Incekum, Turkki

Pegasos Resort

Vegan Friendly by Nazar
Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 890 arvioon
Vegan Friendly by Nazar
Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 890 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 15-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km/25 km 
Pegasos Resort
Pegasos Resort_1
Pegasos Resort_2
Pegasos Resort_3
Pegasos Resort_4
Pegasos Resort_5

Suosittu perhehotelli yhdellä Turkin parhaimmista hiekkarannoista

Pegasos Resortissa olemme keränneet yhteen pakettiin kaikki mielestämme tarvittavat puitteet täydellisen loman viettoon: rannan läheinen sijainti, roppakaupalla lastenaktiviteetteja, suuri vesipuisto ja luonnollisesti All Inclusivella. Olemmekin varmoja siitä, että kotiinpaluu ei ehkä olekaan niin mieluista! Pegasos Resort on vieraidemme suuri suosikki ja oppaamme tekevätkin hotellilla kaikkensa varmistaakseen sinulle ja perheellesi ikimuistoisen loman.

Tämä Incekumissa sijaitseva perhehotelli jakaa yhteiset ulkopuitteet naapurihotellien Pegasos Royalin ja Pegasos Clubin kanssa tarkoittaen sitä, että maksat vain yhdestä hotellista, mutta saat kuitenkin kolmen hotellin mukavuudet käyttöösi!

Nazarin omat pohjoismaalaiset aktiviteettioppaat ovat valmiina ottamaan vastaan lapsia Captain Nemon merirosvokerhossa ja Chill Out Clubissa nuorille näiden kaikkien kuuluessa matkan hintaan! Tämän lisäksi matkustavat jopa 15-vuotiaat lapset alennettuun hintaan. Lue lisää lastenkerhoista Pegasos Planet-alueella kohdasta "Lapsille ja nuorille".

Pegasos Resort sijaitsee ihanan hiekkarannan äärellä, joka on kilometrin pituinen, ja missä hiekka on hienoa ja rantavesi matalaa. Rannalla on myös ainutlaatuinen wipeout-rata, jonka hurjat kelluvat esteet tarjoavat haastetta koko päivän ajaksi.

Täällä on laaja All Inclusive -tarjonta. Nyt on Pegasos Resortin seisovassa pöydässä sitä paitsi tarjolla erityisen hyviä vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja, joka kuuluu uuteen investointiin ”Vegan Friendly by Nazar”!

Resortissa on ihastuttava vehreä puutarhaympäristö, missä voit harrastaa hauskoja aktiviteetteja pitkin päivää. Iltaisin taas voit nauttia ihanasta lomatunnelmasta hotellin amfiteatterissa erilaisten esityksien parissa. Pegasos Resort soveltuu loistavasti pariskunnille sekä lapsiperheille tilavien huoneiden, vesipuiston, wipeout-radan sekä keskeisen sijainnin vuoksi unohtamatta lapsiystävällistä rantaa.

Tämä hotelli kuuluu Nazar Collectioniin, johon kuuluu perheystävällisimpiä hotellejamme omilla pohjoismaisilla lastenkerhoillamme.

Haasta itsesi hauskassa wipeout-radassa

Vieraillessasi Pegasos Resortissa sinua ja perhettäsi odottavat monet, aurinkoiset kokemukset. Käytössäsi ovat myös kaikki Pegasos Royalin ja Pegasos Clubin altaat, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan allasalueen.

Aivan hotellin edessä on hiljainen allas, jossa voi rauhassa rentoutua esimerkiksi hyvän kirjan parissa tai nauttia virkistävästä pulahduksesta. Vauhtia ja elämää löydätte kaikilta Pegasos Royalin ja Pegasos Clubin allasalueilta, joissa järjestetään tapahtumia ja soitetaan musiikkia.

Pegasos Resortin ja naapurihotelli Pegasos Royalin välissä sijaitsee satumainen vesipuisto, Captain Nemo’s Castle. Täällä on vesiliukumäkiä sekä pienille että suurille hurjapäille, ja lapset löytävät todennäköisesti vesipuistosta paljon leikkikavereita.

Olemme valinneet Pegasos Resortin ranta-alueen Nazarin parhaimmaksi rannaksi. Ja syystäkin, sillä ranta on yli kilometrin pituinen ja tämän hiekka on erityisen hienoa ja upean kullankeltaista. Lapset voivat leikkiä turvallisesti vedenrajassa, sillä ranta on matalavetinen.

Rannalla on myös loistava wipeout-rata, jota vieraamme voivat käyttää vapaasti maksutta! Ainutlaatuinen, täynnä vauhtia oleva wipeout-rata on avattu kantavierassuosikkiemme Pegasos Resortin ja Pegasos Royalin rannalle. Wipeout-rata on meressä, rannan läheisyydessä oleva alue, jossa on vedessä kelluvia, isoja puhallettavia esteitä. Wipeout-rata on saanut innoituksen samannimisestä tv-ohjelmasta. Tällä radalla vesiaktiviteetit ovat omaa luokkaansa ja hurjapäät voivat ottaa mittaa toisistaan gladiaattorien tavoin. Lähde siis mukaan mittelöön hyppimään, pyörimään, läiskyttelemään ja pomppimaan tälle alueelle, jota ei todellakaan löydy joka hotellilta! Rata on auki koko korkeasesongin ajan. Huomioithan, että rata saattaa kuitenkin olla suljettu sääolosuhteiden takia, kuten kovan tuulen tai laineiden vuoksi.

Voit katsoa videoita ja kuvia hurjasta Wipeout-radasta täältä.

Pyyhkeet käyttöön uima-altaalle ja rannalle sisältyvät hintaan. Pyyhkeet voi vaihtaa päivittäin hotellin spassa.

 

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista.

Lapsiystävällinen All Inclusive

Lomaillessasi Pegasos Resortissa voit jättää arkiaskareet ja raha-asiat kotiin, sillä All Inclusiven myötä hotellilasku on maksettu jo ennen lähtöä! Päivän kolme pääateriaa tarjoillaan hotellin vilkkaassa ja herkuntäyteisessä pääravintolassa. Voit nauttia seisovan pöydän antimista joko sisätiloissa tai ulkona ihaillen kaunista näköalaa kotoisan terassin äärellä.

Seisova pöytä sisältää laajan valikoiman turkkilaisia erikoisuuksia sekä kansainvälisiä ruokalajeja, joista osa valmistetaan paikan päällä toivomuksiesi mukaan. Aitona lastenhotellina Pegasos Resort tarjoaa myös lapsille erityisen lasten buffetin. Pääravintolassa on myös oma osio, jossa tarjoillaan ruokia erikoisruokavalioita noudattaville. Lue lisää erikoisruokavalioista ja allergiakaavakkeesta tämän sivun lopusta kohdasta "Matkustaminen allergikkona".

Kauden aikana tiettyinä ajankohtina tarjoillaan samettisen pehmeää pehmistä kahtena eri makuna. Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoosittomia jäätelöpuikkoja! Ajanjaksoina, jolloin pehmistä ei ole saatavilla, tarjoillaan hotellilla tavallista jätskiä.

Pegasos Resortin vierailla on käytössä yhteensä kolme teemaravintolaa, jotka kaikki sijaitsevat naapurihotellien välisellä alueella.Voit valita turkkilaisen, italialaisen tai aasialaisen keittiön väliltä. Tilan salliessa voit ruokailla kerran viikossa yhdessä näistä ravintoloista maksutta. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Osa teemaravintoloista sijaitsee ulkotiloissa, minkä takia aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteista.

Nyt pääravintolan seisovassa pöydässä pääaterioilla on erityisen hyviä vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja. Pegasos Resort kuuluu konseptiin ”Vegan Friendly by Nazar”, ja tarjoaa vegaanivaihtoehtoja aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle. Nauti kasvisruoasta noin 3-4 lämpimän vaihtoehdon väliltä seisovassa pöydässä. Välillä saattaa hotellilla myös olla alkupaloja, välipaloja sekä leivonnaisia vegaanisena.

Lisämaksua vastaan

Pullojuomat, tuontijuomat, juomat discossa, vastapuristettu tuoremehu, turkkilainen kahvi sekä ruokailu teemaravintoloissa ensimmäisen maksuttoman käyntikerran jälkeen.

Innokkaat oppaamme pitävät huolen lapsista

Nazarin loistavat pohjoismaalaiset aktiviteettioppaat ovat valmiina viihdyttämään pienimpiä vieraitamme lasten- sekä nuorten kerhoissa.

Useana kertana viikossa on lastenkerhossa uusi teema eri päivinä. Muutu merirosvoksi yhtenä päivänä, kun on Pirate Day. Täällä etsitään aarteita ja käydään kunnon merirosvokoulua, tai mitä sanoisit vesileikeistä Splash Daynä, jossa lapset haastavat kavereitaan vesisodassa? Challenge Dayn aikana on lapsilla mahdollisuus kilpailla toisiaan vastaan, kun taas Crazy Daynä hellitämme sääntöjen kanssa, jolloin mitä tahansa voi tapahtua! Illan suuri kohokohta on itse minidisco, jossa kaikenikäiset lapset pääsevät tanssimaan parhaimpien lomahittien tahtiin! Minidisco järjestetään vähintään neljä kertaa viikon aikana.

Captain Nemon merirosvokerho

Nazarin oma Captain Nemon merirosvokerho järjestää kokoontumisiaan viihtyisissä, pienissä puuhyteissä. Täällä on paljon tilaa piirtää ja maalata, pelata pelejä ja valmistautua viikon suureen kohokohtaan, Captain Nemon syntymäpäivään, jossa kapteenia juhlitaan kakun ja laulun voimin! Kaikki Nazarin vieraat saavat vapaasti osallistua merirosvokerhon temmellyksiin, joita ohjaavat meidän omat, innokkaat, pohjoismaiset aktiviteettioppaamme.

Captain Nemon merirosvokerho on auki 5-6 kertaa viikossa 15. toukokuuta ja 31. lokakuuta välisenä aikana ja se on tarkoitettu kaikille 4-11-vuotiaille lapsille. Ohjaajamme puhuvat suomea tai muita pohjoismaisia kieliä!

Chill Out Club

Isommat lapset voivat viettää aikaa ilman vanhempia yhdessä muiden, samanikäisten pohjoismaisten nuorten kanssa Nazarin Chill Out Clubissa. Täällä voit urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta hyvässä seurassa. Nuorisoklubi on avoinna kaikille 12-17-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa kesäkuusta elokuuhun sekä lokakuussa.

Viihdettä ja hauskoja aktiviteetteja

Kilpailuhenkisille on luvassa herkkulautasellinen erilaisia urheiluaktiviteetteja Pegasos Resortissa ja tämän kahdessa sisarhotellissa. Nämä herättävät takuulla mielenkiintosi, sillä tarjolla on toimintaa rantalentopallosta hauskoihin allastapahtumiin. Aktiviteetteihin kuuluu muun muassa paljon eri pallopelejä kuten tennistä ja pöytätennistä, mutta kokeile taitojasi myös tikanheitossa ja vauhdikkaassa vesijumpassa!

Hienolla kuntosalilla on hyvä polttaa kaloreita, jos herkulliset ruoat kolottavat omaatuntoa. Voit myös aloittaa päivän juoksulenkillä puutarhan ja rannan polkuverkostossa, joka yhdistää kaikki kolme Pegasos-hotellia.

Viikon jokaisena iltana järjestetään esityksiä ja tanssia lasten minidiscon jälkeen. Vieraat jäävät usein juttelemaan keskenään drinkki kädessä ohjelman loputtua, joten koko alueella on myöhään yötä mahtava tunnelma. Koko perheelle on siis luvassa ohjelmaa amfiteatterissa joka ilta avoimen tähtitaivaan alla.

Matkamuistoja kotiin vietäväksi löydät hotellien monista myymälöistä, joissa houkuttelevat jännittävät nahkatuotteet, korut ja matkamuistot.

Wifi on ilmainen hotellin aulassa, mutta huoneissa se on maksullinen.

 

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, wifi huoneissa ilman Comfort Class -pakettia, tennis ja tennisvarusteet, valaistu tennisrata.

Valoisia huoneita, joissa korostuu ajaton tyyli

Pegasos Resortin tarjoamat huoneet ovat raikkaita ja miellyttäviä. Huoneet ovat maalattuja vaalein, kevyin sävyin ja huoneissa on joko laminaattilattia tai kokolattiamatto. Tyyli on modernia ja ajatonta. Elävyyttä huoneeseen tuovat vaaleasta puusta veistetyt huonekalut sekä kultaisin värein värjätyt tekstiilit. Iso peili ja hieno valaistus luovat tilavan ja kotoisan tunnelman.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, joka on toiminnassa lämpötilan ja sesongin mukaan, tallelokero, minijääkaappi (täytettävissä lisämaksua vastaan), puhelin, tv ja wifi (lisämaksua vastaan). Kaikissa huoneissa on kylpyhuone suihkukaapilla ja hiustenkuivaajalla sekä parveke kahdelle hengelle kalustettuna. Varatessasi Comfort Classin, wifi huoneessa sisältyy hintaan.

Mantereenpuoleisissa huoneissa saattaa kuulua melua suurelta päätieltä, joka kulkee hotellin edestä. Merenpuoleisissa huoneissa taas saattaa kuulua jonkin verran ääniä hotellin ilta-aktiviteeteista.

Side by side

Voit taata vierekkäiset huoneet kaikille seurueessasi. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä. Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Side by side -lisäpalvelu maksaa 43 € huonetta ja viikkoa kohden ja on mahdollista ostaa suurimpaan osaan huonetyyppejä.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Noin 25 m² kokoisissa kahden hengen huoneissa on yksi huonetila, jossa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Tilaa on kolmelle hengelle, jolloin kolmas henkilö nukkuu 185x80 cm kokoisessa lisävuoteessa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja lisämaksua vastaan voit myös saada huoneen yhdelle. Kaappitilaa on runsaasti, ja huoneessa on pieni pöytä ja kaksi tuolia. Kaikki huoneet ovat merenpuoleisia, mutta näköala vaihtelee hieman huoneen sijainnista riippuen.

Side by Side: Varatessasi tämän huonetyypin, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan toisen kahden hengen tai kahden hengen Connection-huoneen kanssa lisämaksua vastaan.

Kahden hengen Connection -huone, 4-6 hengelle

Kahden hengen Connection -huone, 4-6 hengelle

Noin 50 m² kokoinen merenpuoleinen kahden hengen Connection -huone koostuu kahdesta tavallisesta kahden hengen huoneesta (lue lisää yllä olevasta kuvauksesta), joiden välissä on ovi. Tilaa on jopa kuudelle aikuiselle ja huonetyyppi vaatii vähintään neljä täysihintaista vierasta. Huoneessa on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi 185x80 cm kokoista lisävuodetta. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Oven sijainnin vuoksi on tässä huonetyypissä tilaa enimmillään yhdelle pinnasängylle.

Side by Side: Varatessasi kaksi samaa huonetyyppiä olevaa huonetta, voit taata huoneet korkeintaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan.

Deluxe-huone, 2-4 hengelle

Deluxe-huone, 2-4 hengelle

Noin 30 m² kokoisissa deluxe-huoneissa on tilaa neljälle hengelle. Sisustus on sama kuin kahden hengen huoneissa, mutta huonetila on huomattavasti suurempi ja täällä on miellyttävä sohvatila. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi 185x90 cm kokoista lisävuodetta. Huoneessa voi asua korkeintaan kolme aikuista ja huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista vierasta. Kaikissa deluxe-huoneissa on näköala mantereen puolelle.

Side by Side: Varatessasi kaksi samaa huonetyyppiä olevaa huonetta, voit taata huoneet korkeintaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan.

Perhesviitti merinäköalalla, 2-4 hengelle

Perhesviitti merinäköalalla, 2-4 hengelle

Noin 50 m² perhesviiteissä on yhdistetty olo-/makuuhuone kahdella vuodesohvalla (mitoiltaan 200x90 ja 190x120 cm) sekä erillinen makuuhuone kahdella kunnollisella vuodepaikalla. Tämä on erittäin kätevä ja mukavin vaihtoehto kahden lapsen kanssa matkustaville perheille.

Pegasos Resortissa on erityyppisiä perhesviittejä, joissa kaikissa on parveke tai terassi sekä vähintään yksi kylpyhuone, sisustus ja ulkomuoto saattavat kuitenkin vaihdella. Ylimmän kerroksen sviitit ovat viihtyisiä penthouse-sviittejä. Kaikki perhesviitit ovat merenpuoleisia, mutta merinäköala sviiteistä on rajallinen korkeiden ja suojaavien kaiteiden takia, ja parvekkeelta avautuva näköala vaihtelee.

Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Tietyn perhesviitin varaaminen etukäteen ei ole mahdollista.

 

Grand-sviitti merinäköalalla, 2 hengelle

Grand-sviitti merinäköalalla, 2 hengelle

Noin 64 m² kokoinen Grand-sviitti on oiva vaihtoehto, mikäli haluat lisää tilaa ja mukavuutta huoneessasi. Saat käyttöösi suuren tilavan parvekkeen, näköalan merelle, tilavan olohuoneen tyylikkäällä sohvaryhmällä ja ruokapöydällä, erillisen makuuhuoneen katosvuoteella ja tarvittaessa lisävuoteella (190x90 cm) sekä kylpyhuoneen poreammeella. Tilaa on kahdelle hengelle, ja huonetyyppiin vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta.

King-sviitti merinäköalalla, 3-4 hengelle

King-sviitti merinäköalalla, 3-4 hengelle

Runsaasti tilaa kaipaaville on tarjolla noin 130 m² kokinen King-sviitti. Tämä sviitti vastaa pitkälti Grand-sviittiä, paitsi että King-sviiteissä on kaksi makuuhuonetta Grand-sviitin yhden sijaan, ja sviitti on kaksi kertaa suurempi. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa huonetta kohden. Täällä on myös kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on poreamme. Huoneeseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Huone yhdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Tämä on kahden hengen huone (katso huonetyyppi ylhäältä), jossa aikuinen voi asua jopa kahden lapsen kanssa, jotka maksavat lapsihinnan.

Lisämaksua vastaan

Wifi huoneissa ilman Comfort Class–pakettia.

Kokeile turkkilaista hamamia

Pegasos Resortin henkilökunta palvelee sinua ammattitaidolla valitessasi itsellesi ylellisiä hoitoja täydelliseen hemmotteluun. Valitse suuresta valikoimasta hierontoja ja kauneuskäsittelyjä tai aloita lomasi turkkilaisella erikoisuudella, hamam-kylvyllä, joka puhdistaa kropan ja mielen.

Pegasos Resortin hamam, joka tarkoittaa turkkilaista kylpyä, on suuri marmoroitu huone, jonka kuumat höyryt avaavat ja puhdistavat ihosi huokoset. Hamamissa saa myös vaahtohierontaa lisämaksua vastaan. Vaahtohieronnassa vartalosi kuoritaan ensin karkealla pellavahanskalla, mikä poistaa kuolleet ihosolut, ja hoito päätetään ihanalla, pehmeällä vaahtohieronnalla. Tämä on mahtava tapa varmistaa itsellesi hieno ja kestävä rusketus, jonka jälkeen olet valmis auringon säteille. Turkkilainen kylpy on ehdottomasti kokemisen arvoinen elämys!

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot sekä spa-osion puitteet.

Hienoja huoneita liikuntarajoitteisille vieraille

Pegasos Resortissa on noin 50 m² kokoisia huoneita, jotka sopivat myös liikuntarajoitteisille vieraille. Sviiteissä on kaksi huonetta, joissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Tilaa on kolmelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Kaikkien huoneiden lattia on päällystetty kokolattiamatolla ja kaikista huoneista on merinäköala. Kylpyhuoneessa on suihku sekä kylpyjakkara, josta saa tukea. WC:ssä on hiustenkuivaajan ja seinäpuhelimen lisäksi kädensija. Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tv, oma parveke, minijääkaappi, sekä tallelokero.

Huomioithan, että olohuoneesta parvekkeelle vievän liukuoven yhteydessä on muutaman sentin korkuinen kynnys, joka on hyvä tietää käyttäessäsi pyörätuolia.

Liikuntarajoitteisena matkalle - yleistietoa

Ylellisten lomien erikoisjärjestäjänä meidän valikoimaamme kuuluu myös liikuntarajoitteisille sopivia hotelleja, vaikka Turkissa onkin valitettavasti vaikea löytää hotellia liikuntarajoitteisille vieraille.

Hotelleistamme parhaat olosuhteet liikuntarajoitteisille matkustajille tarjoavat Pegasos World Sidessä sekä Pegasos Resort ja Royal Incekumissa. Pyörätuolin käyttäjät pystyvät liikkumaan suhteellisen esteettömästi näiden kahden hotellin alueella. Muutamilla uima-altailla ei ole hissiä ja rannalla ei ole erityisesti liikuntarajoitteisille suunniteltuja luiskia. Ravintoloihin pääsee kuitenkin esteittä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Muutama vinkki

 • Liikuntarajoitteisten matkailijoiden huomiointi hotelleja suunniteltaessa on melko uusi käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.
 • Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita vaatimuksesi ja toiveesi aina kirjallisesti.
 • Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.

 

 

Hanki lisämukavuutta lomallesi Comfort Classilla!

Tässä hotellissa voit valita lomaasi Comfort Class –kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellille, ilmaisen wifin huoneeseen, myöhäisen uloskirjoittautumisen hotellilta lähtöpäivänä, teille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class –kokonaisuuksia on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi!
 

Saat kaiken tämän Comfort Class -luokassa

 • Teille varatut aurinkovuoteet rannalla
 • À la carte–aamiainen kolmena päivänä viikossa sisältäen vastapuristettua tuoremehua
 • VIP-sisäänkirjautuminen hotellilla tulopäivänä
 • Ilmainen nettiyhteys huoneissa
 • Mahdollisuus ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin teemaravintoloista
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 18:sta
 • 20 % alennusta kaikista hotellin wellness-keskuksen hoidoista
 • Täytetty minibaari tulopäivänä (2 Cola + 1 Cola Light + 1 Fanta + 1 Sprite + 2 pulloa kivennäisvettä+ 1 l vesipullon)
 • 2 aamutakkia ja 2 paria tohveleita
 • Pyyhkeet altaalle huoneisiin tuotuna

Comfort Class tulee varata viimeistään kolme päivää ennen lähtöä.

Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä. 

Lue lisää.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Incekum/Alanya

Hotelli sijaitsee Incekumissa Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista.

Erikoisruokavalioita, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle. Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja.Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoositon vaihtoehto. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive-tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin muuhun hotelliin, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet oston. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, joka puolestaan voi käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä.

Pääravintolassa on paljon vipinää ja erityisesti keskellä kesää voi täällä olla ruuhkaa, joten vaihtele ruoka-aikojasi hiukan, niin vältyt paremmin jonoilta.

Pehmistä tarjoillaan vain kauden tiettyinä aikoina.

Wipeout-rata on avoinna päivittäin kello 10-18 välisenä aikana toukokuun lopusta syyskuun loppuun asti. Huomioithan, että rata saatetaan sulkea lyhyemmiksi tai pidemmiksi jaksoiksi riippuen tuulisesta säästä tai isoista aalloista, jotka voivat vaikuttaa koko wipeout-radan sesonkiin. Turvallisuussyistä on täällä vähimmäisikäraja ja pituusraja. Vähimmäispituus on 110 cm ja 6-10-vuotiaat lapset saavat olla radalla ainoastaan aikuisen valvonnassa.

Nazarin oma Captain Nemon merirosvokerho on auki 5-6 kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun ja on tarkoitettu kaikille 4-11-vuotiaille lapsille. Chill Out Club on avoinna kaikille 12-17-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa kesäkuusta lokakuuhun.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia:

Vesiliukumäet:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon vihreä vesiliukumäki

37 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon sininen vesiliukumäki

20 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon oranssi vesiliukumäki

47 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon keltainen vesiliukumäki

8,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin vihreä vesiliukumäki

35 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin keltainen vesiliukumäki

6,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal valkoinen vesiliukumäki

4 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Lastenallas (sieni)

5 m pitkä, altaan syvyys 35 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Pegasos Resort

Iso keltainen vesiliukumäki

28,5 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Valkoinen tunneli

11,5 m, altaan syvyys 1,30 m.

Avoin allas

6,3 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Lastenallas Mickey Mouse 1

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 2

5,70 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 3

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

 

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

Pegasos Resortissa tehdään muun muassa seuraavaa:

Pääravintolassa on lopetettu veden tarjoilu muovipulloissa, ja suodatettua vettä tarjoillaan tämän sijaan vesiautomaateista

Hotellille on palkattu vihreä tiimi, joka järjestää eri tapahtumia vieraiden kanssa. Tämä voi olla esimerkiksi puiden istutusta tai luonnon ja rannan siivousta

Ranta on saanut ympäristömerkin ”Blue Flag”, joka todistaa, että vesi on hyvälaatuista ja ranta on hyvin varustettu sekä aktiviteetit tuovat ympäristötietoa. 

Hotellin rannalla kasvaa hiekkaliljoja, mikä on uhanalainen laji. Kukan suojelemiseksi on tänne laitettu kylttejä, jossa vieraita kehotetaan jättämään nämä rauhaan

Viime vuonna istutettiin 3000 puuta hotellin nimiin yhteistyössä TEMA-organisaation kanssa. Puut istutettiin Turkissa Denizli-alueelle

Hotelli tukee monta projektia, joilla on yhteiskunnallista vastuuta. He antavat muun muassa tukea kouluille lähialueilla, ja tekevät lahjoituksia eri organisaatioille, jotka tukevat kehitysvammaisia lapsia sekä myös lapsien suojelemista

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme