Side by Side: Varatessasi kaksi samaa huonetyyppiä olevaa huonetta, voit taata huoneet korkeintaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan.

Perhesviitti merinäköalalla, 2-4 hengelle

Perhesviitti merinäköalalla, 2-4 hengelle

Noin 50 m² perhesviiteissä on yhdistetty olo-/makuuhuone kahdella vuodesohvalla (mitoiltaan 200x90 ja 190x120 cm) sekä erillinen makuuhuone kahdella kunnollisella vuodepaikalla. Tämä on erittäin kätevä ja mukavin vaihtoehto kahden lapsen kanssa matkustaville perheille.

Pegasos Resortissa on erityyppisiä perhesviittejä, joissa kaikissa on parveke tai terassi sekä vähintään yksi kylpyhuone, sisustus ja ulkomuoto saattavat kuitenkin vaihdella. Ylimmän kerroksen sviitit ovat viihtyisiä penthouse-sviittejä. Kaikki perhesviitit ovat merenpuoleisia, mutta merinäköala sviiteistä on rajallinen korkeiden ja suojaavien kaiteiden takia, ja parvekkeelta avautuva näköala vaihtelee.

Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Tietyn perhesviitin varaaminen etukäteen ei ole mahdollista.

 

Grand-sviitti merinäköalalla, 2 hengelle

Grand-sviitti merinäköalalla, 2 hengelle

Noin 64 m² kokoinen Grand-sviitti on oiva vaihtoehto, mikäli haluat lisää tilaa ja mukavuutta huoneessasi. Saat käyttöösi suuren tilavan parvekkeen, näköalan merelle, tilavan olohuoneen tyylikkäällä sohvaryhmällä ja ruokapöydällä, erillisen makuuhuoneen katosvuoteella ja tarvittaessa lisävuoteella (190x90 cm) sekä kylpyhuoneen poreammeella. Tilaa on kahdelle hengelle, ja huonetyyppiin vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta.

King-sviitti merinäköalalla, 3-4 hengelle

King-sviitti merinäköalalla, 3-4 hengelle

Runsaasti tilaa kaipaaville on tarjolla noin 130 m² kokinen King-sviitti. Tämä sviitti vastaa pitkälti Grand-sviittiä, paitsi että King-sviiteissä on kaksi makuuhuonetta Grand-sviitin yhden sijaan, ja sviitti on kaksi kertaa suurempi. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa huonetta kohden. Täällä on myös kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on poreamme. Huoneeseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Huone yhdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Tämä on kahden hengen huone (katso huonetyyppi ylhäältä), jossa aikuinen voi asua jopa kahden lapsen kanssa, jotka maksavat lapsihinnan.

Mitä uima-altaita Pegasos Resortissa on?

Vieraillessasi Pegasos Resortissa sinua ja perhettäsi odottavat monet, aurinkoiset kokemukset. Käytössäsi ovat myös kaikki Pegasos Royalin ja Pegasos Clubin altaat, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan allasalueen.Aivan hotellin ulkopuolella on hieman rauhallisempi allas, jossa voi nauttia viilentävästä pulahduksesta. Mikäli toivot enemmän tapahtumia altaalla, suosittelemme Pegasos Royalin ja Pegasos Clubin uima-altaita, joissa järjestetään aktiviteetteja ja soitetaan musiikkia.

Captain Nemos Castle Pegasos Planetissa

Pegasos Resortin ja naapurihotelli Pegasos Royalin välissä sijaitsee satumainen vesipuisto, Captain Nemo’s Castle. Täällä on vesiliukumäkiä sekä pienille että suurille hurjapäille, ja lapset löytävät todennäköisesti vesipuistosta paljon leikkikavereita.

Turkin mahtavin wipeout-rata?

Ranta Pegasos Resortissa on Turkin kauneimpia. Tämä levittäytyy kilometrin pituiselle alueelle kultaisen hienolla hiekallaan. Tämän lisäksi ranta on matalaa ja erityisen lapsiystävällinen!

Rannalla on iso seikkailumainen wipeout-rata, joka koostuu puhallettavista esteistä, jotka kelluvat vedessä. Tähän Nazarin vierailla on vapaa pääsy! Huomioithan, että rata saattaa kuitenkin olla suljettu sääolosuhteiden takia, kuten kovan tuulen tai laineiden vuoksi.

Voit katsoa videoita ja kuvia hurjasta Wipeout-radasta täältä.

Tuleeko minun ottaa oma rantapyyhe mukaan Pegasos Resortiin?

Ei. Pyyhkeitä altaalle ja rannalle voi lainata hotellin spasta lisämaksutta. Pyyhkeen saat pyyhekortilla, jonka saa hotellille tulon yhteydessä. Pyyhkeen voi myös vaihtaa päivittäin. Rantapyyhepalvelu on avoinna tiettyinä aikoina päivästä.

Nämä löytyvät Pegasos Resortin rannalta:

 • Vesiurheiluaktiviteetteja, joista osa on lisämaksua vastaan
 • Aurinkovuoteet ja varjot lisämaksutta
 • Rantabaari juomilla - kuuluen All Inclusiveen!

Hyvä tietää:

Rauhalliselle altaalle voi kuulua jonkin verran musiikkia aktiiviselta altaalta.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä pituus/ikärajoituksia. Säännöistä voi lukea lisää kohdasta ”Tärkeää tietoa ennen kuin varaat matkasi”.

Nazarin lasten- ja nuorten kerhot!

Captain Nemon merirosvokerho – Nazarin lastenkerho

Omassa Captain Nemon merirosvokerhossamme maalataan, leikitään ja pelataan! Lapset saavat kokeilla kasvomaalausta ja valmistautua viikon suureen tapahtumaan, joka on Captain Nemon syntymäpäivä! Täällä merirosvo-kapteenia juhlitaan syntymäpäiväkakulla ja lauluilla. Kaikilla Nazar-lapsilla on vapaapääsy merirosvokerhoon, jota johtavat omat pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme.

Crazy Fun -teemapäivät!

Useana kertana viikossa on lastenkerhossa uusi teema eri päivinä. Muutu merirosvoksi yhtenä päivänä, kun on Pirate Day. Täällä etsitään aarteita ja käydään kunnon merirosvokoulua, tai mitä sanoisit vesileikeistä Splash Daynä, jossa lapset haastavat kavereitaan vesisodassa? Challenge Dayn aikana on lapsilla mahdollisuus kilpailla toisiaan vastaan, kun taas Crazy Daynä hellitämme sääntöjen kanssa, jolloin mitä tahansa voi tapahtua!

Illan suuri kohokohta on itse minidisco, jossa kaikenikäiset lapset pääsevät tanssimaan parhaimpien lomahittien tahtiin! Minidisco järjestetään vähintään neljä kertaa viikon aikana.

Chill Out Club – Nazarin nuorisoklubi

Nuorilla on aivan oma klubinsa, jossa he voivat chillata muiden pohjoismaalaisien nuorien ja ystävien kanssa. Chill Out Clubissamme voi urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta muiden seurassa.

Viihdettä lapsille

Pegasos Resortissa on paljon aktiviteetteja ja viihdettä lapsille. Jos pienet väsyvät vesileikkeihin, alueella on leikkipaikka, ja myös pieni ulkopelihalli, jossa lapset voivat viettää aikaa lisämaksusta. Hotellit järjestävät viikoittain puutarhajuhlan, jossa lapsia viihdytetään jännittävillä tempuilla, kuten hauskoilla ilmapalloeläimillä.

Parasta kaikessa on oma lastenkerhomme minidisco, jossa lapset voivat tanssia yhdessä ja esitellä uusia liikkeitään iloisille vanhemmille!

Nämä löytyvät myös lasten Pegasos Resortissa:

 • Lastenaltaita ja vesiliukumäkiä Captain Nemos Castlelissa
 • Lastenkerhon klubirakennus sisä- ja ulkoleikkeihin
 • Oma seisova pöytä pääravintolassa
 • Suuri haastava wipeout-rata rannan luona

Hyvä tietää Nazarin lasten- ja nuortenklubeista:

Pegasos-hotelleissamme järjestetään Captain Nemon merirosvokerho 5-6 kertaa viikossa 4-11-vuotiaille lapsille 15. toukokuuta ja 31. lokakuuta välisellä ajalla. Minidisco järjestetään vähintään neljänä kertana viikossa.

Chill Out Club 12-17-vuotiaille nuorille taas järjestetään 1. kesäkuusta 31. elokuuhun sekä 1-31. lokakuuta 2-3 kertana viikossa.

Kids Comfort – lisävalinta, joka helpottaa lapsiperheiden lomailua!

Me Nazarilla rakastamme lapsia ja haluammekin, että kaikki perheet voivat rentoutua lomallaan!

Pegasos Resortissa voit vara Kids Comfortin saadaksesi matkarattaat, syöttötuolin ja vedenkeittimen huoneeseen tuotuna. Jätä rattaat kotiin ja tee lomastasi vieläkin helpompi. Kids Comfort varataan lisävalintana kotisivuilta tai asiakaspalvelustamme ennen matkaasi.

Mitä tekemistä Pegasos Resortissa on?

Pegasos Resortissa ja tämän sisarhotelleissa on paljon hauskoja aktiviteetteja niin maalla kuin vedessä. Aloita päivä juoksulenkillä kolmen hotellin välisillä poluilla tai tee ostoksia hotellin kaupoissa, josta löytyy nahkaa, koruja sekä matkamuistoja.

Wifi

Aulassa wifi on saatavilla lisämaksutta, mutta huoneissa tämä on lisämaksullinen. Mikäli varaat Comfort Classin, wifi huoneessa sisältyy hintaan. Hotellin wifin nopeus vaihtelee käyttäjien määrän ja sijainnin mukaan hotellissa.

Aktiviteettien tarjonta Pegasos Resortissa:

 • Rantalentopalloa, vesijumppaa, tennistä, tikanheittoa, pöytätennistä sekä paljon muuta.

Viihdetarjonta Pegasos Resortissa:

 • Iltaesityksiä, tanssia ja viihdettä suuren amfiteatterin ulkotiloissa

Lue lisää aktiviteeteista ja viihteestä lapsille kohdasta ” Lapsille ja nuorille”.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, wifi huoneissa ilman Comfort Class -pakettia, tennis ja tennisvarusteet, valaistu tennisrata.

Kokeile turkkilaista hamamia

Pegasos Resortin spassa voi hemmotella itseään hieronnalla ja kauneushoidoilla, käydä saunassa tai kokeilla turkkilaista hamamia, joka puhdistaa kehon ja mielen. Turkkilainen hamam tarkoittaa suurta huonetta marmorilla, korkealla lämpötilalla ja höyryllä. Täällä voit saada vartalonkuorinnan, jotta kaikki kuolleet ihosolut lähtevät. Tämän jälkeen sinua hierotaan hellästi pehmeällä vaahdolla. Turkilainen sauna on erilainen kokemus, joka on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Varaa hamam-paketti

Pegasos Resortiin voit varata etukäteen hamam-paketin kotoa. Paketti sisältää perinteisen kuorinnan ja vaahtohieronnan sekä 30 minuutin rentouttavan öljyhieronnan. Valitse hamam-paketti lisävalintana matkaasi varatessasi! Lue lisää hamam-paketista täältä.

Fitness ja kuntosali Pegasos Resortissa

Pegasos Resortissa on kuntosali, jossa on kaikki tarvittavat treenilaitteet ja painot pysyäksesi aktiivisena lomallasi. Hotellilla on myös sisäuima-allas. Osallistu vesijumppaan tai aerobics- ja step-tunneille, jotka järjestetään taitavien kansainvälisten aktiviteettiohjaajien toimesta. Joinakin päivinä järjestetään aamuvoimistelua tai venyttelyä.

Pegasos Resortin treenitarjonta:

 • Aamujumppaa ja venyttelyä
 • Vesijumppaa
 • Vesipooloa
 • Aerobicia ja Steppiä

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot sekä spa-osion puitteet.

Hienoja huoneita liikuntarajoitteisille vieraille

Pegasos Resortissa on noin 50 m² kokoisia huoneita, jotka sopivat myös liikuntarajoitteisille vieraille. Sviiteissä on kaksi huonetta, joissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Tilaa on kolmelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Kaikkien huoneiden lattia on päällystetty kokolattiamatolla ja kaikista huoneista on merinäköala. Kylpyhuoneessa on suihku sekä kylpyjakkara, josta saa tukea. WC:ssä on hiustenkuivaajan ja seinäpuhelimen lisäksi kädensija. Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tv, oma parveke, minijääkaappi, sekä tallelokero.

Huomioithan, että olohuoneesta parvekkeelle vievän liukuoven yhteydessä on muutaman sentin korkuinen kynnys, joka on hyvä tietää käyttäessäsi pyörätuolia.

Liikuntarajoitteisena matkalle - yleistietoa

Ylellisten lomien erikoisjärjestäjänä meidän valikoimaamme kuuluu myös liikuntarajoitteisille sopivia hotelleja, vaikka Turkissa onkin valitettavasti vaikea löytää hotellia liikuntarajoitteisille vieraille.

Hotelleistamme parhaat olosuhteet liikuntarajoitteisille matkustajille tarjoavat Pegasos World Sidessä sekä Pegasos Resort ja Royal Incekumissa. Pyörätuolin käyttäjät pystyvät liikkumaan suhteellisen esteettömästi näiden kahden hotellin alueella. Muutamilla uima-altailla ei ole hissiä ja rannalla ei ole erityisesti liikuntarajoitteisille suunniteltuja luiskia. Ravintoloihin pääsee kuitenkin esteittä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Muutama vinkki

 • Liikuntarajoitteisten matkailijoiden huomiointi hotelleja suunniteltaessa on melko uusi käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.
 • Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita vaatimuksesi ja toiveesi aina kirjallisesti.
 • Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.

 

 

Hanki lisämukavuutta lomallesi Comfort Classilla!

Tässä hotellissa voit valita lomaasi Comfort Class –kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellille, ilmaisen wifin huoneeseen, myöhäisen uloskirjoittautumisen hotellilta lähtöpäivänä, teille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class –kokonaisuuksia on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi!
 

Saat kaiken tämän Comfort Class -luokassa

 • Teille varatut aurinkovuoteet rannalla
 • À la carte–aamiainen kolmena päivänä viikossa sisältäen vastapuristettua tuoremehua
 • VIP-sisäänkirjautuminen hotellilla tulopäivänä
 • Ilmainen nettiyhteys huoneissa
 • Mahdollisuus ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin teemaravintoloista
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 18:sta
 • 20 % alennusta kaikista hotellin wellness-keskuksen hoidoista
 • Täytetty minibaari tulopäivänä (2 Cola + 1 Cola Light + 1 Fanta + 1 Sprite + 2 pulloa kivennäisvettä+ 1 l vesipullon)
 • 2 aamutakkia ja 2 paria tohveleita
 • Pyyhkeet altaalle huoneisiin tuotuna

Comfort Class tulee varata viimeistään kolme päivää ennen lähtöä.

Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä. 

Lue lisää.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Incekum/Alanya

Hotelli sijaitsee Incekumissa Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista.

Erikoisruokavalioita, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle. Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja.Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoositon vaihtoehto. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive-tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin muuhun hotelliin, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet oston. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, joka puolestaan voi käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä.

Yleistä

Wifin nopeus hotellissa vaihtelee riippuen käyttäjien määrästä ja missäpäin hotellia on.

Pegasos Resortin huoneet ovat 4-tähteä, mutta upeiden perhepuitteiden ja loistavien lastenkerhojemme takia, olemme antaneet hotellille 5 n.

Ruoka ja juoma

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Pääravintolassa on usein paljon vilskettä - ja sesongin huippuaikoina täällä saattaa olla ruuhkaista. Suosittelemme sovittamaan ravintolavierailusi ajankohta sellaiseksi, että et ruokaile pahimpana ruuhka-aikoina.

Pehmistä tarjoillaan vain tiettyinä aikoina kautta. Muina aikoina on ostettavana jätskiä.

Lapset ja nuoret

Pegasos-hotelleissamme järjestetään Captain Nemon merirosvokerho 5-6 kertaa viikossa 4-11-vuotiaille lapsille 15. toukokuuta ja 31. lokakuuta välisellä ajalla. Minidisco järjestetään vähintään neljänä kertana viikossa.

Chill Out Club 12-17-vuotiaille nuorille taas järjestetään 1. kesäkuusta 31. elokuuhun sekä 1-31. lokakuuta 2-3 kertana viikossa.

Uima-allas ja ranta

Ulkoaltaat eivät ole lämmitettyjä ja voivat olla melko viileitä juuri kauden alussa ja lopussa.

Aktiivisien uima-altaiden ympäristössä on usein vilkas tunnelma, äänekästä musiikkia ja joskus hieman ruuhkaa.

Wipeout-rata on avoinna päivittäin klo 10.00-18.00 15. toukokuuta alkaen ja aina syyskuun loppuun asti. Huomioithan, että rata saatetaan sulkea lyhyemmiksi tai pidemmiksi jaksoiksi riippuen tuulisesta säästä tai isoista aalloista, jotka voivat vaikuttaa koko wipeout-radan sesonkiin. Turvallisuussyistä on täällä vähimmäisikäraja ja pituusraja. Vähimmäispituus on 110 cm ja 6-10-vuotiaat lapset saavat olla radalla ainoastaan aikuisen valvonnassa.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia:

Vesiliukumäet:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon vihreä vesiliukumäki

37 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon sininen vesiliukumäki

20 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon oranssi vesiliukumäki

47 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon keltainen vesiliukumäki

8,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin vihreä vesiliukumäki

35 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin keltainen vesiliukumäki

6,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal valkoinen vesiliukumäki

4 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Lastenallas (sieni)

5 m pitkä, altaan syvyys 35 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Pegasos Resort

Iso keltainen vesiliukumäki

28,5 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Valkoinen tunneli

11,5 m, altaan syvyys 1,30 m.

Avoin allas

6,3 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Lastenallas Mickey Mouse 1

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 2

5,70 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 3

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

 

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

Pegasos Resortissa tehdään muun muassa seuraavaa:

Pääravintolassa on lopetettu veden tarjoilu muovipulloissa, ja suodatettua vettä tarjoillaan tämän sijaan vesiautomaateista

Hotellille on palkattu vihreä tiimi, joka järjestää eri tapahtumia vieraiden kanssa. Tämä voi olla esimerkiksi puiden istutusta tai luonnon ja rannan siivousta

Ranta on saanut ympäristömerkin ”Blue Flag”, joka todistaa, että vesi on hyvälaatuista ja ranta on hyvin varustettu sekä aktiviteetit tuovat ympäristötietoa. 

Hotellin rannalla kasvaa hiekkaliljoja, mikä on uhanalainen laji. Kukan suojelemiseksi on tänne laitettu kylttejä, jossa vieraita kehotetaan jättämään nämä rauhaan

Viime vuonna istutettiin 3000 puuta hotellin nimiin yhteistyössä TEMA-organisaation kanssa. Puut istutettiin Turkissa Denizli-alueelle

Hotelli tukee monta projektia, joilla on yhteiskunnallista vastuuta. He antavat muun muassa tukea kouluille lähialueilla, ja tekevät lahjoituksia eri organisaatioille, jotka tukevat kehitysvammaisia lapsia sekä myös lapsien suojelemista

 

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme