Lisää lomaasi Comfort Class!

Haluatko hemmotella itseäsi ja perhettäsi lomallanne? Tähän tarkoitukseen voi meiltä ostaa suositun Comfort Class-paketin. Tällä saatte etuja ja hieman ylellisyyttä lomalle, jota koko perhe tulee varmastikin arvostamaan ja nauttimaan tästä täysin siemauksin!

Aurinkotuoli rannalla sinulle varattuna?

Eikö olisi ihanaa tulla rannalle nauttimanne aamiaisen jälkeen ilman, että tarvitsee miettiä onko rannalla vapaita aurinkotuoleja? Tietäisitte jo etukäteen, että aurinkotuolit ovat jo teitä odottamassa. Tämä jos mikä on ylellisyyttä!

Myöhäinen uloskirjautuminen

Eikö olisi mukavaa, että kotiinlähtöpäivänänne saisitte pitää huoneenne koko päivän, eikä teidän tulisi kirjautua ulos aamupäivällä niin kuin kaikkien muiden? Comfort Class-etuna saatte pitää huoneenne jopa kello 18 asti. Loistava etu, mikäli teillä on iltalento!

Internet kaikille

Haluaako koko seurueenne käyttää wifiä lomallaan? Ehkä haluatte jakaa lomakuvianne Instagramissa (tai kenties jopa tehdä kaverinne kateellisiksi?) ja ehkä lapsenne haluavat lähettää Snaps-chatissa kokemuksiaan kavereilleen kotona? Comfort Class-vierailla on käytössä wifi koko hotellialueella pelkän aulan sijaan. Etu, jota koko perhe arvostaa!

Comfort Class-paketin voi varata kaikkiin Nazar Collection-hotelleihimme – Pegasos Resortiin, Pegasos ClubiinPegasos Worldiin ja Pegasos Royaliin. Comfort Classin voi tilata matkaa varatessa tai jälkikäteen meille soittamalla numeroon 09 427 22760 tai meilitse osoitteeseen info@nazar.fi

Kaikki tämä kuuluu hintaan:

  • Varattuja aurinkotuoleja rannalla ainoastaan Comfort Class-vieraille
  • Myöhäinen uloskirjautuminen lähtöpäivänä kello 18.00 asti
  • Ilmainen wifi huoneissa ja koko hotellissa. Ilman Comfort Classia on käytössäsi maksuton wifi ainoastaan aulassa. Comfort Class-pakettiin kuuluu wifin käyttö useammalla päätteellä (jopa viidelle Pegasos Worldissa)
  • À la carte-aamiainen kolme kertaa viikossa sisältäen tuorepuristetun appelsiinimehun
  • Mahdollisuus yhteen lisäkäyntiin yhdessä hotellin teemaravintoloista
  • 20% alennusta kaikista hoidoista hotellin wellness-keskuksessa
  • Täytetty minibaari tulon yhteydessä (2 Colaa, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 hiilihapollista vettä, 1 l vettä)
  • VIP-sisäänkirjautuminen hotellille tulon yhteydessä
  • Kaksi kylpytakkia ja kaksi paria aamutossuja hotellihuoneessa
  • Allaspyyhkeet hotellihuoneessa tulon yhteydessä

Hinta viikolta:
Aikuinen: 110 €, Lapsi: 25 €

Comfort Class tulee varata viimeistään kolme päivää ennen lähtöä.

Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä. 

Voit varata Comfort Classin kaikissa Nazar Collection-hotelleissa: